Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.01.2005, 18:56
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard sacma

zaten böyle bir fikir anca bizim federasyondan cikabilirdi.

Lig maclari var, Avrupa maclari var, simdi birde Türkiye Kupasindami gruba ayrilarak birkac mac yapacaklar ??? yoksa benmi yanlis anladim ?

Tek mac üzerinden elemasyon en güzeli iste, niye degistiriyorlarsa
Alt 07.01.2005, 18:58
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard slm AHEY dostum, özlettin kendini :-) o.

ohne Text
Alt 07.01.2005, 19:25
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM CEVABI !

Dogru düzgün okuyun ve dediklerine dikkat edin!
Hodri Meydan ... incelensin bakiyim bütün kulüplerin kitaplari ... o zaman belli olur kim neyin nesini yaptigini!

Bakalim bu sefer ne ortaya atacaklar!

So muss er sein!

AUGE UM AUGE,
ZAHN UM ZAHN!

Başkanımızdan iddialara yanıt / 05.01.2005

Başkanımız Aziz Yıldırım, son günlerde bazı basın organlarında Fenerbahçemiz`in adına ve başarılarına gölge düşürmeye yönelik yer alan iddialarla ilgili olarak, Kulüp Binamız`da bir basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında teşvik primi iddialarının gerçek olmadığını ve bu asılsız suçlamaları ortaya atanlara tazminat davası açılacağını söyleyen Başkanımız Aziz Yıldırım, Kulübümüz`ün kendisinin göreve geldiği 1998 yılından itibaren bütün kayıtlarının ortada olduğunu ve incelenebileceğini söyledi.

İşte Başkanımız`ın açıklamaları:
Medyada geçen hafta ve bu haftanın başında Habertürk TV ve Vatan gazetesinde, İstanbulspor`un 600 milyar liralık parayla ilgili Fenerbahçe`nin isminin geçtiği iddialar ortaya atılmıştır. Bu iddialara kaynak gösterilen TMSF`nin raporunda Fenerbahçe ile ilgili en küçük ima dahi yok. Habertürk`te Beşiktaş divan üyesi Tuğrul bey var. Bir görüntü veriliyor ve Fenerbahçe`nin transfer için göndermiş olduğu 600 milyar ile bağdaştırılıyor.

Öncelikle, gösterilen belgedeki rakamın toplamı 982 milyar. Belge burada. Yargıya gittiği için bizimle ilgili kısımlara yanıt vereceğim. Ayrıca, TMSF`nin savcılığa verdiği bu belgeleri nasıl alıyorlar, o da ayrı bir konu.. Belgedeki imza söylendiği gibi Sinan Dinler`e değil, Adnan Sezgin`e ait. Bu yazı Sayın Sezgin`in el yazısı. Listede futbolcudan, çalışanlara ve muhasabeye kadar giden bir ödeme listesi var. Bütün oyuncuların ödeme planı burada. 33 kişilik bir liste olmasına rağmen 14 kişilik bir listeyi getiriyorlar. İddiaları ortaya atanlar önce teşvik primi dediler, sonra prim demeye başladılar. Belgede, yapılan ödeme tarihlerinde Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarının ardından da ödeme yapılmış. Bunları da mı Fenerbahçe gönderdi? Sayfada sabit transfer bedeli yazıyor. Bunları iddia edenler, üzerimizde oyun oynamaya çalışıyorlar. Büyümemizden rahatsız olanlar böyle bir operasyon içine girdiler. Buna müsaade etmeyiz, bunu yapmak isteyenler altında ezilirler. Kanuni yollardan haklarımızı ararız. Yanlış beyanlarla ilgili gerekli girişimleri yaparak, tazminat davaları açacağız. Fenerbahçe camiası, karalanmaya çalışılıyor. Fenerbahçe`nin önünü bu şekilde kestirmeyiz. Herkesi önünü temizlemeye davet ediyorum. Her kurum görevini yapsın. Biz herşeyi hesabını vermeye hazırız. Veremeyecek olanlar bugünden sonra düşünsün. Herkes eteğindekini döksün. Türk sporu için bazıları gidecekse, buna ben de dahilim, gitsin

Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbulspor`dan 3 oyuncu transfer etmiştir. Selçuk`un transfer edileceği dönemde, TMSF ve Uzan`lar arasında problem yaşanmaktaydı. O zaman gidip bakanlıkla, defterdarlıkla nasıl transfer yapabileceğimizi konuştuk. Selçuk`la yaptığımız sözleşmeyi de böyle yaptık ve parayı vergi dairesine ödedik. Mehmet Yozgatlı ile ilgili 275 milyarlık çeki de vergi dairesine verdik. Bu çek kayboldu diyorlar. Hepsi belgeleriyle burada.

