| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() geschrieben als du mir vorher diesen forumbeitrag hier geleistet hast.
Autor: DamIa Datum: (09/12/2006 - 0:54) Forum: Sex & Erotik Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes Ich werde nicht beleidigend, ... ...sondern meine es ernst, wenn ich Männern mit solcher Ansicht rate, sich mal nach einem anderen -Mann- umzuschauen, der die gleiche Ansicht vertritt. Wie gesagt, keine Beleidigung (: Dann hättet ihr "Leidensgenossen" direkt eine gemeinsame Meinung, *hinter*n*g* der *Ihr/er*g* *steht*g*... ----------------------------------------- kendini kandirma,man kann hier im arsiv sehen,wer zuerst geschrieben hat... ich bleibe bei meiner meinung,ICH willnicht und hasse frauen die vor der ehe sexuelle erfahrung haben. du kannst henry verstehen dass er lazburnu,willst du taschentücher haben,vahsi kürd..... geschrieben hat? vergiss eins nicht ich habe in meinem forum immer geschrieben BITTE SERIÖSE ANTWORTEN...ist das nun seriös?ich denke,dass das eher kindisch ist.. |
|
||||
![]() allah belasini verdim.ben burda hic türke veya baska bir irka laf atmadim.kürtlere laf adan seviyesiz,serefsiz kisilerle karsi karsiya görüsmek istiyorum.burda böyle konular konusulmaz.herkes hatini bilecek.dedigim gibi kürtlere laf adanin allah belasini versin..ben kürtüm!
|
|
||||
![]() Höyd gut su Kinda:
Liebet unt femähräd oysch!!! Besonders die in BRD lebenden!!! Wer seine Rente sicher haben will, der muss sich durchvögeln! Sonst wirds nix mit der Rente und wir werden im Alter Obdachlos.... Dies hat nur dann Sinn, wenn ihr nicht verhütet!!! KEIN KONDOM! Keine Pille! Die Konsequenzen sind genial: Entweder sterbt ihr an irgendwelchen unheilbaren Krankheiten, so braucht ihr auch keine Rente oder aber ihr zeugt Kinder, die dann Zampara werden und voll viel Para verdienen.... FAZIT: Free Sex ohne Gummi & Co..... ***i bin so schlau*** |
|
||||
![]() die frage ist nicht, was du willst.... nö!
die frage ist, was du kriegst ![]() Ich bringe Dir mal ein wahres Beispiel: Konyali bir kiz, cok tutucu aile kizi! babasi cok dinine bagli, annesi tesettürlü! Kiz uni de okuyor! Bu kiz unide ALEVI bir erkekle 3-4 yil beraber. Ayni zamanda cinsel beraberlikleride oluyor. Ailesi bu kizi bir alevi erkekler evlendirmektense bir italyana vermeyi tercih ediyor sözde. Fakat kiz cesaretsizlikten bu erkegi sevdigini söyleyemiyor. Red edilir diye! Bu kiz her yaz TR ye tatile gitmeden doktora gidip diktiriyor..... ailesinin israriyla konyadan bir evlilik yapacak olursa evlenecegi erkek onu "kiz" bilsin diye. 3 defa diktiriyor ve 4. yil TR ye tatile gittiyinde evlendiriliyor. Bu kizin Kocasi onu hala senin deger ölcünce "namuslu" biliyor.... Arkadaslarin sana anlatmak istedigi bu. Ayrica diktirmekten cekinin bazi TR kizlarinin erkek arkadasiyla cinsellik yasamak icin diger bir bicimi daha var. fakat bunu burada yazmak istemiyorum. 1. aramizda yasi kücükler bulundugundan, 2. her okuyanin ve akli olanin neden bahs ettigimi bildiginden! |
|
||||
![]() diktirmeye bende karsiyim,burda yazmistim.ondan burdailer bana bunu anlatmaya calismiyor,cünkü bende diktirmeye tabikki karsiyim.benim istedigim,kendim icin evlenecegim kisi evlenmeden önce cinsel islikiye girmemesi,veya baska tür seyler (burda kücük yasta cocuklar oldugun icin yazmiyorum) yapmamasi.sen dogru dürüst okumamisin benim yazdiklarimi..bende diktirmeye karsiyim tabikki.simdide yazmayin,"cok ararsin diye".allaha sükür öyle kizlarda var,die jungfrauen sind.habe eine freundin,allahima bin sükür wir sind glücklich..
|
|
|||
![]() deliligin aalasidir güzel kardesim..
bende efeyim diyerek katilayimmi??? yahut diger arkadaslar ayni sekilde. .bende mogolum.. bende türkmenim.. bende cerkezim.. bende ermeniyim vs... vs... güzel bir yere varilmaz.. sana sadece bir örnek vereyim.. bir arkadasim vardi.. o da kürdüm diyordu yillar boyunca.. taaaki babasi karsisina alip .. "oglum böyle deme .. cünki sen aslen türkmensin.. yani göcmensin.. sadece göcümüz burayaymis.." demis.. ve arkadasimiz artik haddini biliyor.. bunlari seni yada irkini yargilamak icin yazmiyorum aksine.. biraz sakinles bence.. ve yüzü ak olan hicbirsey kendisini savunmak zorunda degildir.. hakki vardir.. ama zorunluluk hissetmek zorunda degildir.. cok fazla yaziyorsun.. ilgilenme konu ile bizde unutup gidelim..???? senin icinde .. okuyanlar icinde en iyisi.. böyle sadece daha fazla düsman kazanirsin.. |
|
|||
![]() ama düsünceni baskalrina asilama seklinde yazarsan buna her kisi karsi gelir..
bazi insanlar savas acmaktan bahs ederler.. ve öyle bir lisan kullanirlarki halk tastikler.. yani sorun senin anlatma / konsuma seklinde.. baskada sorun yok.. istedigini yasa.. istedigini savun.... ama buna seviye getir aciklarken.. tahrik ediyorsun.. o yüzden böyle yorumlar geliyor sürekli.. |