Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.10.2004, 00:25
airdem

Standard Kes, bu bir gercek...

Türkiyenin tek Avrupada kupa kaldiran takimi GALARASARAY!

Bunu taktir etmeyen zaten bir kere kendisiyle sorunu vardir diye düsünüyorum.

Ama dört (4) sene oluyor!

GS UEFAyi kaldirdi, sonra batti gitti. Avrupa arenasinda bile degil simdi.

Porto diye bir takim var. Senelerce tas üstüne tas koydu. Önce UEFAyi kazandi, sonraki senede CLyi.

Ne diyoruz hep? Önemli olan seviyeyi yakalamaktan fazla seviyeyi tutmak ve daha yükseklere cikarmak.

Bu konuda GS cok ama cok kötü!

O kadar galibiyetler aldi takim CLde, UEFAda. O paralar nerde? Nereye harcandi? Takim daha iyiye gitmesi gerekirken, neden geriledi? Neden en büyük borc GSde??

Kendinizi övüyorsunuz. OK. Hakli olabilirsiniz. Ama madem siz daha iyisiniz, Fener yerine, Besiktas yerine siz olmaliydiniz orda!

Degilsenizde sadece ve sadece susmak gerekiyor bana sorarsan. Hadi susmadin, cizmeyi asacak sekilde dalga gecme.

Tabiiki sakalar olacak ama bir yere kadar. Aylardir böyle devam ediyor. Neymis efendim Fener yapamiyormus. Evet, yapamadi. Und?! Siz sampiyon olsaydinizda, siz yapsaydiniz. Simdi kiskanmanin anlami yok.

Sira size gelince daha iyisini yaparsiniz Insallah!
Alt 21.10.2004, 00:42
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard natürlich werde ich mich über fener...

immer lächerlich machen...dass gehört zu der revalität. das würden auch fener fans über cimbom machen, wenn cimbom sich so abschlachten würden.
gs en kötü zamaninda gecen sene yuventusu yendi. bin einer von wenigen gs-fans die noch ans jahr 2000 denken. aber was machen fener fans...die mit ihren 6-0. dazu sagt keiner was...auch ihr nicht..wieso???
ist es erlaubt???
das ist auch bereits geschichte. aktuell ist nur noch feners pleiten in der cl. und darüber kann man nur lachen.

tabii cimbom 10 sene arka arkaya sampiyon olacak degil. sirf sampiyon olupda is bitmiyor. maksat türkiyeyi avrupada temsil etmek. und das kann fener leider nicht...sehen wir ja auch dieses jahr oder nicht??
Alt 21.10.2004, 00:42
unknown

Standard haklisin......(GALATASARAY RUHU)

belki. para yok. borc cok. hersey bitmis ve tükenmis bir vaziyette. cesedemiz oynadi 2000`den sonra. yinede ceyrek final oynadik, bunu da unutma.
yada ulusal takimimizin dünya ücüncüsü olmasindaki en büyük etkenlerden birisi, oturmus bir galatasaray ekolünü gecemezsin. kemik takimin hepsi galatasarayliydi. buda basarimizin aslinda devami gelebilirdi anlamina geliyor. sadece yalnis yönetim ve yalns harcamalar yapildi. hata herzaman yapilir.
bende karsiyim cimbomun avrupa arenasindaki basarisindan ikidebir laf edilmesinden. ama bu bir gercek. maalesef türkiyeden baska takim cikmadi.bende cikmasini isterim ama yok. milyarlar harciyan fener ve besiktas, avrupada bizi temsil edemiyor. febe, kac türk tutbolcuyla sahaya cikiyor. besiktas neden eskileri topluyor..neden genclere yer ve zaman verilmiyor..suanki bizdeki politika bunu gösteriyorki, biz bunu yapacagiz tekrardan.
futbolcular, kulüplerinin ruhlarini tasimiyorlar. kulüp ruhu tekrar alevlenmesi gerek. sonra bizi kimse tutamaz.
bizde borc cok, stad yok...ama galatasaray ruhu var. ve bu ruha milyarlari harcamaya gerek yok..bunu tasimak lazim...

