| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ... zaten artik bazi konularda, artik onun yaptigi banada cok sacma geliyor!
Simdiye kadar büyük hosgörü vardi ... ama bütün Fenerbahce maclarini seyrettigim icin ... diye bilirimki ... bazi yazarlar bazi konularda hakli! Mesela Alex"i aliyorlar ... ilk basta bende fazla birseyler beklemiyorum cünkü hic tanimiyordum. Ama baktim adamda gercekden büyük oyun kuruculuk kabilyeti var. Ama bakiyorum bizim takima ... kullanmiyorlar! Daum"da taktigini hic degistirmiyor! O zaman Alex tabiiki kötü gözüküyor! Ama onda hic suc yok ... pas bile vermiyorlar!!! Takim oyunu takim oyunu diye düsünüyorum ama cok az gelisme görüyorum! Serhat"in ne mal oldugu ortada bir Alman kulübü coktan öyle bir oyuncuyu göndermisti ... ama Türkiye"de oldugu icin ... seviliyor diye gönderilmiyor. Görünüs ... Daum onu kolluyor gibi ... Ama ne olsa ne bitse ... C. Daum kalmasi lazim! Umarim sezon sonuna kadar kendi kendisinide özelestiriye tutar ve bazi tuhafliklari terkeder. Ya da yerini baska birisine birakir ... (kimin olmasini coktan acikladim :-) ) |
|
|||
![]() mesale yakin, bilmem su kadar süre sönmeyecegini beyan edin, sonrada söndürün.
Evet, tirla Türkiye"yi gezmekten daha cok eglendiriyor milleti ![]() |