| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Free Kick Masters 2004’te Zidane gibi bir yıldızı geçerek birinci olan Uğur Yıldırım, ‘Ne Hollanda, ne de Türk Milli Takımı’ndan resmi bir teklif geldi. Ben bir Türküm. Ay yıldızı formayı giymek bana gurur ve şeref verir’ dedi.
Galatasaraylıyım Hollanda’nın Heerenveen takımında top koşturan Uğur Yıldırım, İspanya’da yapılan ‘Free Kick Masters 2004’ yarışmasında şampiyon olmanın sevincini takım arkadaşları ve antrenörüyle paylaştı. Uğur birinciliğinden dolayı çok mutlu olurken, şöyle konuştu: ‘G.Saray ve F.Bahçe benimle ilgilenebilir. Ama şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Transferde tek yetkili kulübümdür. Ben de küçükken bir takım tuttum. O da G.Saray’dı.’ Hollanda ve Türk Milli Takımları’ndan şu ana kadar resmi bir teklif almadığını sözlerine ekleyen Yıldırım, ‘Bu güne kadar hakkımda çok şeyler yazıldı çizildi. Ama her iki milli takımından resmi bir teklif gelmedikçe benim ne düşündüğüm önemli değil. Ne olursa olsun ben bir Türküm. Her Türk gibi Milli takımımızın formasını giymek bana gurur ve şeref verir. Hiçbir zamanda bu görevden kaçmam’ diye konuştu. Kaynak: hürriyet <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~519664,00.asp " target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~519664,00.asp </a> |
|
||||
![]() ***
Basın toplantısı 7 Ocak`ta 05.01.2005 Başkanımız Aziz Yıldırım, son günlerde bazı basın organlarında Fenerbahçemiz`in adına ve başarılarına gölge düşürmeye yönelik yer alan iddialarla ilgili olarak, 7 Ocak Cuma günü saat 11.00`de, Fenerbahçe Adası`ndaki Kulüp Binamız`da bir basın toplantısı düzenleyecektir. Spor kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla, Fenerbahçe Spor Kulübü *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6010&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a> |
|
||||
![]() Pferden!
Vergegenwärtige dir mal was ich immer sage! Es sind zwei Themen die miteinander in Korelation stehen ;-))) Das eine ist: "TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM" !!! ICH STEHE IMMER NOCH DAZU !!! Aus dieser Perspektive WÜRDE ICH eine Prämienzahlung an Istanbul S.K. verurteilen, WENN eine PRÄMIE DESWEGEN tatsächlich gezahlt worden wäre! Jetzt aber kommt von mir das ganz ganz grosse A a a a b b b e e e r r r ! ! ! Ich habe euch auch immer gesagt, dass es für mich auch um das PRINZIP AUGE UM AUGE, ZAHN UM ZAHN geht!!! Ich brauche nur mehr als die letzte GANZE DEKADE anschauen!!! Ich habe genügend BENACHTEILIGUNG UND SPIELE UND ENTSCHEIDUNGEN ZU GUNSTEN UNSERER 3 ANDEREN "MITKONKURRENTEN" gesehen, dass ich oft genug gesagt habe, dass man da MITSPIELEN MUSS !!! WENN "DIE" SCHMUTZIG SPIELEN (!!!) Dann MÜSSEN wir das AUCH !!! Es hat mir nicht gefallen, dass Aziz Yildirim in seinen ersten Jahren so PASSIV war !!! WENN DIE REGELN NICHT FÜR ALLE GLEICH GELTEN, DANN DÜRFEN SIE NICHT NUR FÜR UNS ALLEINE GELTEN! Das haben die endlich verstanden!!! Gut zu sehen beim JimJohn06-Fenerbahce Spiel! Auch da wurde zuvor von der Föderation eine Regel eingeführt und schon wurde sie SCHWUPPS ZU GUNSTEN UNSERES GEGNERS als UNGÜLTIG erklärt! Da hat endlich Aziz Yildirim die KEULE rausgeholt! "WENN ES FÜR JimJohn nicht gilt, DANN GILT ES AUCH NICHT FÜR FENERBAHCE" !!! Was meint ihr denn was diese "TESVIK PRIMI" VERSCHWÖRUNGSTHEORIE DENN IST !?!??!???!?!? Das ist der Versuch des Verbandes (in Person von Bicakci) Fenerbahce (in Person von Aziz Yildirim) eins auszuwischen!!!!!! Diese ganze hypothese von diesem "KORKUNC bla bla" wurde schon vor über einem Monat schon einmal von Milliyet in den Raum geworfen!!! Wo war denn da die Föderation ;-) Wenn SIE BEWEISE haben, dann steht es Ihnen frei diese nach den Statuten des Türkischen Fusball Verbandes (TFF) zu ahnden! NUR müssen sie damit rechnen, dass Fenerbahce wiederrum zurückschlägt ;-) Das Aziz YILDIRIM dazulernen kann, hat man beim letzten Basketballspiel FB-6S gesehen! Die AlwaysUltraBinden haben erneut ihn und seine Familie mit erbärmlichen ausdrücken beleidigt! Aber anstatt sich diesmal aufzuregen, hat er sich nur erhoben und denen gezeigt, dass er es Ihnen "danken" wird! In dem er Fenerbahce noch stärker machen wird! Ich warte gelassen auf die Entscheidung der TFF! ;-) al" YINEDE TEMIZ LIG ISTIYORUM !!! (HERKESE ... SAKARYADAN ... ANKARAYA KADAR, DIYARBAKIRDAN - ISTANBULA KADAR !!!) |
|
||||
![]() >>>hem sen besiktas kötüydü diyon..peki istanbulspor besiktas galibiyetinden sonra 2 mac arka arkaya yenildi
>>> Bizde hem Besiktas"a 2-1 yenildik hemde size karsi 1-0 yenildik !?!? Yinede bizim oyuncular paralarini aldilar !!! Nasil oluyorda Besiktasa karsi kaybediyorsun ve DERBIYI"de berbat, hic oynamadan kaybediyorsunda PARALARINI aliyorsun !??!?! Sizde hala paralarini alamamislar ... hemde Fenerbahce"yi yendikleri halde !?!? Hehehhehehehehehhe |
|
||||
![]() Benim istedigim TEMIZ LIG böyle olmasi lazim...
1. Federasyon "3 Büyükler + 1" in Federasyonu degil, bütün TÜRK FUTBOLUNUN FEDERASYONU oldugu zaman! 2. HAKEMLER "3 Büyükler + 1""i "korumadiklari" zaman ! 3. Kulüpler "HATIR SIKESI" yapmadiklari zaman! 4. TESVIK PRIMI hic kimse vermedigi zaman! 5. Kaybetmeleri icin RÜSVET verilmedigi zaman! 6. "UEFA" Sampiyonu olsun diye Türkiye Liglerinin Fikstürünü keyiflerine göre degistirmedikleri zaman! 7. "UEFA" Sampiyonu oldu diye onlara 25 Mio $ DEVLETIN KASASINDAN HIBE edilmedigi zaman! 8. Sus payi olarak Yildizlar takilmadigi zaman! 9. Birisinin stadi bir poset yüzünden kapatilmadigi ve öbürsünün seyircilerin sahanin icine daldiklari icin kapatildigi zaman! ... daha cogu var !!! AMA en mühimi ve hepsini iceren : HERKESE ESIT DAVRANILDIGI ZAMAN !!! FENERBAHCE TFF"nin üvey evladi mi !?!?!?!? al" |