Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.11.2004, 14:40
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard :-)

Welcome to the pleasuredome :-)
Alt 09.11.2004, 15:21
Benutzerbild von cengaver
cengaver cengaver ist offline
Neuer Benutzer

Standard sevgili futbolsever arkadaslar

bu forumu yillarca izlemekteyim . bir tek anlamadigim bir sey var. neden bazilarimiz
böyle sacma sapan spor yazari denilen hiyartolarin yazdigi gazete makalelerini buraya copy-paste yapiyor allah askina ?

bu kisiler kadar hepimizin futbol bilgisi var. hele hele bir iki tanesi var daha futbol´un f-sini bilmeden bir de ahkam kesiyorlar.

objektiflik namina ve kendi adima sayet herkes kendi düsüncelerini yazarsa daha iyi olur , bence.

cünkü ona göre söyleydi , buna göre böyleydi onlarinda benim gibi iki gözü var.

onlarin kadar bende bazi seylerden haberim var.

hele hele biz almanya´da yasiyoruz. alman spikerlerinle - türk spikerleri kiyaslayin .

aynisi
Alt 09.11.2004, 15:24
Neuer Benutzer

Standard Fenerbahce yine sike yapiyor!!!

hehehehhehe

Trabzon"a kıymayın
Trabzonspor"da Ziya Doğan"ın Ankaragücü maçında tribüne gönderilmesi "Fenerbahçe maçı öncesi oyun mu var" endişesi yarattı. Bordo-mavili kulübün ileri gelenleri Ziya Doğan"a ceza verilmemesi istendi...

Bizi yakmayın

Trabzon camiasının Ankara"da tribüne gönderilen Ziya Doğan yorumu: "Hocamız sahaya yardım için girdi. Ceza gelirse yolumuz kesilmek isteniyor diye yorumlarız".

A.Gücü maçında hakem Erol Ersoy"un tribüne gönderdiği Ziya Doğan"a Trabzon camiası sahip çıktı. F.Bahçe maçı öncesinde kurul kararına saygılı olduklarını belirten camia "F.Bahçe maçına hocamız çıkamazsa yolumuz kesiliyor diye yorumlarız" denildi.

Nevzat ŞAKAR (Asbaşkan)
Hocamız sadece sahayı ihlal etti. Oyuncumuzu sahadan almak için içeri girdi. Hakeme karşı bir hareketi olmadı. Bir eylemi yoktu. Bu nedenlerle ceza almaması lazım.

İbrahim ŞAHİN (Basın sözcüsü)
Ceza geleceğine inanmıyoruz. Doğan sahaya diğer futbolcularının itiraz etmesini önlemek için girdi. Yardımcı olmaya çalıştı. Bizim gördüğümüzü gözlemciler de gördü.

Caner ÇUVALCIOĞLU (F.İş. Sorumlusu)
Olay anında aynı niyetle ben de sahaya girmek için 4. hakeme yöneldiğim anda hocamı sahada gördüm. Onun amacı da oyuncuyu uyararak dışarı almaktı.

Hami MANDIRALI (Futbolcu)
Kayıhan da G.Saray maçında sahaya girdi. Ziya hocanın ağzından hakeme eylemi olmadığı kesin. F.Bahçe maçında Doğan"ın tribünde olması futbolu etkiler.

Kadir ÖZCAN (Teknik direktör )
Ziya çok hırslı bir yapıya sahip. Hakemlere karşı ağzından asla kötü bir söz çıkmaz. Kötü niyetli değildir. Ceza Kurulu bu öğeleri göz önüne almalıdır.

Bunlarin isleri gücleri yokmu !?!??!?!??!

Zirt pirt herkes Fenere saldiriyor!

O zaman bende Serkan ve Selcuk"un Trabzon macinda oynayamamalarini TRABZON a mal ederim!

Ne kolay degilmi ???

al"

(Selcuk ve Serkan hakli yere cezali olduklari icin oynayamiyacaklar!)
Alt 09.11.2004, 16:44
airdem

Standard Ist doch nix neues :) o.T.

ohne Text
Alt 09.11.2004, 17:22
airdem

Standard VfB freut sich auf Magath :)

Die Rivalität zwischen dem FC Bayern München und den VfB Stuttgart macht schon seit vielen Jahren die Spiele zwischen den beiden Mannschaften zu etwas Besonderem. Doch die Partie im Achtelfinale des DFB-Pokals ist insofern noch wichtiger, weil die Spieler zum ersten Mal wieder auf ihren Ex-Trainer Felix Magath treffen, der im Sommer an die Isar wechselte.