Petkov`un transferine gelelim. Devlet, İstanbulspor yönetimine el koymuştu. Bu işi çözmemiz zor görünüyordu. Bunun için bu transferden vazgeçecektik. Bunun üzerine oyuncu sorunu kendisi çözebileceğini ifade etti. (Kulübümden ben bonservisimi alabilirim) dedi. (Al o zaman, gel çözeriz) dedik. Savcı, ancak 900 milyar liraya bu transferin yapılabileceğini ifade ettiğinden dolayı sporcuyla bir anlaşma yaptık. İstanbulspor`a Petkov`un bonservisinden dolayı bir bedel ödemedik. Petkov ile karşılıklı olarak bir protokol ve sözleşme imzaladık. 2003 yılının 29 Ağustos`unda bir anlaşma yapıldı. Tesadüfen de o gün devlet İstanbulspor üzerindeki konuları serbest bıraktı. O gün yapılan anlaşma gereği biz Petkov`a 600 milyar lira bonservisinin bedelini ödemeyi taahhüt ettik. Diğer kendi alacaklarıyla beraber bir mukavele imzaladık. Ağustos ayının sonunda yapılan bu anlaşma gereği 31.12.2003`e kadar ödeme planı yapıldı ve bu bedeller Petkov`a ödendi. Kulübünden 397 milyar lira alacağı vardı. Kendisi bu alacağından vazgeçti. 600 milyar bizden alacağı bedeli de İstanbulspor`a vermek kaydıyla bu transferi gerçekleştirmiş olduk. Bizim muhatabımız oyuncu Petkov`dur. Bu ödemeleri Petkov adına yaptık, Petkov`da İstanbulspor`a. Biz bunu resmi belgelerde göstererek, stopajını da yatırdık. Bu parayı nereye harcadıklarını yazıyorlar. Beşiktaş maçı Şubat sonunda oynanmış, biz ise bu parayı çok daha önce ödemeye başlamışız. Bu paranın Beşiktaş-İstanbulspor maçıyla ilgisi ne? İstanbulspor ilk maçta Fenerbahçe`yi 3-0 yendi. Yine aynı İstanbulspor Galatasaray`ı da yendi. Beşiktaş ile berabere kaldı ve sonraki maçta yendi.. Bizi yendi, Galatasaray`ı yendi, o zaman da mı bir şey gönderdik? Beşiktaş, sadece İstanbulspor`a değil, Samsunspor`a ve daha bir çok takıma da yenildi. Onlarda da mı teşvik primi gönderildi?

Gelelelim Şansal Büyüka`nın yazısına "Bal gibi teşvik" diyor. Herkes kendine göre yorumluyor. Diyor ki, "Fenerbahçe`nin geçen sene yaptığı maçlarda da prim ortaya çıkmıştır. Beşiktaş`ın 100. yıldaki şampiyonluğunda da teşvik primi gölgesi var". Ben bir çağrı da bulunuyorum. 1998 Şubat`ında başkan oldum. Bu 7. senem. Bu süre içerisindeki, bütün yılların devletin ilgili mercileri tarafından incelenmesini, detaylı bir çalışma yapılmasını istiyorum. Buna her türlü defterimizle, herşeyimizle açığız. Biz, Fenerbahçe`de yapılan tüm işlemlerin incelenmesine hazırız, aynı şekilde bütün kulüpler de buna açık olmalı.

Biz İstanbulspor`la bonservis üzerinden anlaşma yaptık. Ödemeyi Petkov yaptı. İsmet Tongo, teşvik primi gönderdiğimizi iddia ediyor. Ben yetkilileri göreve çağırıyorum. Araştırsınlar. Böyle asılsız suçlamalarla ilgili gerekli tüm kanuni girişimleri yapacağız. Geçen yıl Rize`de bir antrenör takla atıyordu. Habertürk`teki Tuğrul bey, önce bunu bir araştırsın. Geldiğimden hemen önce 9 puan öndeydik, lig sonunda Galatasaray gelip hakkıyla şampiyon olduk. Ama biz Beşiktaş`ın 8 puan gerisinden gelip şampiyon olunca, bir çok karalama yapıldı.

Bu konuyla ilgili yapılan yorumlar, yargıda olan bir konunun saptırılmasıdır. Tekrar söylüyorum, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak veremeyeğimiz bir hesabımız yok. Veremeyecek olanlar düşünsünler. Kulüpler, böyle ucuz ve basit şeylerle karıştırılmaya çalışılmamalı. Sayın Ahmet Çakar ve Ömer Çavuşoğlu`na yapmış oldukları yorumları karalama yapmadan yaptıkları için teşekkür ediyorum. Camiayalar her zaman doğru yönetimin yanında olur. Transferin parası ödenmiş mi ödenmiş, vergisi ödenmiş mi ödenmiş. Bu iddialarla ilgili tüm tazminat davalarını açacağız.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a>
Alt 07.01.2005, 19:28
Neuer Benutzer

Standard Schalke 04 - Cimbom 06 LOL

;-)
Alt 07.01.2005, 19:29
Neuer Benutzer

Standard "Kupa Ligi" ?? hahahahhahaha ScHwAchSinn

ohne Text
Alt 07.01.2005, 19:35
Neuer Benutzer

Standard Göstermeyin o tabelayi bana !!!!!

Tüh be ... Kocaelinin bile arkasindaymisiz ...
:-(((

:-P

Bilerek o zamanlarin olaylarini ortaya atiyorsunuz :-((((

Tek Fenerbahce"lileri üzmek icin!

;-)
Alt 07.01.2005, 19:51
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard "yildivim"cilara cok güzel bir cevap

ama cogu anlamaz bunu bu karektersiz hareketlerle.
cok ayip ve üzücü bisey.
gittikce kendi kulüpleri kötü yola gidiyor.

bu eziklik degilse,ney ozaman ?

Alt 07.01.2005, 19:53
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard bedavaya bakacaz maca :)

bende ordayim
Alt 07.01.2005, 20:01
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard ediyorlar

glaub mir mal airdem
ifb veya ezik mezik diye yazdilar ya ?

bunlarda adam olmazlar,bunu ben herzaman hatirlatacagim,,,ne zaman mümkün olursa
Alt 07.01.2005, 20:02
Benutzerbild von jayk
jayk jayk ist offline
Neuer Benutzer

Standard Nasilim ama ? :D o.T.

ohne Text
Antwort