| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() wenn dir der text sowieso wichtiger ist, wieso hörst du zuerst auf die melodie?
oder denkst du dir einfach nachdem dir die melodi nicht gefallen hat..."eigentlich sollte ich ja lieber auf den text achten" |
|
|||
|
|||
![]() Zor Günler
benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına kızdığım oldu zamanında ama inandığım da... ömrümde her şarkı, başka bir kapı açtı bu şarkının ardında sen, bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı... seçtiğimiz hayatlar mı bunlar? seçtiklerimiz mi? bunca yokluk, bunca kırıklık, bunca acı... seçtiklerimiz evet! hayat bu sevgilim, çoktan seçmeli senin aşkınsa, bir dönem ödevi... bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize ikimiz, çokmuşuz meğer bu resme kapatmadan bu kapıyı yine de bu yaralar bereler, sanadır, bileler... çok canım yanıyordu, gördüklerimden ve görüceklerimden benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bir tek benim de kanattıklarım vardı elbet ezdiğim kumlar ve geçtiğim yollar hala gölgemi taşıyorlar hani demiştim ya en başında "ne ayrılıklar, ne aşklar, ne başlangıçlar" diye yani, demem o ki, çok zor günler geçirdim vaktiyle bu şarkı sadece benimdi sevgilim ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize yazmışsın ya "onu sevebileceğimi düşünmüştüm" diye işte o günden beri, belki de bu yüzden sadece bu yaralar bereler, sanaydı, bileler göreler aşkımı şahidim gökkubbe... İclal Aydın |
|
||||
|
||||
![]() ist doch schön für das ohr wenn die melodie ihm gefällt!!
|
|
|||
|
|||
![]() Dont you wish ya girlfreind was like me, dont chaaa *give me the beat*
heheheh ;-) |
|
||||
|
||||
![]() tolle co-operation der beiden rnb & swing genies
-Wifey- (heißt es,bissel älter) besonders an pharrell muss ich hiermal einen grossen lob aussprechen,der kerl swingt sehr geschickt mit den beats.. paar samba moves und rnb smooth"s,fertig ist der hit ! |
|
|||
|
|||
![]() Ya bisey rica edecegim, acaba birisi bana,
Yurtseven kardesler´den - Elveda´yi bana gönderebilirmi, per e-mail ariyom ariyom biyerde bulamiyom bu sarkiyi! lütfen kimde varsa bana lütfeeen gondersin... bitteeee.... |
|
|||
|
|||
![]() Yerine Sevemem
Gökhan Kırdar Senden uzakta hep birseyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptin bana, nedir bu sessizlik Içimde birsey aciyor sen gelince aklima hersey Yerine sevemem, yerine sevemem Raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim herseyi |
|
||||
|
||||
![]() aber per mail wird das nicht gehen
|
|
||||
|
||||
![]() mit anderen Worten, kommt es oft vor das du dein Ohr quälst weil deinem hiern der Text gefällt!!
Pass blos auf das die Ohren sich nicht rächen und die hiernmasse in die mangel nehmen ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sarki secimin güzeldi ;-)
Gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz Hep elele vererek hayaller kurduğumuz Kimi üzgün, kimi gün neşeyle dolduğumuz O ağacın altını şimdi anıyor musun? O güzel günler içim bilmem yanıyor musun? Attığımız tarih de, çizdiğimiz o kalp de Silinmemiş duruyor, hepsi yerli yerinde Sen şarkılar söylerdin yatarken dizlerimde O ağacın altını şimdi anıyor musun? O güzel günler içim bilmem yanıyor musun? |