| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bak arkadasim sen ön yargili davranmaya alistigin icin benim gercek düsüncelerimi anlamadan yorum yapiyordun ve sorun orada idi. Öyle vurdura vurdura söylüyorsunki sanki her dindar olan o sapiklar gibi düsünmek zorunda. Bunda inanilmayacak ne varki. Ben kötülüge her zaman karsiyim. Günahsiz cocuklari öldürenlerin sucsuz kadinlara tecavüz edenlerin yaninda olani ben insandan saymam. Onlar benim icin hayvandan asagidir. Yanlislik nerde olursa olsun. Hatayi türkmü yapti, arabmi yapti, amerikanmi yapti veya rusmu yapti ona harbi yanlis derim. Adaletli olmaya calisirim ve olanida cok severim. Insanlik ne icin yaratilmistir? Allaha kulluk etmek icin yaratilmistir bir birlerini kalesce öldürmeleri icin degil. Dindar olmayabilirisin o her zaman senin tercihindir ama dindar olanlara azda olsun saygi göstermeni beklerim senden. Karsilikli saygi güzelligin anahtari degilmidir? Birisi dini vazifesini yerinemi getirmek istiyor onun yoluna tas atmamaliyiz. Ünüversite kapilarinda bekleyen kizlarimiza niye bir yöntem bulunmuyor? Bak sunu söyleyim sana üvüversitelere acik kiz almasalardi en cok karsi cikan ben olurdum. Niye dersin sen dindarsin nasil onlari savunursun diye sorarsan. Her insanin okuma özgürlügü olmalidir. Bu bir demokrasi gercegi oldugu gibi. Kurani kerimin ilk ayetidir! **Oku** diyor Allah ilk ayetinde. Okumak ilk vazifesi insanin. Onu engelleyenin her zaman karsisinda olmasi gerekmiyormu demokrat veya dindar birisi`?
Selamlar coach |
|
||||
|
||||
![]() böyle problemler cikmaz.
Islamda olmayan fetvalari sokuyorlar serefsizler. Fetva yorumdur. Kisiye has yorumudur onu yerine getirme zorumlulugu yoktur. Zaten Kurani kerime ters düsüyorsa. O sapik bir fetvadir. Mesela Türkiyemizdeki 2 Terrör eylemleride böyle sapik yorumcularin yüzüne olmustur. Islamla yeni tanisanlari kandiriyorlar. Allahin emri olarak gösteriyorlar halbüki küfür alemin emridir bunlar. Böyle seylere faliyetlere karsi tabiiki devlet önlem almalidir ama nasil? Imam hatipleri ve türbanli kizlari ünüversiteye almayarakmi? Böylemi önleyecegiz yanlis bilgilenmeyi? Böyle yaparak o canim gencleri batakliga serefsizlerin tuzagina itmiyormuyuz? Ama bunu anlamak güc. Ne olmus Kuran okumasinlar ögrenmesinler deniliyor. Sorun Kuranda degil bunu anlayamiyorlar. Kuranda cocuklari öldürün diye ayetler yok !!! Sorun bilgisizlikten ibarettir. Egitimsizliktendir ! |
|
|||
|
|||
![]() kurandan ayetleri istedigine göre degistireceksin? hz. ömer bunlari yapmadi. tabiki alevi olur ve (nasil diyorsunuz?) modern müslüman olup her pisligi yaparsaniz dediginizde haklisiniz. amma ayetlerin kuranin bir koruyucusu var. odur ki onu elci ile indiren ve odur ki birgün adaletini senin benim üzerinde gösteren.
dikkat et tavsiyem. |
|
|||
|
|||
![]() bu ahlaksiz edepsiz milletin beynini. yoksa böyle bunun yazdigi gibi aptal satirlar yazilmazdi!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() evet zorda kaldilarmi kuranda kadin cocuk öldürmek yok derler ama hadislerinde savas esnasinda kadinlari cocuklari öldürün diye hadisi serifleri var..
