Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.12.2004, 15:15
airdem

Standard Katiliyorum. Ben sirf bu sezon iki

Fener macinda (biri icerde, digeri disarda) Fenerli seyircilerin macla alakasi olmayan Besiktas"a küfürlerini TVden duydum.

Küfür ediyorlar dedikleri icin yazmiyorum, kendim duydugum icin. Und das war auch keine kleine Gruppe.

Tepki vermek dogru ama kendi sahalarinda yasanmayan bir olay olarak göstermek istedikleri yanlis.
Alt 15.12.2004, 15:23
unknown

Standard YINEDE SAMPIYONLUK IPIN UCUNU TUTACAGIZ!

VE SANLILARIMIZ 2005 YILINI KUTLAMALARLA BITIRECEKDIR

Niye ve nasilmi ?

FENERBAHCELIYIZ biz
Ata"nin,Gazilerin ve Sanli"larin Takimi

bu dünyada ve daha ilerisi !

BASTA !
Alt 15.12.2004, 15:26
unknown

Standard + 1

papila = artist
Alt 15.12.2004, 15:29
airdem

Standard GS - FB macinda aklima takilanlar:

Bazi pozisyonlar cok konusuluyor. Örnegin Orhan Ak"la Mehmet Yozgat"linin pozisyonu.

Izlerken ilk Orhan Ak"in sinirlenip Mehmet"e tekme attigini sandim ama sonra ondan önce Mehmet"inde Orhana bir temasi oldugunu gördüm.

Ikiside sert olmadigi icin bence Papila kart vermedigi dogruydu. Ayrica yan hakemin önünde oldu olay. O Papila"yi uyarabilirdi. Orhan"in dirdir yapmasina verdigi sari dogruydu bence.

Diger pozisyon Tuncay"in penalti pozisyonu. Arkadan cekildi ve düsürüldü Ayhan tarafindan.

Ama nedense bizim hakemler bu tür pozisyonlari vermiyorlar. Anlamis degilim. Oysa topsuz alanda da penalti calindigini bilirdim. Carew"e, Hakan Sükür"e ve diger uzun boylu forvetlere cok yapiliyor ama hic calinmiyor.

Ve son pozisyon. Ayhan"in hakeme "hassiktir lan" dige bagirmasi. Nasil oluyorda o yürekli hakem o anda hem gördügü hem duydugu bir hakarete kart cikartmiyor!?! Yuh derim buna, hele hele Besiktas - Samsun macindan sonra. Ve o maci izleyipte cok iyi yönetti diyenlerede burdan bir Yuh demeyide esirgemek istemiyorum.
Alt 15.12.2004, 15:30
unknown

Standard Im S.Saracoglu zeigen wir euch,wie wahre

..Löwen spielen..ohne Emblem
Alt 15.12.2004, 15:30
airdem

Standard Eine Frage:

"Ata"nin,Gazilerin ve Sanli"larin Takimi"

su beyanati neye dayanarak yaptin??
)
Alt 15.12.2004, 15:38
unknown

Standard :-)

"Ata(türk)" versteht sich von selbst

"Gazi" ,,hm hier denk ich mal das ne menge gazi Fenerbahce Fans gibt/gab,,wie auch natürlich besiktas oder galata..

"Sanli" versteht sich auch von selbst )

ama ne olursa olsun,bi sey hic bir sorumsuz sekilde söylüyebilirim :

FENERBAHCE is the best team of the world !
Alt 15.12.2004, 15:44
unknown

Standard F.Bahçe Türkiye"yi 6. sıraya çıkardı

Fenerbahçe için "Türk futbolu için Avrupa"da fazla bir şey yapmadı" diyenler artık sarı-lacivertli takımı bu konuda eleştiremeyecek. Şampiyonlar Ligi"nde bir üst tura yükselemese de 9 puan toplayan F.Bahçe, UEFA sıralamasında Türkiye"yi Portekiz, İspanya ve Hollanda"nın bile üstüne taşıdı.

Şampiyonlar Ligi"ne Bayern Münih, W. Bremen ve B. Leverkusen ile katılan ve 18 maçta 34 puan toplayan Almanya, UEFA"nın ilk tur için yaptığı sıralamada birinci oldu. Alınan puanların takım sayısına bölünmesi ile 11,3"lük bir oran yakalayan Almanya"yı, İngiltere, İtalya, Fransa ve Yunanistan izledi.

not.
diese website ist nicht so mein favorit betreffend "news",aber ich schätz mal dieser bericht ist mal wahr.
Wenn Fenerbahce im uefa cup auch so gut spielt wie in den letzen spielen der champions league kann man gut mithalten.
und das mit dieser jungen mannschaft !

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.com/haberler/11813" target="_blank">http://www.fenerbahce.com/haberler/11813</a>
Alt 15.12.2004, 15:51
airdem

Standard Senin gönlünün sultanida o iste :) o.T.

ohne Text
Alt 15.12.2004, 15:54
airdem

Standard Genau deshalb ist es wichtig, dass wir

jede Türkische Mannschaft auf europ. Bühne unterstützen.

Anlamayanlarin aklina da bir girse )
Antwort