| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() önemli degil..
farkli görüsacisina sahip olmak kolay degil.. ![]() olgun ve sakince konusma taraftariyim.. bir öyle bir böyle yazsamda arada, cevabladigim makaleye baglidir.. her birimizde oldugu gibi.. iliski konusunda söyle bir düsüncem var.. namus: sadece bacak arasinda degildir.. asalettir.. kibarliktir.. saygidir.. o kadinla bir bütündür.. namusu o kadinin nasil tasidigina baglidir.. bazi iliskiler öyle ilerlemistirki .. artik bütünsündür.. iki haftalik "iliskilerde" yataklara ziplamayi ben namusa degil asalete bagliyorum.. o insan bana göre yeterince ASIL DEGILDIR.. ama namusunun durumunu kendisi adlandirmalidir.. bazen erkeklere sunu tavsiye etmek geliyor icimden: iliskiye girmis olan, ama delikanli gibi anlatmasini bilen insanlara egilin.. asalet dudakta, ruhta, bedendedir.. kendisine saygisi olan insan (sadece bayan degil) ruhuna her kisiye dokundurtmaz.. ruh temasi bana göre - iliski.. ve o ruha ulasmak icin biraz yol almak gerekir.. kendine hakim olmak en buyük güclerden bir tanesidir.. uzun süre beklenen sey sonucunda daha lezzetlidir.. beklemek derken mutlaka evliligi kast etmiyorum.. kim, kiminle, ne kadar, niye, nasil oldugu pek kimseyi ilgilendirmemeli... insan kendisi icin bir karara vardiysa baskasininda o karara katilmasinida beklememeli.. bir seyi yeterince ve güzel bir sekilde savunursan mutlaka sana kendiliginden katilan ve tastikliyen insanlar olacaktir.. ama cirkef bir agizla namusu savunmaya calisirsan .. "namussuz" yani benim degimimle asaletsiz insanlarla karsilasirsin.. namus kisinin kendi anlayisidir.... ne kadar asil isen .. o kadar asildir karsindaki.. kendi benligin karsindaki insanda yankilanir.. simdi dine göre okuyan arkadaslardan belki yargilanacagim.. özgür arkadaslar tarafindanda.. önemli degil.. iyi okuyan ne demek istedigimi anlamistir diye düsünüyorum.. ![]() güzel yankilanmalar dilerim ![]() |
|
|||
![]() bilgilerin icin tskler..
detaylari tartisabilen bir toplum maalesef degiliz... ve detaylara girildigi vakit konuyu dagitmakta ayrica ustayiz ![]() o yüzden kelimeleri toplum anlayisina göre kullanmakta fayda var diye düsünüyorum.. öz konuyu dagitmamak adina.. bilgi sahibi olmaninda mutlaka önemi vardir.. ulasmaya vakit bulamadigimiz bilgileri bizlerle paylasan tüm arkadaslara tsk etmek isterim.. bazi seylere o kadar asinayizki.. farki bir yönü oldugunu bile bilmiyoruz.. o yüzden arastirmayada gerek duymuyoruz... cok fazla önem veremiyorum detaylara.. yüzeysel olarak dengeli olmadan o finale ulasmak sacma geliyor.. önce öz benlige ulasmak .. sonra o tek tek acilan damarlardan ilerlemek gerekir.. hangisi cazip gelirse.. ![]() |
|
||||
![]() ...perverser Sexfilm von meinem GB-Kumpel Hazee, der es bei unseren gemeinsamen Urlauben in der Karibik/Südsee es nie sein lassen kann, immer meine Sandfrauen, die ich baue, heftigst zu bespringen und dann auch noch dummdödelig aus der Wäsche zu schauen...hehe...sorry Kumpel, daß ich dich oute, aber so geht"s ja net weiter.
Vielleicht hilft ja dieses hardcore-Therapie, daß Du endlich zur Vernunft kommst. Sonst war das unser letzter gemeinsamer Urlaub!!! Ladies, hier Hilferuf für meinen GB-Kumpel Hazee! Gibt es hier eine anspruchslose Frau, die ihn von solchen Aktionen abbringen kann und sich wohl oder übel Ersatsweise bei künftigen Urlauben zur Verfügung stellt?! Komme auch für alle Unannehmlichkeiten und Kosten auf! :-)) Guckst Du hier: <a href="redirect.jsp?url=http://www.myvideo.de/watch/44025 " target="_blank">http://www.myvideo.de/watch/44025 </a> |
|
|||
![]() ![]() angeklickt.. und zufälligerweise läuft "kum gibi" im hintergrund.. kum gibi ezip gecme.... ![]() |
|
||||
![]() böylesine kelime haznesine sahip olabilmek çok yönlü okuma ve düşünebilme alışkanlığı ile oluşur.
(aynı şeyleri düşünmek zorunda asla değiliz. Önemli olalan düşünebilme, araştırabilme ve bütün bunları saygınlık ölçüsünde medeni bir cesaret ile ifade edebilme yetisine sahip olabilmedir.) Tekrar saygılarımı sunarım. |