| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Gercekden senin icin bir faydasi olacagina inanabilsem, sana kendi agzimdan her soruyu cevaplardim. Ama sen kopyaladigim, kitaptan buraya yazdigim seyleri bile görmemezlikten geliyorsun. Kurani bütünü ile ele almayan birine ben ne cevap verebilirimki? Ne yazsam bos degilmi? Senin gibi kelimelerle oyanayanlari hem peygamberimiz tarif etmis (hadislere bakabiliriz) hem kuran. Kurani Kerim Peygamberimize aykiri olamaz, Peygamberimizde Kurana aykiri bir sey yapmaz. Kuranin bize gösterdigi yol bizim icin en hayirli olani. Bunu en mükemmel sekli ile yasayan peygamberimizede itaat etmemizi emrederken, bulari görmezden gelmek aptallik degilde ne?
Sahih hadisler Kurana aykiri olamaz, aykiri olanda sahih olamaz. Bir kac kendini bilmez bu forumdaki bir kac kisi (belkide bir kisidir) gibi önce kafalarina göre hadis uydurmuslar, sonra bakin kurana aykiri demisler. Istekleri müslümanlari peygamberimizin sünnetinden ayirmak, böylecede kuranin emrettigi "peygambere itaat""a karsi cikmak. Sana saldirmak istemem aslinda, ama bunu sen istiyorsun. Laf cambazlari Peygamberimizden önce, diger peygamberlerlen alaylarini etmisler, Peygamberimizlede alay etmekten kacinmiyor laf cambazlari. Zannediyorki Kuranla, Peygamberimizle bu sekilde oynamak onlarin icin bir magrifet. Kuranin tabiri ile, onlar atesteki yerini alacaklar. Düsünsünler ve dogru yola gitsinler! |
|
|||
![]() hatta überschrift olarakda
"Senin basettigin benim anlayisima göre" basliyor.... Daha ne yapalim.... Weiss du was..... kusura bakma ama tartimasini bilmiyorsun... ben sana benim anlayisima göre diyorum... sen yien sana göre tripindesin.... Hadi machs gut.... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() daha sonra Haislerin detayina geceriz....
Yani ilk önce kavramlari bir bilelim ondan sonra... Sen kendi anlayisini yazsana ... 10 tane basit soru.... Yaz kendi anlayisini... yoksa yanlsi olur diyemi korkuyorsun ????? Artik Feigling kelimesini kullanmaya baslayacagim |