| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() hier gibts 3 nicks mit der selben ip
und die tun ein auf cin boom |
|
|||
![]() 03 Aralýk 20:00 F.Bahçe - A.Gücü 3-1
04 Aralýk 16:00 D.Bakýr - Konya 1-2 04 Aralýk 16:00 Denizli - Malatya 1-0 04 Aralýk 16:00 Trabzon - Ç.Rize 1-1 04 Aralýk 19:00 G.Birliði - G.Saray 1-2 05 Aralýk 14:00 Sakarya - Kayseri 2-1 05 Aralýk 14:00 BÞ Ankara - Samsun 2-1 05 Aralýk 14:00 G.Antep - A.Sebat 2-0 05 Aralýk 19:00 Beþiktaþ - Ýstanbul 2-0 |
|
|||
![]() Favori biziz bu sizin en büyük avantajiniz.iyi kulirsaniz kazanirsiniz.
Biz sizi dagitmaya gelmiyoruz.Altin Puan(lar) icin geliyoruz. Aurelio cezali Kemal belkin sakat.Avantaji degerlendirirseniz,helal olsun.Olmassa kabul edin Efendi SAMPIYONluk ADAYimizi...Kiskancinizi bi yana koyup.. ________________________________________ en büyük degil TEK büyük Fenerbahce SK ..yola devam.. |
|
|||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ankaragucu0405x300x25.jpg" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/images/newsimages/ankaragucu0405x300x25.jpg</a>
|
|
|||
![]() anlamazsin sen.
ben stad taraftar kupasahipligi sampiyonlugu parayi demiyorum.ben efendiligi diyorum..biz gs"in her ufak yenilgiyi hatayi veya baskalarin yalan haberini büyük olarak sitelerde yansitlamiyoruz,,yansitan olursa bile ona terbiyeli/efendi ol diyoruz siliyoruz yazilari.. Niyetimiz kötü degil..Kötü oynasak siz de her hafta iyi oynasaniz hak edersiniz sampiyonlugu...Öbür türlü olmaz ! Yani ben cim bom luyum 100 yilimi kutluyorum sampiyon luk bizim hakkimizdir diye olmaz,cünkü dürüst degil.. Fenerbahce Sampiyonlar liginde 2 kötü mac oyandiklari aleyinde gs yin dergisinde bile rooney in istatikleri cikti hayranligi bile cikti.. rooney size ne ? Türk futbol icin top kosturuyoruz en agir takimlarin arasinda..sizde laga luga edeceginize antipatik etmek istediniz spor severlerini fb ye karsi..Ama olmuyor,tam tersi oluyor ama bi hatayi yapiyorsunuz.Karsinizdaki Takim/taraftar toplumu Tr"de en cok sayili toplumudur..ve su an türk futbolu icin en iyi mümkün olan reklami yapiyor sah"da ve sah"nin disinda.. helal olsun bizim cocuklara ![]() |
|
||||
![]() Biliyorum hehehhe simdi actiniz belli br yazi bekliyorsunuz ama sizi biraz sasirtacagim!
Dünkü macta Hakem K.M. oglu bence cok iyi bir mac yönelti! CÜNKÜ bence hic bir kasitli olayi yoktu! Spiker Ridvan Dilmen icinde bütün yüklenenler haksiz! Hakem bir kac tane HATA yapti! Hem Fenerbahce LEHINE hemde Fenerbahce ALEYHINE! Ama KASIT yoktu! Gelelim simdi Marco Aurelio"nun sari kartina! Tamamen hakliydi hakem! Marco orta sahadan kaleye dogru topu ayaginda süren Ankaragücülü oyuncuyu kovaliyor ve Ankaragücükü tam sutu atacakken ayagini arkadan topa dogru savuruyor! Hem tehlikeli hemde terslik olursa bir oyuncu sakatlayacak bir hareket! Marco sari karti o pozisyonda hak etti! Benim sasirdigim, o pozisyonun gidip gelip tekrarlanmasina ragmen hala Ridvan Dilmen"in haksiz yere bir sari kart oldugunu savunmasi... Marco"nun zaten sucu yinede yok ... o can ve baslan mücadele eden bir oyuncu ve sari kart görmesi "normal" sayilabilinir. 6alatasaray macinda oynamamasinin nedeni ne M. Aurelio"nun kendisnde nede Hakem"de aranmasi gerek! Tek SORUMLUSU teknik direktörümüz Christoph Daum"dur. Yinede ondada fazla suc bulmuyorum ... cünkü o kendi düsüncesine göre takimi kurabilir, ne bizim (Taraftar/Seyirci/Camia) nede Medya"nin takimi kurmaya yetkisi vardir. Sahsen bende Marconun ya Diyarbakir macinda sari kart görmesini, yada Teknik Direktörümüz bu macta onu oynatmamasini umuyordum ... Sonda yine TEKRARLIYIM HAKEM K.M. IYI BIR MAC YÖNETTI! al" |