| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bir kere kesin......
öyle degilmi? |
|
|||
![]() bu takim bu disiplini nasil kuruyor, nasil böyle enerjik olabiliyor anlayamiyorum...
adamlar heryil dört bes tane AS oyuncu satiyorlar yinede ligde dördüncü olmayi basariyorlar ya.. hayret vallaa... gecen yil mustafa özkan,mustafa tandogan, el saka, veysel"i genclerbirligine, cagdas i da besiktasa satan denizli bunlarin yerlerini nasil doldurabiliyor gercekten.arkadaslar bu konuda ciddi bir arastirma yapmak gerekir. bence tartismasiz türkiye nin en iyi alt yapisina sahip olan klüp. yoksa böyle olmazdi diyorum. takimimizda alexler, carewler,conceicaoular hoojdonklar varda benmi göremiyorum... oyuncularin toplam fiyati bunlarin dördünün fiyati kadar etmez ama bak iste adamalr horozlar gibi oynuyor ![]() |
|
|||
![]() ama kiraya verilen oyunculari iki türlü veriyorlar.
1. kiralanan oyuncu her macta oynar. o zaman iste sana diyeyim 50.000$ para veriliyor 2. kiralanan oyuncu kiralayan takima karsi oynamaz. o zamanda sadece 25000$ istiyorlar.. sonucta bu karari veren konyaspor.. yani daha fazla verselerdi bitmisti durum |
|
|||
![]() gecen yilki fb-bjk maci hatirliyormusunuz. cordoba´nin ayagini kirmisti tuncay nerdeyse, aurelio sergen´in dislerini kirmisti... kac tane faul olayi oldu bir kart cikmadi dogru dügün. iste o zamanlar biz birsey derken, fenerli arkadaslar bu futboldür iste olur, ne vardiki sanki, hakem iyiydi falan dediler... simdi o macta olanlarinm 10´% bile gecen derbide olmadi, aman aman ne bagirmalar ne sicramalar.. arkadaslar herkes biraz söyledigine dikkat etsin. sonucta biz burda az bagirmadik hakemlerin yaptigini.. o zamanlar cogunuz(bu laf alicondaya degil)iste hakemler iyi, ne varki dediniz..
galatasary´ada helal olsun haksiz yere mac aldi. adamlari on kisi biraktirdiktan sonra yendiniz.. "Temiz bir lig istiyoruz" bunu hep söyleyen aliconda´nin söyledigi gibi |