| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ...sen ne anliyon?! Hadi neyse benim türkcem baya zayifdir ama sen ne türkce anliyorsun ne de almanca angut! Ulan e$ek $akadan anlamiyormusun ? Sana e$ek $akadan Laz burnunlu dedisem bunda ne var? Senin tüm mevzularda acayip komplexlerin var. Oglum sende yazma okuman yokmu? Ben sana Kürt oldun icin mi sana küfür mü ettim? Cahilin teki oldun icin sana küfür ediyorum! Sen evvela insan ol Allahin ayisi! Hem sana ne yazdim benim cok kürt ve alevi dostlarim var diye! Angut $imdi anladinmi? Hem burada Kürt Polemigi ne ba$liyorsun? Az evvel benim GB"da "ben kürtüm diye bana övünerek kim tehdit etti? Senin ne mal oldunu ve gercek yüzünü $imdi gördük, senin gibi Vaybee"de cok komplexli toleransiz kürtler gördük!
Terbiyesiz $erefsiz sen ne bicim kürt oglu mu$un...yaziklar olsun senin gibi sahte kürt"e! Sen beni bilsen ben bu kürt konuda cok ince ve insanca görürüm. Buradakiler beni bu konuda dü$üncelerimi biliyorlar! Ama sen Angut"tun tekisin! Um"s kurz zusagen: Ich habe kein Problem mit Kurden! Im Gegenteil- die Leute, die mich hier bei Vaybee kennen, wissen was für ein aufgeschlossenes Verhältnis ich zu Kurden habe! Aber Du bist ein peinliches Beispiel für deine kudischen Leute, Du Schwachkopf! Wundere mich, daß sie so einen morbiden Hinterwäldler wie dich in ihrer Mitte akzeptieren?! Du schadest doch mehr als das Du etwas produktives für deine Kultur leistest! Du bist ein Hampelmann! NE MUTLU INSANIM DIYENE! |
|
||||
![]() ...ve türkcen yokmu? Daha halen bu kokmu$ mevzunun üzerinde mi bulunuyorsun? LAZ BURNULU yazdiysam sana e$ek $aka yaptik geri zekalli halen mi anlamadin?! Bunun icin benimle sacma sapan harbile$iyorsun!
Mann, Mann...wenn die Lazen mit ihren Nasen...bunu yazmasina ne oluyor? Biliyormusun senin sacma bir gururun var ve bende o sacma gurunu agzinin dibine kadar SIC*!!! Bu sacma gururunla bela"ya bo$u bo$una bulursun! Sen git türkce hem almanca ögren! |
|
||||
![]() ... langweile Kindergartenkacke:
Das was der kultivierte kurdische Mitbürger mir in die GB schrieb: Fr 8 Dez -------------------------------------------------------------------------------- 21:08 akkuzo bak beni iyi dinle.bidahada bana yazma.ben laz diilim KÜRTÜM,karsliyim.sana akilli ol diom,bundan sonra bana yazma,soru sorma,senin düsünceni alip biryerine sokmuyayim ---------------------------------------------- Und das die Antwort eines weniger kultivierten nicht-kurdischen Mitbürgers, also meine Antwort: Bak seninle $aka maka yaptik ama $imde bir özel siniri gectin!!! Kaka oldu bu i$ artik! Sen burada benimle politika mi yapmaya ba$liyorsun?! Ulan siktir git götü boklu herif, gercek adi yüzün meydana cikti! Sana devamli yazsam ne olacak. Banane Kürtmüsün Lazmisin...birak $u kokmu$ kürt polemigi, benim cok kürt ve alevi dostlarim var senden mi korkacam uyuz götü boklu cocuk! SEN evvela INSAN OL ondan sonra bana topragindan anlat adi HERiF! Du bist ´ne Schande für deine kurdische Community!!! ------------------------- Resmen salak bu herif, konular nerden nereye götürüyor. Kadinlarin bacak arasinda günlerce namus arar sonra kürd polemigi devam eder...hayret! Sen |
|
||||
![]() beni iyi dinle sana bidaha yazmicam,sana SON yazisim.ulan ococugu,sana ne desem az.bana yazma diyorum sana soru sorma ne anlamaz picsin sen.bana diyorsunki kürtlügün bu konuyla neilgisi var,bende diyorumki
lazburni bu konuyla neilgisi var,taschentücher ne ilgisi var burda pic?HERSEY SAKA DIYIP KENDINI BURDA SAVUNMA..benim temiz kürt oldugum olmadigim seni ilgilendirmez.bundan sonra bana yazma. |
|
||||
![]() ...insanmi$in! Aferim sana ne güzel küfür ediyormu$un, ancak senin gibiler analara küfür eder, senin kürt dostlarin analarina"da mi küfür mü ediyorsun? Senin keleni keserler adi cocuk. Etrafindaki kürt dostlarin bu yazdiklarin icin büyük gurur duyuyordur emi?! Terbiyesiz ahlaksiz öteki yandan kandinlarin bacak arasinda namus ariyorsun! Deine Mutter ist bestimmt sehr stolz auf dich! Zumindest auf dein Niveau hinsichtlich Mütter zu beleidigen werde ich mich bei dir nicht einlassen!
Evet ne kadar mert temiz ahlakli kültürlü Allah korkulu insan oldunu nasil meydana cikti! Aferim sana kendi kendine ve kürtlünü rezil ettin cünkü gercek yobaz yüzünü gösterdin! Senin yüzüne tükürem adi $erefsiz yobaz! NE MUTLU INSANIM DIYENE!!! INSAN OL KÜRT COCUGU INSAN OL! |