| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() GS cok iyi oynadi. Ilk yarida 3 tane %100lük pozisyonlari vardi. Fenerde tek iyi oynayan Rüstü idi. Cünkü cok iyi toplar cikardi.
Ikinci yarida Fenerin iki pozisyonu vardi, birini Nobre, digerinide Alex kullanamadi. Hakem Papila yine yanlis kararlar verdi. Kendisine küfür eden Ayhan"i es gecti, uyarmadi bile. Evet, Türkiye"nin en otoriter hakemi böyle olsa gerek ![]() |
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
![]() Ilk basta sunu hatirlatayim..
Tebriklerimi bu topic"den önce bir baska topicde okuyabilirsin.. Tebriklerimide hic bi sorumsuz veya kritiksiz sekilde yazmisimdir.. Mac yöneminden son derece hak veriyorum bu 6alatasaraynin galibiyetine Ama ayrica bu topicimi mac boyu duydugum tezahüratlar yöneminden isteyerek ve de severek actim..ne kötü niyetle ne de antipatik niyetinle ! öyle huyum yok dur benim zaten ! Ben yüzde yüz eminim senin o canli Fenerbahcenin izledigin maclar baya olmustur.. Takip etsen Fenerbahcenin son maclarini..ozaman "küfürlere-yok-etme projesin"den" sende bir uyari/haber duyardin.. bi kac hafta evel yaklasik 200 "Fenerbahce" seyircisi besiktas veya galatasaray ,hatta kendi yönetimize bile galatasaray taraftari gibi kötü tezahüratlar yaptilar.. Bunlari bizim stad-görevcilerimiz teker teker stad kamerayla "göz-altina alip" ve mac-sonrasi cikis kapilarinda uyarmistir.. eskiden zaten hic ama hic sevmezdim migros kale arkasindaki fanatik binlerce ultralari.. üzgün veya pisman olursan elbette agzindan küfür kacar.Bizim görevimiz meleklik degil Taraftarlikdir.. Ama efendice yoksa hic degeri kalmaz böyle Taraftarligin.. bunu dün gece sami yen de gördük ve duyduk.. ve kusura bakma ama BIZ Fenerbahceliyiz ve 6alatasarayi övmeye veya desteklemeye dünyaya gelmedik.. saygilarimla hoscakal |
|
|||
![]() degerli konyaspor taraftar arkadas
![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Mac icinde birisiyle konustum ... yanimda oturan bir JimJohnlu ilen.
Alismadik bir durumdu ... ... o bir JimJohnlu yasi basi yerinde gayet sakin ve kendini bilen bir insan ... yanindada ben! JimJon gol üstüne gol ariyor ... bizimkiler acaip bir durgun (yorgun?) ve o diyor ne oluyor bu Fenere oynamiyorlar mi? Ben diyorum, gol atsaniz isimize yariyacak! Bizimkiler bari hirslanacak, uyanacaklar ... Devre arasinda Seyrantepe"yide bahsetti (ben acmadim konuyu!!!!!) ... ve dogrusu bosu bosuna tekrarlamayayim! Cünkü benim önceden belirtigimi yine bir Galatasarayli söyledi! (Bu gönderme sana Kes !!! ;-) ) Ikinci yarida gol geldi ... ... tabii kahve gürültü patirti! :-) Solumdaki Fenerlim, gayet durgun ve kizgindi ... bende dogrusu biraz üzgünlük vardi ama ... yinede biraz sirittim. Sagimdaki tabii sevindi ... ama beni gördü. Ne oldu dedi ... umarim dedim bir gol daha atarsiniz. Yoksa simdi - gec olsa bile -uyanirlarsa Fenerbahce hic bir sey yapmadan rahatca bir gol de bulabilir dedim. Bir kac pozisyon oldu bile ... az kala hic hak etmeyecegimiz bir puan geliyordu, macin tamamina baksaydik. Adamla daha devam ettik sohbeti ... onda Tuncaya yapilan penaltiyi ben bile kacirdim. Sonradan tekrarindan görüldü ... ve dogrusu verilmedigine hic hic sasirmadim ... niyesini bu yazinin sonuna bakin. Fenerbahce"lilerden tek iki oyuncu gercekten göze carpti birisi tabiiki Serkan!!! Tek gercek mücadele eden oydu zaten! Ikincisi bir kac senedir göremedigimiz Rüstü! Rüstü bence 3-4 sene öncelik durumuna geri dönmüs bir görünüm gösterdi! Kafasi rahat, kendisini tek kalecilige vermis bir durum! Yenilen gol"de nasil hic bir sucu yoksa, kac tane gol"lük pozisyonda cok iyi hamleler yapti! Baska bence iyi oynayan Önder, Marcio (Nobre) ve Alex vardi! Önder ve Marcio hasta olmalarina ragmen cok güzel mücadele ettiler. Hakeme gelince … … "vasatti" deyip gececegim … yoksa yan hakemin yaninda bir foulden sonra Mehmet Yozgatliya atilan kasti tekmeyi görmemezlikten gelipte … Fabio Lucianoya direk kirmizi göstermeye ne diyecegim belli olur … Yinede JimJohna tebrikler! al" |