Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.04.2005, 19:38
unknown

Standard Senin kamasutra edebiyatina ve

sana baslatmadan önce kes ordan sesini mimcik agizli yurrak herif.
Alt 09.04.2005, 19:40
unknown

Standard sen SIVAS ta ayni lagim faresi gibi..

sinip bir köseye saklanmisindir AHLAKSIZ KARANLIK MAHLUK !!!

Seni degil Kemal Sahinlere sormak,,, seni Cocuk Tacizcisi, Hirsiz, Esrar Tüccari yada ona benzer insanlik disi yaratiklara sormak gerekir...
Alt 09.04.2005, 19:41
unknown

Standard :-) ISTE KENDINI ELE VERDIN :-)))

6000 bin KITAP okuyan birisi bu EDEBIYATA sahipse ve iki provakasyon kelime ile BELDEN ASAGIYA KÜFÜRE basliyorsa 6 KITAP okuyanin vay haline :-)

Ama bence sen sadece SANAL SISIRME BIR KENDI KENDINE KAHRAMANLIK yapan INTERNET CAFE köselerinden giren zavallisinin tekisin !!
Alt 09.04.2005, 19:43
unknown

Standard Kurd ardindan bin köpek havlamazsa

kurt sayilmaz. Bu bir Türkce atasözüdür. Benim orada olmadigima sükür etsin senin kermanjilerin vallahi gözleri önünde analarina bacilarina kamasutra pratiklerini ögretirdim. Ben onlar yas 18 iken yapmistim. Nerde sakalli salyali sümüklü birisini görüdüysem ana avrat küfür etmistim ve karsi koyani bir falakadan cekmistim. Ama artik statüsüm dolayi bunlari yapamiyorum. Icimden gelsede.
Alt 09.04.2005, 19:45
unknown

Standard User die nie angezeigt werden

User die nie angezeigt werden

IsigaDogru
xzazakisie16

VAYBEE YETKILILERINE COK TSK EDERIM ! BÖYLE BIR FORUM IGNORE IMKANI VERDIKLERI ISIN ! BU YUKARIDA IKI ZAVALLININ USLUBU AYNI VE MANTIKLARI AYNI :.-) NURSUZ ISIKSIZ KARANLIK LAGIM FARESI ! YIRTIN MIKIN KICINI YIRT :-) SENI OKUMUYORUM :-))) ZAMAN KAYBINDAN BASKA BIRSEY DEGILSIN :-))))
Alt 09.04.2005, 19:45
unknown

Standard Hayir Aziz Nesin aklima gelmisti

Küfür bile yerinde güzeldir diye bir sözü vardi. Sen Aziz Nesin kimdir belki bilmezsin bile, ama kim olursa olsun küfüre karsi koyarim. Bu isi hic zaman ben baslatmam ama ben bitiririm. Benim sanal cafeelerde isim yok. Oglum oynarken bende internette hemi siz gözlüyorum, hemi de oglumu, anlatta biliyormuyum.
Alt 09.04.2005, 19:47
unknown

Standard Hastir lan Tac Mahal ve Kamasutrasini

sey ettigim. Lagim faresini görmek istersen aynanin karsisina cik. Resmini görünce vallahi bak tiksintiden kusasim geldi. Sen Kamasutra ile ugrasmayacaginda kim ugrasacak ;-))))
Alt 09.04.2005, 19:55
unknown

Standard User die nie angezeigt werden

IsigaDogru
xzazakisie16

VAYBEE YETKILILERINE COK TSK EDERIM ! BÖYLE BIR FORUM IGNORE IMKANI VERDIKLERI ISIN ! BU YUKARIDA IKI ZAVALLININ USLUBU AYNI VE MANTIKLARI AYNI :.-) NURSUZ ISIKSIZ KARANLIK LAGIM FARESI ! YIRTIN MIKIN KICINI YIRT :-) SENI OKUMUYORUM :-))) ZAMAN KAYBINDAN BASKA BIRSEY DEGILSIN :-))))

DIGER ARKADASLARDAN ÖZÜR DILERIM ! AMA BURDA HERSEYI YASADIK SIMDIYE KADAR ! ATISMA KAVGA KÜFÜR USW..

AMA BU KADAR HERABWÜRDIGEND BU KADAR ASAGILAYICI BU KADAR KIBIRLE INSANLARA YAKLASAN ve BU KADAR DILEMMA DOLU IKI YÜZLÜ ISLAMI SAVUNAN GIBI GÖRÜNEN VE DININ EN HASSAS NOKTALARINA KÜFÜR EDEN MAHLUKAT TIPI BIR YARATIK YASAMADI BU FORUM !!!

HAKKINIZI HELAL EDIN ! ÜSLÜBÜM BIRAZ YETISMIS OLDUGUM GECEKONDU MAHALLESININ ÜSLÜBÜNA KACTI :-)

Unutmadan söyleyim

Ich bin

Diplom Kaufmann
und
Diplom Chemiker

:-) evimde 10.000 üzeri kitap var ve hepsinide okudum :-) Ayrica Berliner Staatsbiblothek´inde seref üyesiyim ve arsivinin en iyi kullanicisiyim... Rahmetli Turgut Özali, Eski Baskakan Necemmetin Erbakani, Süleyman Demireli, ve ayrica Kasimpasali Tayyip ABIMI de iyi tanirim :-)

Hatta onlar ile ayni masada yemek yedim :-) Unutmayim benide BILL GATES´e sorun :-)
Alt 09.04.2005, 19:56
unknown

Standard COK ÖNEMLI BIR ACIKLAMA :-) BENLE ILGILI

Kama SUTRA abi

Bir gün köy ahalisi köy kahvesinde bir yandan haberleri izliyorlarmis biryandan da pispirik çeviriyorlarmis.

