| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() schau öfter auf unsere web site
w w w divanmusic de gibt jetzt auch T-Shirts zu bestellen;-) |
|
|||
|
|||
![]() oder Alles was sich gut anhört. ICh hasse diese Aussage. Wer kann mir erklären was damit gemeint ist? Eine verzerrte E-Gitarre kulaga hos gelmiyor, ist aber trotzdem geil..
das zirpen der grillen hört sich auch gut an, aber ich kauf mir keine Grillen CD, oder? |
|
||||
|
||||
![]() engin nursani- gülom
ein lied zum heraus schreien!!! |
|
||||
|
||||
![]() gute Schweden, tolle Schweden, super Schweden
gute Texte, tolle Ohrwürmer, super Rock ~Huricane Bar~ |
|
|||
|
|||
![]() ZOR YILLAR: SEZEN AKSU
Acılardan bir türkü düşünce yüreğime Yetmiyor sevda sözleri yaralanmış ömrüme Sığınaklar aramak kederli şarkılarda Biraz daha yitip gitmek yıpranan dostluklarda Yaralayan sözler sözler gibi Silinmeyen izler izler gibi Bir birini gözler gözler gibi Zor zor yıllar Uykusuz gecelerde sarıveren kaygılar Kuşkuyla gözlediğin o ölüm dolu sokaklar Eksildi ömrümüzden umut dolu o Yıllar Siz miydiniz bizler miydik yorgun düşen kuşaklar |
|
|||
|
|||
![]() Uslandım değiştim inan bitti
O çılgın, o serseri kız gitti Hasretinle (yokluğunla) büyüdü gönül İnadım beni terketti Sana gördüğün renkler yetmiyor Bunu bilirim Bana gözlerin yeterdi Işığıydı (yeşiliydi) cennetin Sen hep aynısın Hep aynı, gem tutmuyor yüreğim Kaygısız deli Ayak seslerin hani Gelmezsin kahretsin Bilmezler ne hainsin Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum ateşlerde Sormazsın beni bilirim Kırmazsın zincirlerini Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum... |
|
|||
|
|||
![]() EMI !
Sende sev ama sevilme, ask acisi cek ben gibi Cok özle ama kavusma, kavusamadigim gibi Senin de yüregin yansin, baska ellerde mum gibi Caresizlik ayrilmasin, kapinda köle gibi Senin de kalbini calsin, baskalari mal gibi Sevdan yüreginde kalsin, gizli bir günah gibi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma EMI, Sen de Sev sevilme EMI... Ask da hep askla yanildim, sevdim hic sevmemis gibi Sen kirdin ben tamir ettim, sanki ustaymisim gibi Kimse üstüne almasin, bu sözlerim sevgiliye O öyle bir sevgili dir ettigini iyi bilir Ah"larim Beddua degil, anlasilabilmek icin Sevmek sevilmek öyle zor, birine alisan icin Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma EMI, Sen de Sev sevilme EMI... |
|
|||
|
|||
![]() Ben seni bir kere bile öpemedim ki
Varligim sanki hep sendi Bir gülüs bir bakis bekledim durdum Bir selamin gelmedi Alin yazim saklanir kaderimde Sen benimsin yalniz hayallerimde Askin beni çözen tek cevapsiz bilmece Biliyorsun yazik ki Çok zor ask bu yok ki karsiligi sende Çok zor ask bu yok ki benzeri Ben sana hiç ihanet etmedim ki Baska kimseyi düsünmedim ki Bekledim özledim küstüm baristim Kalbim hep seninleydi |
|
|||
|
|||
![]() Ne bir ses ne de haber gelmiyor artik senden
Öylece kalakaldim da deli hasretimle ben Bir yabanci selamin ile hüzünlere daldim Kendi ellerimle ben beni kederlere saldim Sonunda bir oyuncak kara sevda aldim senden Yani degismedim hala öyle biraz çocuk kaldim .. Yok öyle el gibi soguk durma gül biraz Sana gülmeler yarasir Yok öyle güz gibi soguk olma Güz ayrilik tasir |
|
|||
|
|||
![]() Gel haydi yine bir daha dene
Belki olur bu son deneme Hiç düsündün mü ne zor anlatmak Kendini yeni birisine Dur öyle hemen yok olmaz deme Bir an olsun düsün yeniden Vay bu ne öfke nedir acelen Ayrilmak için bu telas ne Her zaman böyle delisin Hep öfkene yenilirsin Her zaman bir neden bulur Ya kendini ya beni üzersin Oldu mu simdi oldu mu ya Anlamak istemiyorsun ne demek istedigimi Oldu mu simdi oldu mu ya Inan ki benden farkli degil yeni bir sevgili |