Motivierte Schwaben
Entsprechend motiviert sind auch die Akteure des UEFA-Pokal-Teilnehmers. „Wir fahren nach München, um dort zu gewinnen“, betont Stürmer Kevin Kuranyi. Und Mittelfeldspieler Alexander Hleb fügte hinzu: „Ich freue mich auf Felix Magath, aber wir wollen in die nächste Runde. Da steht er leider im Weg.“

Sammer sachlich
Etwas sachlicher ließ es dagegen Trainer Matthias Sammer angehen. „Mir wäre eine Pause lieber als dieses Pokalspiel. Aber ich will mit dem VfB Erfolg haben und der DFB-Pokal ist eine weitere Chance auf einen Titel.“

Vorfreude bei Magath
Derweil freut sich auch Magath auf das Wiedersehen mit seinen ehemaligen Akteuren. „Ich freue mich darauf die Jungs wiederzusehen. Aber ich will mit Bayern ins Finale und da kann ich auf meine ehemaligen Spieler keine Rücksicht nehmen“, sagte der Bayern-Trainer.

Quelle: uefa.com
Alt 09.11.2004, 17:23
airdem

Standard Hoffe, dass VfB gewinnt :) hemde eze

eze. Dann wär endlich geklärt, wer denn VfB zu VfB machte; die Spieler, oder der Trainer.

)
Alt 09.11.2004, 17:24
airdem

Standard Werden sie nicht! :) Ya FB ya TS!!! o.T.

ohne Text
Alt 09.11.2004, 17:28
airdem

Standard Hooijdonk: "Yanlış anladınız"

Hollandalı futbolcu, kendisine ait resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Beşiktaş camiasından bazı kişilerin, son oynanan maçta yapmış olduğu bir vücut hareketini, taraftarına karşı yapılmış bir hareket olarak görmelerinin kendisini çok şaşırttığını ve üzdüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:
""Tek söyleyebileceğim, ima ettikleri anlamda bir hareket aklımdan dahi geçmemişti. Bu, maç esnasında her erkeğin yapabileceği doğal bir hareketti. Eğer bunun taraftarlarına karşı yapılmış bir hareket olduğunu düşünüyorlarsa tamamen yanıldıklarını söylemek istiyorum.

Bunlar kendi sahanızda oynarken, karşı takımın taraftarları olmadığında bile her zaman olabilecek hareketler. Bu kişilerin beni yanlış ve abartılı yorumlarla suçlamak yerine takımlarına konsantre olmalarını tercih ederdim.""

Kaynak: ajansspor.com
Alt 09.11.2004, 17:28
airdem

Standard :) schlechter Lügner... o.T.

ohne Text
Alt 09.11.2004, 17:32
Neuer Benutzer

Standard Sayin "futbol bilgisi var" olan Dahi

Sizin makalelinizi zevk ilen okudum :-)

Benim ama tek farkina vardigim ve art niyetden baska bir yorum sizin icin bulamadigim bir kac seyler aklimda kalmiyor...

1. Tuhaf olan ... Önceki "Copy&Paste" lediginm ve SIZLERIN .. özellikle tabiiki sizin sayin ve muhterrem Cengaver beyimizin bir yorumunu bekledigim ... Ege Cansen (Hürriyet) in SEYRANTEPE üzerine yazisi var ... niye hicbir tepkide ona göstermediniz?

2. Begenmiyorsaniz, zaten size OKUMAMA özgürlügü taninir!
BILGILI iseniz tabiiki yorum yapmaniz da fevkalede güzel olur!
Cünkü o "Hiyarto" dediklerinizin hatalarini sizin aciklamanizi umardim.
(Selcuk Yula"nin "hiyartolugunu" hic görmedim dogrusu!!!)

3. "Bazilarimiz" diyeceginize cesurca neyi kinadiginizi söyleyemiyormusunuz ?

&gt&gt&gthele hele bir iki tanesi var daha futbol´un f-sini bilmeden bir de ahkam kesiyorlar.&lt&lt&lt
Kimlermis bunlar mesela?

&gt&gt&gtobjektiflik namina ve kendi adima sayet herkes kendi düsüncelerini yazarsa daha iyi olur , bence.&lt&lt&lt
Onu "Yazanlar" var ... ama o "bazilari" kendileri yazdiklari zaman futbolun f"sinden anlamiyorlarmis kanitinda olanlarda var!
O yüzden o "bazilari" mesela böyle yazilari bir ek olarak böyle "copy" ve paste"lerler!

&gt&gt&gtcünkü ona göre söyleydi , buna göre böyleydi onlarinda benim gibi iki gözü var.&lt&lt&lt
Varsa o zaman niye kullanilmiyor?

&gt&gt&gt
hele hele biz almanya´da yasiyoruz. alman spikerlerinle - türk spikerleri kiyaslayin .
&lt&lt&lt
Bak bunda %100 HAKLISIN!!!!!!!!

... ama Selcuk Yula"nin yazisinin "spikerlikle" ne alakasinin oldugunu hala cözemedim dogrusu!!!

Hayirli ders vermeler :-)

al"
Antwort