| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ilk basta su
-erkek adim renkli takim tutmaz- "ukrayna macinda hangi takimi tutacaksiniz ozaman ?,ikiside renkli" sonrasi bu -hicbiri yokken biz vardik- "niye rekor sampiyon olamadiniz ozaman ?" gelelim lokmanin tatli yerlerine gerizekaligin ustasi kim ? Sanli Fener"mi ,,yoksa Nouma gibi oyunculari arasinda alan takimmi ? Kuduzlarin arasinda oynatan takim bi tuncay"a gerizekali demesi zaten komedi. ve allahaskina sizi ciddiye alan kim ? türkiye iki dev ve tek büyük kulüp vardir,oda Fenerbahce ile Galatasaray ve FENERBAHCE dir. kümeye düsmek üzere olan besiktas diger kümeye düsmek üzere olan bilbao"yu yenmesiyle arsenal firtinasini durduran manchesterin fenerbahce"ya karsi galibeyti niye aklinda gezdiriyor ben bunu anlamadim ?! ![]() |
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() miyor muyum??
![]() Mactan sonrada arkasindan atip tutmadi. Demec vermedigini söyledi ![]() |
|
|||
![]() miyor muyum??
![]() Mactan sonrada arkasindan atip tutmadi. Demec vermedigini söyledi ![]() |
|
|||
![]() ![]() soyan soyuyor zaten gariban devletimizi. |
|
|||
![]() Rund wie ein Ball. Allahtan basina tekme almadi simdiye dek
![]() Bu arada DELI IBO muzun ardindan atip tuttunuz bakiyorum. Delidir, melidir....penalti yaptirir, orta yapmaz ama onun gibi delicesine kosan sol kanat oyuncusu gösterin bana! Mac kadrosu aciklaniyor, 4lü defansin solunda Ibrahim yaziyor. Maci izliyoruz, Ibrahimi daha fazla orta saha ve ileride görüyoruz. Ama kademelerde hep yerinde. Ve oyuncu gecirmiyor. Kes calim atamiyor diyor ama maclari izlemiyor herhalde. 2-3 kisi arasindan ciktigini görmemis hic herhalde. Kötü diyemezsiniz DELI IBOMUZA!!! Haklisinizda bir nevi. Iyi ortada yapsa, paslarini ileriye dogruda kullansa, mükemmel bir sol kanat oyuncusu olurdu. |
|
|||
![]() ohne Text
|