| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Eniscim o kadar kati olmamak gerek... Bak ben ADET ve ÖRF den gelen bir ISLAMIYETI savunmuyorum ve Mezhepler arasinda BERLIN DUVARI gibi bir ayrimda yok ve olmamali... Hak Mezhep dedigimiz Mezhepler sadece DINI GÖREVLERI UYGULAMAKTA yardimci olmaktadir. Abdestin kanayinca digerinde bozulmuyorsa, sende o anda o mezhebe göre NIYETLEN ve ibadetini yap. YETERKI SEN IBADET YAP ve her an Mezhep degis :-)
Kardesim aslinda sen birgün BERLIN e gelde yüz yüze konusalim bunlari :-) yazmakla olmaz !! |
|
|||
![]() sinek tutsak bile hic birseye inandiramayiz ! SENIN BEYNIN SARTLANMIS... Dünyada en zor sey DEWEYE HENDEK atlatmaktir ...
Sana asla HENDEK atlatamayiz DEWE kaldigin sürece... |
|
|||
![]() Hulusi Mezhebindenim.....
Ne dersin... sende gelsene bizim kulübe |
|
||||
![]() bilmeyen kisiler var...Ve kalkip Namazin yanina bazi ibadetler sikistiriyorlar.
Örnegin süleymancilar ve Feytullahcilar.. Kuran ve bizim Peygarmizin yaptiklari yetmez mis gibi durmadan sapik sapik seyler uyduruyorlar ve cok gencin begnini yikiyorlar... Özelikle bati kisileri Islam altinda yazdiklari kitaplar bazi kisileri destekliyor.. Örnegin "Kendini arayan adam" |
|
|||
![]() önce Es-Selamu aleykum,
uzunca bir yazi hazirlamistim mezheplerin dogusu, özellikleri, farkliliklarinin sebebleri ve gereksimi hakkinda..Maalesef burada yayinlamak nasip olmadi pc sorunu yüzünden..sende ayni konuyu islemissin Kama abi, Allah razi olsun. |
|
|||
![]() hatta ALLAHIN VARLIGINI :-)
ALLAH (c.c.) asla ne ILME ne BILIME ters düsmektedir... Buyur Sor :-) |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|