| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() belirtmeyecekmisin ??????
|
|
|||
![]() Ben senin kavram anlayisini/algilayisini sordum
|
|
|||
![]() Sen Kuranin Incil hakiindaki düsüncesine bak.....
Elbet Müslümanlar icindede zerre kadar Islam dinini bilmeyen ve tamamiyle ters anlayanlarda var.... Ama konu o degil..... Immer wieder weicht Ihr der Fragestellung aus.... das ist nicht gut für eure Entwicklung |
|
|||
![]() belli..... yokki cevaplayacak kapasite ve bilgi....
Iste bilenle bilmeyen en azindan burada belli oluyor.... Kurani Kerim diyor bunu... "Hic bilenle bilmeyen bir olurmu ?????" Olmaz ya Tabii |
|
|||
![]() nerede yazmisim, insan günahkar olarak doguyor diye... ?????
Insanin ruhunda günahkarlik yani kötülük vardir...... bu bebektede aynidir yaslilardada aynidir... bosuna demezler Kinder können Grausam sein...... Isin püf noktasi egitim ile insanin ruhunda yatan güzellikleri ortaya cikarmak... Din bu acidan saaaaaaadece bir Hilfsmitteldir... Küstahlikmis, das ich nicht lache |
|
|||
![]() Yahidilerde var.... Budistlerde var.....
Sence Kurandaki DIN kavrami gercekten kalbin güzelligimidir... ??? Ist das nicht etwas wenig... kaldki kalbin güzel olmasi icin gece gündüz calismak gerekir |
|
||||
![]() oyle degil mi?? demokratik ve de genis dusunceli bir insan? neden elestiriye acik olamiyorsun?? ich werde mir die Mühe hoffentlich machen und deinen Beitrag hier im Forum erneut ans Tageslicht bringen.. und dann möchte ich mal sehen, was du zu sagen hast..
![]() ben seni suclamiyorum.. kustahsin! ![]() |