| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() istemem,und fühle mich auch nicht angesprochen ( senin isin belli olmaz simdi dersinki bana,warum ich mich angesprochen fühle) AMA senin yazilarini burda cok okudum,sende evlenmeden önce cinsel iliski normmaldir diye düsÜnceye sayipsin.simdi sen geneliyerek herseyi burda yaziyorsunki,bazi insanlarda namus yokmus,annesi babasini dövmüs filan felan..ozaman senin düsüncene göre,evlenmeden önce cinsel ilsiki nomaldir diyen bi kisi olarak.senin annen sen evlenmeden önce onunla bununlami yatmis dicez?veya baban baska kadinlarla gezip,ben özgürümmü diyo?yani hersey aileden geliyorsa,ozaman senin ailende özgür bir ailedir
![]() ![]() |
|
|||
![]() öyle serefli birini evninize götürde....bu arada sen öyle temiz serefli namuslumusun? bunu hic düsündünmü güzel arkadas?
|
|
|||
![]() Und wo ist der Schütze? grrr
|
|
|||
![]() wenn etwas abgestimmter sein soll
Gebdatum ins GB wenn nicht hier gewollt :-) |
|
|||
![]() Kapierst du das nicht wenn man OFFENSICHTLICH nichts mit deinem QUATSCH und hochgradig Idiotischen Beiträgen zutun haben möchte ????
Muss ich vielleicht einmal einen Beitrag in Deutsch,Türkisch,Kurdisch,Englisch verfassen damit ich sicher gehen kann das dein Hirn und Bestandteile ( wenn vorhanden ) es annehmen können???????? |
|
||||
![]() abime söyle dediler vaktinde:
Kimi seviyorsan, kimle mutlu olacagina inaniyorsan, onunla evlen. Bizim ailemizde Saygi ön plandadir egitim esliginde. Annem ile babam sürekli biz cocuklara fikir sormustur önemli kararlarda. Bizim Egitim ve Bilgilerimiz icin hem emek hemde para harcamislardir Cahillik denen acizliye uzak olmamiz icin. Al sana babamin bir nasiyati: Zayif ve Cahil insanin tüm serveti bakirelige dayanan namusdur. Ilginc olan, bu namus görüsünün sirf kadinlarda uygulanmasidir. Cahil insan asla art niyetli erkekleri hor görmez, yargilamaz! Sürekli kadinlari ezik tutmaya cabalar. Türkiyedeki tecavüz ortamlari bunu gündeme yansitir. Tecavüze ugrayan kadinlar dislanir, fakat tecavüz yapan erkek hala toplumsal deger görür. Babalarimizin anlayis ve görüs farkini idrak edecek akil kapasiten varsa, buyur sana ahuzo lol |