| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Ich entschuldige mich 1.000.000.000.000 mal!!
Wie konnte ich nur dich zart besaiteten, überaus sensiblen Menschen denn verletzen!?! Es tuuuuuuuuuuuuuuut mirrrrrrrrrr leiiiiiiddd! Kes !!! Verzeih mir!!! Aus deinen Beiträgen habe ich so viele Lehren gezogen, die mir sonst verwehrt geblieben wären! Aber ich muss dich trotzdem enttäuschen :-))) Wenn du was ins FORUM postest ... ... dann läufst du Gefahr, dass ich auch ein Blick darauf werfe und wenn ich meiner MEINUNG nach etwas "ANSTÖSSIGES" oder auch belustigendes darin sehe ... Dann wird dir meine Antwort nicht erspart bleiben ;-) Also nach bisherigem Verlauf ... ;-) *fg* al" |
|
||||
![]() ***
Fenerbahçe 1-2 kötü sonuç almaya görsün anında savaş baltaları çıkar, kelle avcıları seslerini çıkarmaya başlar. Onlar, Fenerbahçe"nin kötü sonuç alması ile beslenirler sanki. Şampiyonlar liginde aldığımız 1-2 kötü sonuçtan sonra pusuda duranlar hiç vakit kaybetmeden başlamışlar saldırmaya. Bugün basında günah keçisi Teknik Direktörümüz Sayın Christoph Daum ilan edilmiş. Şaşırmadık çünkü böyle bir şeyi zaten bekliyorduk. Alıştık artık Galibiyetler geldiği zaman pohpohlanmaya, mağlup olduğumuzda aynı takımın, aynı sistemin yerden yere vurulmasına. Bizler Fenerbahçe taraftarıyız. Bizim bunlara karnımız tok. Biz sizler gibi skora göre tepkilerimizi belirlemiyoruz. Bizler Fenerbahçe"nin doğru yolda olduğunu görüyoruz. Temellerin yıllar önce atıldığını, bunun meyvelerini toplamaya başladığımızı büyük bir keyif ile izliyoruz. Bu süre sarfınca gayet tabiiki bazı istemediğimiz sonuçlar olacaktır. Bunun bilincindeyiz. Acı çekmeden, ders almadan büyük zaferlere imza atmak kolay değildir. Zaman gelecek Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Teknik Ekibimiz, Futbolcularımız hatta taraftarlarımız da formsuz olacaktır. Ancak bizler Fenerbahçe taraftarıyız bunu o kafanızdan çıkarmayın. Bizler birbirimize büyük inanç ve destekle kenetlenmiş durumdayız. O kalemlerinizi boşa harcamayın. Kelle verme günleri geride kaldı Sevgili Basın. BİZ BURDAYIZ.. Size pabuç bırakacak değiliz. Taraftarlar olarak klubümüzün dimdik arkasındayız. Bırakın bulanık suda balık avlamayı. Gücünüz yetmez, aklınız yetmez. HEP DESTEK TAM DESTEK"in ne olduğunu hala anlamadıysanız sizler adına üzgünüz. 21.10.2004 12:51 *** FARK BU !!! <a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=699&yer=1" target="_blank">http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=699&yer=1</a> |
|
||||
![]() ***
Dayanağı olmayan, plansız bir çalışma yapmadığını söyleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, Hakan Şükür"ü neden milli takıma almadığını açıkça anlattı.. Yanal, "Tek adama bağlı değiliz" derken, çarpıcı konuştu... ... E.Y.: "Şaban Şükür ülkemizin yetiştirdiği en önemli oyunculardan birisidir. Kendisinin ülkemiz adına yaptığı başarılardan hepimiz onur duyuyoruz. Futbolun bir takımı oyunu olduğunu düşünüyorum. Bu oyunda çok daha çabuk, süratli, bir kişiye bağlı olmayan, birçok oyuncuyla gole yönelen bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Bu anlamda sevgili Şaban"ı tercih etmedik. Olayın boyutu işte bu" ... "Futbolcuların rakip oyunculara karşı fiziksel özelliklerini kullanabilme tekniği çok gelişti. Maçlarda ancak bireysel hatalardan kaynaklanan sonuçla kazanabiliyor, ya da kaybedebiliyorsunuz. Ben basketboldan da etkilenerek, her oyuncusu savunma ve hücum yapabilen, oyun kurucusunun da savunma gücü yüksek bir takım oluşturmak istiyorum. Fenerbahçe"nin rakibi Olympique