| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   yoklugunda cok kitap okudum aradim neredesin nerede arasira resmine dokunup agladim neredesin nerede | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   adi lazim degil bas harfi ben =) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Festival gibisin katilmak istiyorum =) önlerden yer kapip gözünü kalbime bekliyorum. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Yarinlar yok gibi günes hic dogmayacak O gitti ah gitti bir daha hic dönmeyecek Ah yandim ben Allah'im buna can dayanmaz Al o'nu getir geri bir daha hic vermeyeyim Al o'nu getir bana geri.. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 4 mumdur 14 mumdur bu ne güzel dügündüüür haninna haninna  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Sevgilim yeşil eriğim,ben içine hapsolmuş çekirdeğinim,hapiste günlerağir geçer diyorlar,olsun be ben vazgeçtim hürriyetimden yeterki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi, Volkan Konak - -Feriğim ... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Düslerin parlayıp söndügü yerde Bulusmak seninle bir aksam üstü Umarsız sarkılar dudagımda bir yarım ezgi Sıgınmak gözlerine sıgınmak bir aksam üstü... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   bir kedim bile yok anliyormusun hadi gülümse   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Kuzuya sordum derdimi meledi Tilkiye sordum da yalan söyledi Bülbüle acıldım ne kar eyledi Bulamadım bir tek care derdime Arayıp sordum hep kendi kendime Söyle sazım ne söylersin :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Sarı saçlarını deli gönlüme Bağlamışım çözülmüyor mihriban mihriban ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmıyor mihriban Sevdiğim mihriban ... |