100 YILIN 100 AKI

ultrAslan-Avrupa
Emre
Alt 21.10.2004, 00:43
airdem

Standard TAHMIN YARISMASI -> 10. Hafta:

Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir:

1. Toplam puanlamada
2. Ortalama puanlamada
3. En fazla birinci olanlar

Iste 10. haftanin maclari:

23 Ekim 15:00 Ýstanbul - Malatya
23 Ekim 20:00 Samsun - G.Birliði
23 Ekim 20:00 Konya - G.Antep
23 Ekim 20:00 Trabzon - G.Saray

24 Ekim 20:00 F.Bahçe - Sakarya
24 Ekim 20:00 A.Gücü - Beþiktaþ
24 Ekim 20:00 D.Bakýr - B.Þ. Ankara
24 Ekim 20:00 Kayseri - A.Sebat
24 Ekim 20:00 Ç.Rize - Denizli

Herkese bol sanslar!

airdem & BratPitt & kes
Alt 21.10.2004, 00:43
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard und zu deinem zitat...

"Tabiiki sakalar olacak ama bir yere kadar. Aylardir böyle devam ediyor. Neymis efendim Fener yapamiyormus. Evet, yapamadi. Und?! Siz sampiyon olsaydinizda, siz yapsaydiniz. Simdi kiskanmanin anlami yok."

das war überflüssig.
Alt 21.10.2004, 00:44
airdem

Standard Pekii seni Fener seyircisinden veya

Fener seyircisini senden ayiran olay ne???
Alt 21.10.2004, 00:47
airdem

Standard gereksiz olsaydi yazmazdim o.T.

ohne Text
Alt 21.10.2004, 00:53
airdem

Standard Yazdiklarina katiliyorum, ayrica gecmi-

yorumda o noktalari.

Ama bu sebepten dolayi EMe kalamadik mi? Illa "eski" basarili oyunculardan vazgecilmedigi icin gelmedik mi bu durumlara?

GSnin durumu Besiktasinkinden tabela haric cok daha mi iyi? 10 yildir oynadigi oyuncularda diretiyorlar. Hani sizin gencleriniz? Cok süper mi oynuyor takim? Evet, lig icinde en iyilerinden biri su an. Ama ligimiz hangi durumda bu sene?

Besiktasin durumu baska. Eski yönetim gec birakti. Yeni yönetimin zamani cok kisitliydi. Hem hoca bulup hem oyuncu almak zorundaydi. Eski yönetim hemen biraksaydi, yenisi secilseydi ve lig bitmeden degisikler baslasaydi bu böyle olmayacakti.

Burda birbirimizi yemekle olmaz. Hosgörülü olmak lazim. Diger takimlari kiskanmamamiz lazim. Yigidin hakkini yememek, bükemedigimiz bilekleri öpmemiz lazim.

Bence bunlar cok önemli.
Alt 21.10.2004, 00:59
unknown

Standard o.T.

fransada yapilan ve ücüncü oldugumuz kupanin adi aklima gelmiyor simdi...saat biraz ilerledi kusura bakma )
orada genclere sans verdi sonra yine eskilere döndü. yalnis yapti haklisin. ben ilelebed eskiler ile oynansin demiyorum. paf takimdan gelipte takima monte edilmek istenen cok futbolcumuz var. arda,cafer can, mülayim gibi. besiktasta bu sene fener sendromu var. isim alip basarili olmak isteniliyor. bu kafayla fazla basarili olunmazki. ne kadar dogru bilmiyorum ama..tugay yesil isik yakims bjk ye..emekli oyunculari alip takiminizi mafettiniz. yalanmi? biz bu sene kimseyi almadik. belki alamadik. ama ruh yakaladik. 100 yilin verdigi gazda var. herkes basarili olmak istiyor...bakalim ne olcak
Alt 21.10.2004, 01:04
airdem

Standard Haklisin

ama dedigim gibi bu kisa süre oldugundan kaynaklaniyor. Besiktasin yönetimi zorunlu olarak hatalar yapti. Fener yönetimi ise 6 yil oldu galiba degismedi, ancak yeni yeni akillandilar diyebiliriz.

Konfederasyon kupasini diyorsun. Evet, cok güzel oynamistik. Aynen öyle devam edilmesi gerekiyordu bencede.
Antwort