Lyon"da da bunu gördük. Tempoyu yükseltebilen, takım olarak hızlı oynayabilen, tüm oyuncuları gole gidebilen bir takım. Basketboldan da etkilendiğimi söyleyebilirim, Tanjeviç"in yönettiği İtalya milli takımında bütün oyuncular aynı mevkilerde oynayabiliyorlardı. Şu anda dünyada futbolun geldiği nokta da bu. Tempoyu yükseltebilen, kişiye bağlı olmayan takım olarak hızlı oynayan oyuncularla oynamak istiyorum." "Ülkelerin ekonomik yapılarının liglere yansıdığını düşünüyorum. Güçlü ülkelerin ligleri de kaliteli oluyor." *** BU SONU BIR OKUYUN !!! Bu söylediklerinin dürüstce söylüyorsa, ben Ersun Yanaldan özür dilemem lazim! Söyledikleri sahaya yansimadigi icin ilk basta ondan cok süphelenmistim ve hic begenmemistim! Şaban ilne baslayan operasyon bence devam etmeli! Ve söyledigi öyle bir takim kurmali! Umarim onun milli takimdaki otoritesi ... ... TÜRKIYE BIRINCI LIGINI (birakin o sacma "SÜPERLIG"i) güclendirir!!!! al" |
|
||||
![]() 23 Ekim 15:00 İstanbul - Malatya 1-2
23 Ekim 20:00 Samsun - G.Birliği 2-0 23 Ekim 20:00 Konya - G.Antep 1-1 23 Ekim 20:00 Trabzon - G.Saray 3-1 24 Ekim 20:00 F.Bahçe - Sakarya 5-0 24 Ekim 20:00 A.Gücü - Beşiktaş 2-1 24 Ekim 20:00 D.Bakır - B.Ş. Ankara 3-1 24 Ekim 20:00 Kayseri - A.Sebat 1-0 24 Ekim 20:00 Ç.Rize - Denizli 2-2 |
|
||||
![]() 23 Ekim 15:00 İstanbul - Malatya 1:2
23 Ekim 20:00 Samsun - G.Birliği 0:1 23 Ekim 20:00 Konya - G.Antep 2:0 23 Ekim 20:00 Trabzon - G.Saray 3:1 24 Ekim 20:00 F.Bahçe - Sakarya 4:1 24 Ekim 20:00 A.Gücü - Beşiktaş 1:1 24 Ekim 20:00 D.Bakır - B.Ş. Ankara 3:2 24 Ekim 20:00 Kayseri - A.Sebat 1:0 24 Ekim 20:00 Ç.Rize - Denizli 1:3 |
|
|||
![]() Kendi Takiminiza okadar Anketler bile yazmiyorsunuz Fenerbahce"nin zor maclarindan sonra bile
Siz devam edin küfürlerinizle,,, rakip takim desteklerinizle ![]() Tr Halki sizin Adam olmadiginizi bir gün anlar ![]() Ben gercek cim bom lulari demiyorum,,,sirf küfür"le hainlikle yabanci takimlari destekleyisle gösteren kisileri,,ama bunlar aranizda kayniyor ve kaynasin herkez görsün halinizi.. Simdi diyceksinizki Trabzon veya Besiktas"da bunu yapiyor... Trabzonspor Milli macindada denedi ? Noldu ? Hem tüm türkiyeden hem de uefa dan darbe yedi ve artik kendi islerine döndü.. Ligde"de Rakiplik vardir ve bu yönemden bunu kabul bile ederim.. Trabzonspor Avrupada malesef daha henüz zorlaniyor hic biseye damgasini vurmus degil uefada.. Besiktas"da 100 yilinda ilk defa ceyrek finale girmis takim... Genclerbirligi/Denizlispor avrupada basariya damgasini atan en iyi oyunculari simdi Fenerbahce"de..herkezin Türkiyenin hangi Takiminda oynamak istedigi belli.. Bak ben burda Reklam yapmiyorum Fenerbahce yorumunda...Fenerbahceyi kendi Taraftar olarak bile tüm sitelerizde tüm Forumlarimizda kritik görüsüyle analiz ediyoruz... GS"lilar umarim siz yollunuza devam edersiniz ve türkiyenin taraftarsiz futbol severleri sizin "gercek" yüzünüzü görer..küfürlü yüzünüzü...inanmayan,,,gitsin baksin ultraslan sitlerinle,,,videolar bile var listelerin ilk basinda...Siz bu halinizi sürdüre sürdüre BIZ de sizin gercek yüzünüzü kolayca anlatabiliriz buraya veya herangi gibi bir forumlu sitelere... Türkiye Adi"ligi desteklese Cumhuriyet olamazdi Türkiyenin en büyük Taraftar Toplumu Fenerbahce"li.. Ben gs"yi kötülemiyorum,,,aslinda saygiligini tam keybetmemis kisileri uyarmak istiyorum ..-Ya Akillanin Ya da öyle devam Sürünün-.. ps: airdem kusura bakma kartal,,ama kendi gördün forumda,,böyle olmaz ve gitmez,,,cok ayip harektlere karsi böyle anketler gerek yada millet terbiyesini tamamen kaybeder.. ![]() |