ve cocuklara bebelere karsi islam adina terör yaparlar..insnalari öldürürler iskence ederler cünkü arkalarinda allah ve muhammedleri vardir ha birde kuranlari... bu türban takan yobaz seriatcilar böyle ikiyüzlü oluyorlar iste islerine geldiginde kuranda böyle sey yok diyorlar islerine geldiklerindede hadisler kutsal hadisler hz muhammedin uygulamalaridir kim hadisleri sünnetleri uygulamadimi müslüman degildir diye kurallar cikaririlar.. iste rehine olayindada cocuklari öldürmek istemeyen bir kac rehineyi savstayiz hz muhammedin hadisi serifleri var ozaman kadinlari cocuklari hatta bebekleride öldürüp kafkasyada seriayiti getircegiz diye 400 cana kiymislardir.. ve kendilerini su an sözde sehid yapmislardir.. ve bu utanc veriici insanlar 400 cocugu yaralayip öldürürken nasilsa bunlar hiristiyan cocuklaridir diyip acimamislardir bile .. hersey islam icin allahu ekber allahuakeber cocuklara allahakbar diyip silah sikalim allah büyükse tüm seriatci yobazlarin belasini versin.. iste ancak ozaman ben allaha büyüktür derim...cünkü bu büyüklük degil rezillik ..... iste bugünkü gazetede cikan arab seriatci teröristlerin usagi olan sözde cecen liderlerin pisligi Okul eyleminin arkasındaki isimler: Aslan Mashadov ve Şamil Basayev Kuzey Osetya"nın Beslan kentindeki kanlı okul baskınınında ele geçirilen tek eylemci, eylem emrini ayrılıkçı Çeçen liderler Aslan Mashadov ve Şamil Basayev"in verdiğini söyledi. Rus televizyonundan bu akşam yayımlanan görüntülere göre, eylemci, ”Ormanda toplandık ve Albay kod adlı bir kişi Beslan"daki okulu alacağımızı ve bu hedefi Mashadov ve Basayev"in belirlediğini söyledi” diye konuştu. Eylemcilerin Araplar, Özbekler ve Çeçenlerden oluştuğunu söyleyen ve kimliği açıklanmayan eylemci, “Bu işi neden yaptığımızı sorunca, Albay bize, "Çünkü tüm Kafkasya"da savaşı başlatmalı" yanıtını verdi” dedi. Rus televizyonunda görüntüleri yayımlanan tutuklu eylemcinin Rusçasının güçlükle anlaşıldığı belirtildi. Bu arada İnterfaks ajansının haberine göre, Kuzey Kafkas savcılık bürosundan Rus savcı Mihail Lapotnikov da terör eyleminin faillerinin, Basayev tarafından kurulan bir hücrenin mensupları olduğuna inanıldığını söyledi. Savcı Lapotnikov ayrıca, yapılan soruşturmanın, bu grubun, haziran ayında İnguş Cumhuriyeti"nde güvenlik yetkililerini hedef alan, 88 kişinin öldüğü saldırıda da yer aldığını ortaya koyduğunu iddia etti. |
|
||||
|
||||
![]() bak kiz lafina dikkat et ne yaziyorsun öyle
**(allah büyükse tüm seriatci yobazlarin belasini versin.. iste ancak ozaman ben allaha büyüktür derim...cünkü bu büyüklük degil rezillik)** yeterbe artik inanmiyorsan inanmiyorum de milleti rahat birak sen inancsiz sin diye bizde mi imandan dönelim cecen milleti vuruyor islama suc irak bir kac kisi kesiyor islama suc yeter artik gabiz olsan islama suc atacan allah beni gabiz etti diye inkar edersin edepsiz |
|
||||
|
||||
![]() Cecenkiz haddini bil. Allah büyüktür, herseye kadirdir. Biz inandik ve iman ettik. Islam yollarin en güzeli ve en nurlusudur. Dil uzatma, kin kusma. Dostca ol, kardesce ol...
|
|
||||
|
||||
![]() 200 yüz binden fazla insanda katledildi 10 sene icinde.
Ulan Rusun cocugu cocukta Ceceninkisi deyilmi. Ben o ölen Rus cocuklarinin icine edeyim. Önce 42 bin Cecen Cocuk icin saygi durusunda bulunsun medeni dünya. |
|
||||
|
||||
![]() Hangi Ayeteler ve hadisler cocuklari ve kadinlari öldürün diyor??
Her zamanki gibi konuyu saptiyorsun. Edepsiz |
|
||||
|
||||
![]() Yani müslümanmi degilmi hic bir zaman anlayamazsin onun. Islam düsmani oldugu kesin belli!!!
|