| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kemal betondan ve kemo"da kerpicten anlamina geliyor. Bir kermanji kürdü olarak Atatürk"ü elestirmen senin haddine düsmez.
|
|
|||
![]() tamam mi? Alevilige de sünnilige de ayni sekilde yakinim. Aleviler Islam"dan uzaklasti dogru ama sünniler gel gör ki tamamen sapitmis. Sünnilere müslüman demeye sahit lazim. Bu birincisi. Ben bir Türk olarak bir kermanjinin Atatürk"ü elestirmesine tahamül edemiyorum. Ya sana ne batiyor? Konuyu sapitma ben KURAN ILE HEMFIKIRIM. Aleviligi elestirdigim gibi sünniligide elestiririm. Kimin müslüman oldugunu ve kimin olmadigina sen mi karar veriyorsun. ALLAH MISIN LAN..... KERMANJI? ALLAH ALLAHIGINI KIMSEYE VERMEZ KENDININ NE OLDUGUNU UNUTTUN MU BREEE KERMANJI???
|
|
||||
![]() kuranda icki yasak kumar yasak heykel dikmek yasak atatürkcülük yasak fasizim yasak...
irkcilik yasak üstün irk yasak sende hersey var yani seni Kuranin tozu bile olamazsin....... Kürtcülüge gelince kendini benden üstün görenlere tabiki bir iki sözümüz olur o ülkeyi türk oglu türkler tek basina kurtarmamistir.............. tek basinada o ülkede yasamiyorlar Sunniler sasirmismi yani sen dogrusunda Sunniler sasirmis..... Sünniler camiye gidiyor Namaz kiliyor oruc tutuyor zekat veriyor Peygamber yolunda gidiyor...... yasen anit kabire gidib mezarlardan medetler umuyorsun heykellere tapiyorsun......... sende ve senin gibilerde zerre kadar Islam göremiyorum ben olsa olsa Hitlerin saltanatligini Islam lan baglastiriyorsunuz......... ne demisti ataniz ne mutlu türküm diyene mutlulugu türklüktemi buluyorsun hahahahahahaa |
|
||||
![]() elestirecek peki kocum?
atatürk iki ebesine koymus kirmanciyi tarihten silmeye ve asimile etmeye kalkmis..neden elestirmesin ki?? atatürkü bir dinci bir de kirmenci elestiriyor.. hemm sen sapla samani karistirma o adam kirmanci olarak degil, dinci olarak elestiriyor, hilafeti kaldirmis olmasini yediremiyor kendine |
|
||||
![]() kürtsün, ve atatürk senin adini,kimligini,köyünün adini kisaca herseyini degistirmis senin irzina gecmis onu o yönden elstirmiyorsun ama
kalkmis yok laiklik getirdi,betona tapiyorsunuz deyip dini yönden eletiriyorsun..laiklik getirmeyip de senin haci hoca mollalarina mi biraksaydi isi gevzek herif atatürkü elestireceksen adam gibi elestir, senin ulusal kimliginin irzina gectigi icin elestir tamam mi molla kafali.. |
|
|||
![]() genetik bir sekilde böyle programlanmislar.
|