| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() (sen bana nasil abi dersin:-))))
|
|
|||
![]() gibilerdir iste....
Muhammed Isa ile görüsseydi sen Hiuristiyansin sende Müslümansin kavgasi cikmazdi... Das nur dafür damit du etwas nachdankst |
|
|||
![]() Islam düsmani diye bir sey yok... bizler Islami bilmiyoruz..... inan Papa cogu lafta Müslümanlardan Islami cok daha iyi biliyordu... dessen bin ich mir sicher...
Dedim yaaaa.... skiysa cennete sokmayin..... Bakara 62 |
|
|||
![]() bir sor bakiim oldumu..... haaa bu arada kendin icinde bir sor bakalim, Papanin cennete girmesini nasil engellersin
|
|
|||
![]() Müslüman kelimesini kullananlarin maliysa BENI BILE SOKMASINLAR.......
Babanin maliysa Cennet sikiysa sokma sen Papayi.,..... kapida bekle benide sokma... Yasar Hocayida sokma... Atatürküde sokma...... Engelleyebildigin kadar engelle..... Ama Kuran engellemiyor..... simdi senmi daha degerlisin yoksa Kuranmi ????? Papa icin sen en iyisi Ali-Imran 113-114 Ayetlerini bir oku bakalim.... ve agla ki bu kadar Ideolojik bir din anlayisina sahipsin..... resmen Hiristiyan düsmanligi yapiyorsun..... Und dann heulst du wenn die Müslümanlik düsmnaligi yaparsalar.... akldiki Terör olayi dünyada gözle görünür sekilde Islam devletlerinden cikti |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Niye acisinki.....
Bemelenin asil anlami.... COK SEVEN VE SEVGISINI INSANLARIN ÜZERINE YAYAN ALLAHIN ADIYLA....... Asil anlami budur... Sami diller arastirmacisi Salih Akdemir böyle yorumlamis... benzeri Ayetlerde Incilde var..... Olay sevgiyle basliyor sevgiyle bitiyor..... Ama sevmeyenlerde var... Müslümanlar Hiristiyanlari sevmez und umgekehrt..... AMMA iste aralrinda gercek Müminler dolasir yani Bakara 62, MAide 69 un dedigi gibi IYILIK yapanlar dolasir ve yalniz Allaha ibadet ederler ve tüm insanligi sever sayarlar.... Iste en direk Cennetlik olanlarda bunlardir..... SImdi düsün bakalim... Papami daha cok Salih Amel isledi yoksa senmi..... Sen ise Müslüman kelimseinin kölesi olmussun..... Yok öyle bir sey Kurandaki, tek bir kelime ile Cennete girilsin |
|
|||
![]() Müslüman yapmaz......
Müslüman olan insan Salih Amel isler........ Yahu Allah askina hanginiz isliyor ?????? Hicbiriniz mich zum Teil eingeschlossen..... Ondan sonra... Allahim bak benim bugatimda Müslüman kelimesi yaziyor.. beni iceri birakta ... su Papayi disari at...... Siz Allahin ne oldugunu biule kavramamisken nasil olurda Allahin Jandarmasini oynarsiniz...... Ihr seid es dei NULL Ahnung haben.... nicht ich.... Ich habe voll den durchblick..... olay tüm dinlerin Teolojisinde yatiyor... tüm sir oarada yatiyor...... Dinler tektir.. ama insanlardir azan ve sahsi menfaatlaerine göre dinleri paramparcalayan.... Hiristiyanlikta binbir parcalar haelinde... Lafta Müslümanlar Imami Azamci falan filan olmuslar.. birakmislar Muhammedi ve Allahi... Yahudilerde ayni sekilde kafayi yemisler..... Eeeeeeeeee ne demek istiyormusum ben ????? Cok Basit... Allah katindaki tek olan dini insanlar cesit cesit farkli farkli dine sokmuslar.... o ayri ayri olan dinleride cesitli fikralara bölmüsler... Bu da yetmemis... Kara Hocalar yada Scheiterhauefende karilari diri diri yakmislar...... UND WÖFÜR..... ALLES IM NAMEN GOTTES....... Her kim Allah adina digerine zarar verirse yada imkani oldumu hemen kellesini keserse.... düpedüz KAFIRDIR.... taaaa ALLAHSIZIN tekidir........ Hört blos mit dem Scheis auf... ich bin Moslem oder ich bin Christ... nein seid Ihr nicht...... cünkü kim diger dini yalanlarsa dini anlamasitir... anlayamazda cünkü o Muhammedin Allahini tanimamaktada ondan öyle söylüyor.. |
|
|||
![]() ama bizler yok.... degismis kabul etmeyiz.... yahu Kuran zamanindan buyanami degisti yoksa ondan öncemi degismisti..... Voll Lsutig sind diese Leute.....
Iste insanlar kabul etmiyor... diger insanlara yasama hakki tanimiyor... ben Allahin Jandarmasiyim deyip duruyor..... Kuran Kuranken Incile EHLI KITAP.... yada KITAP EHLI derken bazilari yine yoooook Incil yanlis.... yahu incil dedigin nedir haberin varmi be cahil.... incil eski Testamenttir asil olarak... oda yahudilerin kitabi..... Adem Havva ve cocuklari Sex party yapmis zanndiyorsun ve kardes kardesi sey etmis zannediyorsun... oysa sen Kurani anlamamissin... hic GENSIS olayindan haberin yokmu... hic evrenden haberin olmadimi... okulda dersini görmedinmi...... Insanlar tabiattan yani evrenden yaratilmistir... yada Sünnetullahin cocuklariyizda denilebilir............ Ben sahsen Islam dini diye bir sey göremiyorum auf dieser weiten Welt.... Kurani okuyorum o baska bir sey diyor.. akla ve mantiga ve insana huzur veriyor.... Islam Aleminin dinine bakiyorum... tamamiyle cöplük yahu... nichts zu gebrauchen.... Haaaa o yüzden ben sadece Kurandaki dine ve Incildeki Yahyii bölümüne tabiyim...... Mecaz anlamda hem Müslüman hem Hiristiyan hemde yahudiyim... hatta hatta bir Buschmanin dini bile Allaha ibadet eden bir dindir..... Yeryüzünde Allahsiz olan hic bir kitle yoktur.... herkes bir sekilde Allah inanir.... Am Ende wird nur das eine entscheiden: WELCHE DIESER WEGE FÜHRT EHER ZUM ZIEL ?????? Nur das alleine zählt... und was hast du in deinem Leben gemacht... yani tüm dinlerin temelinde yatan Teoloji acisindan.... Vallahi arkadaslar iyi eden iyi bulur, kötü eden kötü bulur.. eninde sonunda makbere girersiniz görüsüsünüz..... Makberinde ne oldugunu bilen varmi ??? Yokmu... ???? Tja iste bilenle bilmeyen bir olmuyor demek |