Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.04.2005, 17:23
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard nasil yani camur

hem cumhuriyetci ol hem atatürkcü Türkcülük yap haci bektas senliklerindede devrimci kürt sarkicilarini davet edib el isaretleri yap

hangi gezegende yasiyoruz
Alt 13.04.2005, 18:49
eniskaya

Standard Karsiliginda kanli Halifelik

secimlerinide yazmani öneririm...

Ali ile Mavyerin karsilikli savaslarinida yazsan iyi olur..... cünkü olay Papa olayi degil...
VIel mehr geht es um Macht.... und sonst gar nichts
Alt 13.04.2005, 18:51
eniskaya

Standard Bu siir en iyisi.... biraz edebiyatin

acilsin bari... sevap almis olurum

OLMAZ YA... TABİİ...

"Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ı Kerim)

Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan!
Öyleyse &lt&gt denilen yüz karasından
Alt 13.04.2005, 19:00
eniskaya

Standard Yanlis anlamada bu senin saydigin

dinsizliktir.......

Bunun neresi ilericilik olsun....

Kemalist diye aslinda bir seyde yokki... cünkü Kemal öldü... onun hatirasi var.. hepsi o kadar...

Kaldiki hangi toplum Allahtan uzaklasmissa sonu felaketle sonuclanmis...

Ben ruhaniyetimi Allahi zikretmekle dolduruken, digeri icki yada kari veya sahtekarlik ve benzeri insanliga zarar veren olaylarla dolduruyor.....

Eeeeee sonu ne olacak... Kemalis kelimesinin arkasina saklanmaktan baska bir sey degildir.... bu senin yazdiklarin.....

Öyle bir insanin hic kimseye faydasi yoktur zaten...

Bilir kisi bu hususta ne söylüyor???

"Beyin düşünceyi üretir ama

"Beyin düşünceyi üretir ama,düşünmeyi tarif et deseniz,edemez...Onu,beyni idare edenden sormak gerek."
Alt 13.04.2005, 19:22
eniskaya

Standard Cok basit... dünya din bilim adamlarinin

ortak aciklamalari... yada Tr icinde bulunan Ilahiyatcilarin ortak aciklamalari....

Biz saaadece bir kac tanesini taniyoruz.. oysa ismini duymadigimiz.. yüzlerce din uzmani Unilerde ders veriyor.....

Bunlarin aciklamalari kitaplari ve Tv yayinlarindaki sözleridir bizi baglayan...

Diyanat ist disqualifiziert... cünkü saadece Imami Azamain din anlayisiyla Müslümanlara din dersi verilmez....

Olay bu kadar basittir.....

Bilene soracaksin.... o bilenide en yüksek Unilerde arayacaksin...

Hasta oldugun zaman camiideki Hoicaya kosmayip doktora kosuyorsunya..... iste bizlerde din hastsiyiz.. yani bilmiyoruz, o yüzden Din Üstadlarindan faydalanip kendimizi tedavi etmemiz lagzim
Alt 13.04.2005, 19:23
eniskaya

Standard Yok yok.. zor degil

nasil tüm hayatindaki beceriksizliklerin sucunu Atatürk yapiyormussa... onuda yapar
Alt 13.04.2005, 19:48
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard @@@@@@@@@@@@@@@@@

Tesekürler sorun icin, bende konuyla hic ilgilenen yok diye kahrimdan catliyordum.
Ulamalarimiz mezhep ve tarikat savasinda kahramanca vurusmaktalar biliyorsun.

Aslini sorarsan, bende fazla bilgi sahibi degilim. Bilgiler genelde tarafli ve amacli.

En tarafsiz kaynaklardan kabuledilen Ihami Soysal"in kitaplarindan alintilara göre
masonlar türkiyeye kesin hakimler.
hangi gazetede okudugumu aradim fakat bulamadim. Ona göre, il Emniyet Müdürlerinin yüzde doksandokuzu, dikkat ederseniz, herhangi bir müdür degil´´ il emniyet müdürleri,
öndegelen siyasetciler, MIT"ten yüksek memurlar, Büyük sehirlerin belediye baskanlari, gazete sahipleri ve yazarlar genelde masonlar.

