| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() du lässt aber diesmal viel zu wünschen übrig..schreib doch was!!:-))
|
|
||||
|
||||
![]() Hab das nirgendswo hier gelesen...
In jeder Nation gibt es solche und solche. Wer pauschalisiert ist einfach selbst doof und hat keine Ahnung vom Leben. Und wer sagt, dass es unbedingt ein Türke sein muß, tzja ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mann ist Mann ... Allah Allah
![]() Wo gibt"s da ein Unterschied? Es gibt Inder, Afrikaner, Pakis, Chinesen, Japaner, Indianer, Latinos, Russen, Franzosen, Engländer, Italiener, Deutsche, Holländer, Schweden, Norweger, Portugiesen und Griechen, Araber, Kurden, Türken, Mongolen, Iglomänner, Cybermänner, Spidermänner, Supermänner, Dangalaginabisi und Elazinin hocasi Wer die Wahl hat hat die Qual dermisim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ankara ve Bursa erkeginden sasmayin, cünkü bosuna Atatürk Ankarayi baskent yapmamis dimi yani... en zeki ve kültürlü erkekler oradan gelir.
Boyunuz cok kisaysa ve küfürbaz erkeklerden hoslaniyorsaniz Izmir"e gidin, bol bol bulursunuz, aradiginiz her tipi tip bulursunuz... Kompleksli, durmadan kendini ispatlamaya calisan, cimri ve gömlegi lekeli erkeklerden hoslaniyorsaniz mutlaka Istanbula ugrayin, ummadiginiz kadar var... Diplomali hiyar aradiginizda Erzurumda memnun kalirsiniz, Doktor Docent gravatli salvarli aga sizi en lüks Mercedeslimozinde 14.ncü karisi olarak utanmadan istemeye gelir... Acilen evlenmekmi istiyorsunuz? Cok kolay, Diyarbakirdan bir sürü aday cikar, hayirli ugurlu olsun, hayatta kavga etmezsiniz cünkü nasil olsa bir birinizi anlamayacaksiniz ... Sakacimi ariyorsunuz? Aaaaaaaaa Kara Deniz neyine duruyor? Ama dikkat edin, o bölgenin erkegi sizi hem güldürür hem aglatir, cünkü tam delinin tekidir, sagi solu belli olmaz, birden bire Karadeniz gibi köpürür... Cok geveze ve gercek disi hayalci erkeklerden mi hoslaniyorsunuz? O halde Eskisehiri tavsiye edebilirim, sizi biktirana kadar sohbet ve masalla doldurur, bosuna tüm Nasrettin hocanin hikayeleri orada yazilmamis... Altini sevdiginiz gibi sopayidami seviyorsunuz? Ohooooooo Adanadan selamlar PATTT KÜTTTTTTTTTT |
|
||||
|
||||
![]() sen buraya yazarmiydin
RESPEKT süße |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ama olmaz ki. Baskasinin yalancisiyim ama.. ""Afyonun kaymagi..konyanin manyagi"" diye duymustum Ehi ehi. Konyalilar bana kizmayin canim..
|
|
||||
|
||||
![]() bilerek siralamadim, cünkü Afyon ve Konya türkiyenin balta degmemi§ (girmemis, görmemis) ormani; yani bakir orman
![]() bilmem anlatabildimmi ![]() orada sadece AYI var AYI hahahha |
|
||||
|
||||
![]() ist doch so.. versuchen alle touristinnen flachzulegen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() bi de hava limaninda agac gibi ciceklerle agactan düsen dut gibi jöleli saclarla koca karilari bekliyorlar ...
kendi gözümle gördüm vallahi ![]() |