| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Nazar ise gözde bulunen ve her insanda olmaya Enerji birikimini bir noktaya fixieren ederek o cisime insanya yada baska bir yaratiga zarar vermekdir......
Ben bakarak bardak cam kirani gördüm... adam bir bakiyor ve tak diye bardak ampül ve camlari kiriyor..... Voll Coool..... es gibt halt Menschen die die Urenergie die in Ihrer Seele verborgen ist nutzen können |
|
|||
![]() 4 Imami Allahlastirmissiniz.... kaldiki her biri baska baska seyler söylüyor....
Tam birbirini yalanliyorlar..... Mesela Abdest olayi... birsinde bozuluyor digerinde bozulmuyor... birisi digerinin yerine Haca yolluyor digeri yollamiyor..... Iste Hurafedir bunlar... Kurana bakip anlamaya calismak zor gedligi icin insanlar kalkmis seylerini Imamlarin eline vermis.... Hani bir sey yanlis olursa Imamin sucu...... Nah onun sucu senin suc... olay bitmistir.... Ben Allahi tanimak ve emirlerini yerine götürmek icin Imami Azama ihtiyacim yok... olan düsünsün.... bana Kuran kafidir.... Eger sizlerede Kuran yatmiyorsa, demekki Kuran isi bilmiyor ve sizler daha iyi biliyorsunuz |
|
|||
![]() simdi söyle bakalim ben kimim ???
|
|
|||
![]() o zaman sandigimdanda olayi iyi kavramissin demektir....
Tebrikler... |
|
|||
![]() Sünnet olayi Yahudilerden gelen bir kültürdür... dinle karistirmayin...
Mesela ZINA cok agir bir suc oldugu halde herkes onu yapiyor öyle önemli saymiyor... ama domuz eti yemeyi ondan daha cok büyük günah sayiyor.... Oysa muhakkak ki zina etmek, domuz eti yemekten daha agýr bir günahtýr. Cünkü domuz eti yemek, kisinin kendisine yönelik bir günahken...... ZIAN, baskasýnýn namusuna ve hukukuna tecavüzü de iceren bir günahtýr.... davranistir Olayi umarim biraz anladin.... yani Sünneti din yapan bizleriz.... YOK ÖYLE SEY KURANDA... elbet bulamazsin.... olmayan bir seyi nasil bulacaksinki.... Kaldiki Vorhautun nedeni biraz düsün bakalim.... düsün bir Buschmann Afrikada sünnet olmus sekilde ciplak ormada geziyor... die Vorhaut schütz Ihn vor Verletzungen... cünkü iikide bir calilarin yada orman gebüschününde gecmek zorunda..... Nichts an dem Menschen ist Unnütz... her seyin bir nedeni ve görevi vardir |
|
|||
![]() ...varki, hangi birine yanit verecegimi sasirdim :-) !!!
(Zitat) Her koyun kendi bacagindan asilir !!! """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Evet asilmasina asilirda, sen 40 derece gölgede sicakligi olan bir havada o keciyi kendi bacagindan as bakayim, ve 3-4 sonrada ne olacagini sen bilmektesin... Yani kokacak ve lesch haline gelen kadavradan cikan kokular ETRAFA ACAYIP DERECEDE RAHATSIZLIK verecektir... Onun icin GÜNAHLAR sadece ferdi degildir, eger TOPLUMA zarar vermekte ise kokan keci misali, benimde o kisiye yada kisilere DUR BAKALIM NE YAPIYORSUN diyebilme hakkim olmali !!! |