| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() secimlerinide yazmani öneririm...
Ali ile Mavyerin karsilikli savaslarinida yazsan iyi olur..... cünkü olay Papa olayi degil... VIel mehr geht es um Macht.... und sonst gar nichts |
|
|||
![]() acilsin bari... sevap almis olurum
OLMAZ YA... TABİİ... "Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ı Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasından |
|
|||
![]() dinsizliktir.......
Bunun neresi ilericilik olsun.... Kemalist diye aslinda bir seyde yokki... cünkü Kemal öldü... onun hatirasi var.. hepsi o kadar... Kaldiki hangi toplum Allahtan uzaklasmissa sonu felaketle sonuclanmis... Ben ruhaniyetimi Allahi zikretmekle dolduruken, digeri icki yada kari veya sahtekarlik ve benzeri insanliga zarar veren olaylarla dolduruyor..... Eeeeee sonu ne olacak... Kemalis kelimesinin arkasina saklanmaktan baska bir sey degildir.... bu senin yazdiklarin..... Öyle bir insanin hic kimseye faydasi yoktur zaten... Bilir kisi bu hususta ne söylüyor??? "Beyin düşünceyi üretir ama "Beyin düşünceyi üretir ama,düşünmeyi tarif et deseniz,edemez...Onu,beyni idare edenden sormak gerek." |
|
|||
![]() ortak aciklamalari... yada Tr icinde bulunan Ilahiyatcilarin ortak aciklamalari....
Biz saaadece bir kac tanesini taniyoruz.. oysa ismini duymadigimiz.. yüzlerce din uzmani Unilerde ders veriyor..... Bunlarin aciklamalari kitaplari ve Tv yayinlarindaki sözleridir bizi baglayan... Diyanat ist disqualifiziert... cünkü saadece Imami Azamain din anlayisiyla Müslümanlara din dersi verilmez.... Olay bu kadar basittir..... Bilene soracaksin.... o bilenide en yüksek Unilerde arayacaksin... Hasta oldugun zaman camiideki Hoicaya kosmayip doktora kosuyorsunya..... iste bizlerde din hastsiyiz.. yani bilmiyoruz, o yüzden Din Üstadlarindan faydalanip kendimizi tedavi etmemiz lagzim |
|
|||
![]() nasil tüm hayatindaki beceriksizliklerin sucunu Atatürk yapiyormussa... onuda yapar
|
|
|||
![]() Burda esek gibi anirdigina göre vardir bir bildigin. Benimde bir bildigim var kermanji. Yazilarinda bir keresinde senin Almancanin niye kötü oldugunu sormustum sende ilticaci olarak geldigini söylemistim. Bende din özgürlügün kisitlandigi icin mi diye sana soru yöneltmistim Sende ayni bu esegini anirmasini animsatacak bir üslüple hayir pkk"li olarak tanittigini söylemistim. Esek yularindan yigit sözünden tutulur kermanji. Ne beni ne de alemi aptal yerine koyma. Bir de yalanlardan uzak dur. Bir yalan bin yalani beraberinde getirir. Allah bak yalan konustugunu biliyor. Kendini kandirma kermanji...Sen "RESMEN" pkk"lisin! Sen Almanya"da kalma hakkin bundan ibaret degil mi?
|
|
|||
![]() "Medeniyet" ile herkes basa cikamaz kermanji. Dogru dürüst kitaplar oku. Konusma cahille olursun cahil diye bir söz var, O"nu uygula! Kimler Sana ne icin neyi söylüyor, beklentileri ne Sana hangi sekilde fikirlerine yön vermeye calisiyorlar? Aracmisin amac miisin? Bunlari irdele kermanji. Daha sökük donunu bicemeyenlere "libas"sini diktirme. Bir de gözünün önüne dikkat et. Eceli gelen karga, cürük dala konarmis.
|
|
|||
![]() ohne Text
|