| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() carpar!!!
|
|
||||
|
||||
![]() biraz yanlis anlasildi daha dogrusu ben biraz ters yazdim özürdilerim
demek istedigim bu bas örtü konusu karma karisik oldu basörtüsü konusuna dönsek |
|
|||
|
|||
![]() korkamasina gerek yok. sen dikkat et.
volksverhetzung diye bir kavam var. ama istersen devam et, seni daha iyi taniyalim. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Mit anderen Worten versucht der Autor die Terrorangriffe in New York zu legitimieren.
Der Grund: Die amerikanische Geschichte, die blutüberströmt sei, und deswegen vergolten werden müsse. - Vergessen, dass der Kuweit von Saddam angegriffen wurde - - Vergessen, dass Hunderttausende von Kurden und Regimegegnern im Irak durch Saddam getötet wurden - Vergessen, dass die schlimmsten Diktaturen in den arabischen Staaten errichtet sind, wo jeder Andersgläubige und Andersdenkende verfolgt und getötet wird usw. usw.... Dass die Kritik an den USA in vielen Momenten der Geschichte richtig ist, rechtfertigt aber auf keinen Fall die Ermordung von unschuldigen Zivilisten. Und die, die hier Beifall klatschen: Sie zeigen ihr wahres Gesicht. Wenn unschuldige Zivilisten der vermeintlich gegnerischen Seite angehören, wird deren Opferung und Tod legitimiert. Und dann reden sie von ALLAH. Lachhaft und primitiv |
|
|||
|
|||
![]() sen oku, pancar hayrani. pancarperestlik ne demek, simdi belli oluyor.
sen oku ve anlamaya ugras. baska bir yerde haksizlik olmusza, bu hic bir zaman ve hic bir yerde baskasinin öldürülmesini dogru bulamak icin mazeret olamaz. auge um auge, zahn um zahn: bu mantikla kendini bir kez daha desifre etmis oluyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() Bak kardesim ben masal anlatmiyorum. Ben kendime göre dogru olanlari yaziyorum. Ben senin düsüncelerine masal diyormuyum? Dogrusu yakistiramiyorum sana.
Kökten dincileri tarif et bakalim bana. Namaz Oruc tutana Kuran okuyana okutana siz kökten dincimi diyorsunuz? Yani bu kök kelimesini anlat bana. Ama vay siyesete karisanlar filan diye yazma. Hadi buyur ÖZGÜRLERI savunan bey efendi ! Selamlar coach |
|
||||
|
||||
![]() Cecenkiz nickiyle giren kisimi edepsizlik yapiyor yoksa benmi yapiyorum. Ona olan tekpimi böyle göstermem hakaret yerine gelmez. Bana karisi yine gicikligin tutu galiba.
Edepsizlik yapana edepsiz derim ben buna sende mani olamazsin. Ahlaki degerle göre yazarsa düsüncesine saygili davranirim. Bu kisinin ANTI-Islam propaganda yapmasina musamaha göstermemi bekliyorsan yaniliyorsun. Yine yaziyorum. Edepsizdir. Yüzünede söylüyorum. Benimle hic bir tartismaya giremiyor farkindaysan. Giremiyor ... Selamlar coach |
|
||||
|
||||
![]() Benim kimin yanina gidecegim sana kalmamistir. Arkadas demem artik rahasizlik veriyorsa.Ben her insani kardesim olarak görürüm cünkü insan oldugu icin. Insana deger veridigim icin. Ama bakiyorumda sen sözde özgürlügü savunan kisi burada beni yerden yere vurmaya calisiyorsun. Denemesi tabiki bedava. Bak ben senin icin yazmiyorum yazilari. Senin baskindan dolayida yazmadim her hangi bir yaziyi. Kendi düsüncelerimi arz ettim. Hosuna gidenlere iyi cevap veriyorsunda hosuna gitmeyenlere niye böyle asalayici bir uslubla cevap veriyorsun. Neyse galiba karakter problemin var senin. Benide yakindan ilgilendirmez.
Galiba sapka meselesi seni beya sinirlendirmis. Dogruya dogru diyemiyorsun iste bu eksikligi düzeltmeden Özgürlügü savunamasin. Sen önce adaletli olmayi ögren ondan sonra beni begenmeyebilirsin. Isine gelmeyince HARDCORE yazmaya baslayanlarla cok yazistim burada. Yakina küfür bile etmeye baslarsan sasmam yani. Yinede selamlar coach |