Içlerinden biri (Kama SUTRA Abi) televizyonda Ecevit"i görmüs ve demis:

- Ulan, basbakan oldu yüzümüze bakmiyo. Eskiden böylemiydi bea! Etrafimda dolanirdi! Hey bee, zaman ne çabuk geçiyor... Tabii kahvedekiler merakla sormuslar:

- Kama SUTRA Abi? Sen nereden taniyorsun Basbakani yahu?

Kama SUTRA Abi istifini bozmadan cevap vermis:

"-Ulan üniversite yillarinda abilik ettim ona! Az ekmegimi yemedi!! Gel gör ki simdi bizi unutmus baksana!"

Kahvedeki ahali inanmams tabii ki. Kama SUTRA Abi"de inandiirmak için demis ki:

- Gelin ulan! Meclisin önüne gidiyoruz. Çikista yakalayacagiz Ecevit"i. O zaman anlarsiniz yalan mi degil mi??

Hepbirlikte T.B.M.M."nin önüne giderler ve çikista Ecevit"i yakalarlar.

Ecevit hemen Kama SUTRA Abi"nin elini öpmeye kalkisir ve der ki:

- Abim, Kama SUTRA abim; kusura bakma basbakanlik bir dakika bos birakilmiyor ki! Kusuruma bakma abi.

Kama SUTRA abi kahve ahalisine söyle bir bakar ve ahalinin acayip sekilde etkilendigini görür. Baska birgün gene kahvede ahali ile TV seyreden Kama SUTRA Abi TV"de Süleyman Demirel"i görür ve der:

- Bu da öyle. Cumhurbaskani olunca kendini birsey zannetti. Hayirsiz çikti bu da!!

- Hadi canim. Ecevit"i belki sans eseri taniyorsun ama buna inanmiyoruz!!, der.

Kama SUTRA Abi hemen ahaliyi toplar ve Çankaya"ya gider. Kama SUTRA Abi"yi gören Demirel hemen Ecevit gibi Kama SUTRA Abi"nin ellerine sarilir ve öpmeye kalkisir. Kama SUTRA Abi buna izin vermez tabi. Demirel ekler:

- Abi Vallahi billahi kusura bakma. Uzun yillardir göremiyordum seni. Tamda seni ziyarete gelecektim der.
Kama SUTRA Abi tekrar ahaliye dönerek bir bakis atar ki artik ahalinin gözünde peygamber kadar yükselmistir.

Yine birgün kahvede tv izlerken bu sefer tv ye Clinton çikar. Kama SUTRA Abi söze baslar ve der ki:

- Ulan ne çabuk unuttun o sefalet dolu günleri? Tabi zengin oldun, Amerika"ninda basina geçince unuttun bizi.. Hayirsiz herif!!
Ahali bu kadarininda fazla oldugunu söyler ve digerlerinin belki bir sans eseri olabilecegine ama Clinton"u tanimasinin imkansiz olduguna imece usülü karar verirler.

Kama SUTRA Abi"nin tabii ki kafasi atar ve bazi köylüleri alarak Beyaz Saray"a giderler. Kapidaki görevliye Clinton ile görüsmek istediklerini söylerler.. Görevlide sadece bir kisinin girebilecegini söyler. Köylüler düsünürler ve sadece Kama SUTRA Abi"nin Clinton"u tanidigini söyleyerek Kama SUTRA Abi"nin gitmesini isterler.

Güvenlik Kama SUTRA Abi"yi iyice arayarak içeri sokar. Saatler geçer ama kapidan kimse çikmaz. Köylüler sikilir. Penceredende bakma olanaklari olamadigi için ordan geçen uzun boylu birine sorma karari alirlar. Sans eseri orada o anda Michael JORDAN geçmektedir. Ingilizce bilen bir köylü Michael Jordan"a döner ve der ki:

- Ya Jordan Abi. Senin boyun uzun. Camdan içeri bakip neler oluyo, kaç kisi var bi baksana... Jordan camdan bakar ve cevap verir:

- Vallahi ne oldugunu bilmiyorum. Içerde 6 kisi var. Biri Kama SUTRA Abi, digerlerini tanimiyorum.
Alt 09.04.2005, 20:08
unknown

Standard Weisst Du warum man mich nicht anzeigt?

Das kann ich Dir genau erklären, weil ich nämlich immer weiss wo die Grenzen sind. Manchmal ziehe ich mit meiner makabaren Art und Weise entlang des des Erlaubten vorbei und und schramme an Ihr, doch ich überschreite diese nie. Wer will mich denn anzeigen, Du etwa? Dann tue es doch, tue was Du nicht sein lassen kannst? ;-)) Das wäre sogar ein willkommener Anläß vor der dem Deutschen Justiz profund zu erläutern, warum die Integration von ausländischen Migranten nicht wirklich stattfindet, worin die Ursachen liegen, dass man Türken und Kurden diferenzieren sollte. Das Ehrenmorde, islamistisches Gehabe eine Eigenart der kurden sind die den Türken angehaftet werden. Wie man dieses Übel des islamo-sunnitischen Terrorismus effizient
bekämpfen kann. Von Huntington über das Armenier und Kurdenproblem bishin zu den aktuellen Anlässen dieser Tage, wie die Tatsache, dass Islamisten die Hicra Taktik anwenden...Alles ich würde euch dermaßen ins rechte Licht rücken, dass für euch die Luft zum Atmen dermaßen dünn, wäre dass Ihr daran erstickt.
Antwort