Yani devletin güvenlik gücleri bunlarin emrindeymis.

ABD"de is- ve lobicilik cevreleri genelde yahudi olduklarina göre, siyonizm dünyaya hakim durumda. Almanyada bile etkilerini günden güne artiriyorlar.

Ta osmanlinin son dönemlerinden itibaren, masonlarin türkleri, türklerin masonlari kullanma
düsüncesinde olduklari kesin. Bizim mason efendiler ne kadar biz temiziz deselerde,
kanaatimce, siyonizmin hizmetindeler. Iyi yapmislardir kötü yapmislardir cekismesini bir yana birakip incelemek lazim. Güvenlik acisindan, herseyden önce gerekli olan sey, bu mason localari ve yan kuruluslarinin kayit ve belgeleri, uluslararasi iliskilerinide kapsayacak sekilde elden gecirilmelidir. her cemiyet gibi masoluk localarida calismalarini acik tutmalidirlar.
Bu her seyden önce masonlugun selameti ve milliligi icin kacinilmazdir. Cagimizda,
kapitalizmsiz, kapitalist ve kapitalsiz, uluslararasi iliskilersiz ekonomi düsünülebilirmi?
Bugünki kullanilan teknonolojilerden tutta, kanunlarin yapilmasina kadar herseyde yahudiler
öncülük etmislerdir. Bizler malesef en cok mezhep ve tarikat kavgasi yapmayi becerebiliyoruz.
Öyleyse, bizim bazi dinci ve kendini milliyetci sayan bagnazlarimizin bagirmalarina fazla kapilmadan, bu sorunu ortadan kaldirmaliyiz.

Nasil kapitalizm en gecerli ekonomi yöntemi ise, islamda en son ve kapsamli dindir.
Ben, bir akliselim müslümanin, islami birakipta museviligi tercihedebilecegini pek inandirici
bulmuyorum. Sayet bunu yapanlar varsa, onlar cikar pesindedirler.
Nasil siyonistlerin büyük israil idealleri varsa, türklerinde, kendi idealleri var.
Alt 13.04.2005, 21:41
unknown

Standard iaaaaaiiaaaaaaiiaaaaa!!!!Agagag!!!

Burda esek gibi anirdigina göre vardir bir bildigin. Benimde bir bildigim var kermanji. Yazilarinda bir keresinde senin Almancanin niye kötü oldugunu sormustum sende ilticaci olarak geldigini söylemistim. Bende din özgürlügün kisitlandigi icin mi diye sana soru yöneltmistim Sende ayni bu esegini anirmasini animsatacak bir üslüple hayir pkk"li olarak tanittigini söylemistim. Esek yularindan yigit sözünden tutulur kermanji. Ne beni ne de alemi aptal yerine koyma. Bir de yalanlardan uzak dur. Bir yalan bin yalani beraberinde getirir. Allah bak yalan konustugunu biliyor. Kendini kandirma kermanji...Sen "RESMEN" pkk"lisin! Sen Almanya"da kalma hakkin bundan ibaret degil mi?
Alt 13.04.2005, 22:25
unknown

Standard Senin kafan galiba biraz cok karismis!

"Medeniyet" ile herkes basa cikamaz kermanji. Dogru dürüst kitaplar oku. Konusma cahille olursun cahil diye bir söz var, O"nu uygula! Kimler Sana ne icin neyi söylüyor, beklentileri ne Sana hangi sekilde fikirlerine yön vermeye calisiyorlar? Aracmisin amac miisin? Bunlari irdele kermanji. Daha sökük donunu bicemeyenlere "libas"sini diktirme. Bir de gözünün önüne dikkat et. Eceli gelen karga, cürük dala konarmis.
Alt 13.04.2005, 22:27
unknown

Standard BIR PUTPEREST! o.T.

ohne Text
Antwort