| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ne oldugu belli olmayan MAHLUKAT ! KAFIR degilsin demistim ama bu tutumun tam KAFIRLIK
:-) |
|
|||
![]() ...insani insan yapan AHLAK ve EDEPTIR bana göre... hmmmm birde yaptiklariyla melekten üstün ya da en vahsi azgin hayvandan asagilik bir konuma düsebilme >>kapasitesine sahip kararsiz hücreler toplulugu<< da denebilir bence O AHLAKSIZLARA EDEPSIZLERE...
|
|
|||
![]() bir seyim. Insanlik mertebesine erismis bir Insanim.
Insandan doganlar insan olurlar HAYVANDAN DOGANLAR HAVYVAN OLUR Hepside su dünyaya gelirler ANA HAKTIR SEN BU SIRRA ERDIN MI? |
|
|||
![]() Allah Nerede hz. Muhammed e " Habibim " demis ?..
ve nerede alemleri senin icin yarattim demis ?.. Haci fisch-fisch larin masallarin da mi ? Kuran da böyle bir hitap yok !.. peki nerede ve nasil demis ?.. |
|
||||
![]() MÜSLÜMANLARIN BİR TEK DEVLETTE BİRLEŞMELERİ FARZDIR
İslâm ümmeti, diğer insanların dışında tek bir ümmettir. Allahu Teâla bu ümmeti Muhammed"in (sav) nübüvveti ile ve ebedi evrensel İslâm risaleti ile şereflendirmiştir. Allah, bu ümmetin evladlarını İslâm akidesinin birbirine bağladığı kardeşler kıldı. Allahu Teâla şöyle dedi: "Ancak mü"minler kardeştirler." (Hucurat: 10) Allahu Teâla mü"minlere bir tek varlıkta yani Hilâfet Devleti varlığında yek vücut olmalarını farz kılmıştır. Resülullah (sav) şöyle dedi: "İki halifeye (aynı anda) biat edilirse, onlardan sonuncusunu öldürün." (Müslim, K. İmarat, 3444) Allahu Teâla müslümanlara çeşitli siyasî varlıklar (devletler) içinde parçalanmalarını haram kılmıştır. Resül (sav) şöyle dedi: "Siz yönetim işinde bir adam üzerinde birleşmiş iken, birisi gelip sizin asanızı kırmak ya da cemaatınızı parçalamak isterse onu öldürün." (Müslim, K. İmarat, 3443) |
|
|||
![]() Hay senin halifen yagli k..ziga yani yumusak mimbere oturtsunlar ;-))
Halifene selam söyle olur mu :-) Birazda devlet isleri ile ilgilensin sirf uckurunun pesinden gitmesin ;-)) |
|
|||
![]() Kuran ise evrensel insanlik cercevesi ve Sünnet ise Kurani Kuranin cercevesinde zamana göre yorumlamak.....
Bu benim din anlayisimin en kisa özeti |
|
|||
![]() olamayizda... sizler ise Terörist düsünceleri yönlendiren ve Allahin Jandarmasi sananlarsiniz...
Bizler ise sadece insan ve din olrak Müslümaniz.... |
|
||||
![]() Bu sitede cok kisi GB lerinde ne türkceleri, ne almancalari olmadigi görünüyor-)))
Onlar icin bunu yazayim dedim: INTRODUCTION: ============= All praise is due to Almighty ALLAH. We praise Him and seek His assistance and forgiveness. We seek refuge with ALLAH from the evils of ourselves and from our sinful deeds. Whosever ALLAH guides, there is none to misguide him; and whosever He leaves astray, none can guide him. I bear witness that there is no god worthy of worship besides ALLAH, and bear witness that Muhammed is His servant and Messenger. May ALLAH bestow His peace and blessing upon Prophet Muhammed, upon his good and pure family, as well as upon all his noble companions and those who follow them in righteousness until the DAY of judgement. Hajj is one of the finest institutions of Islam that serves a multitute of purposes. It is a demontration of the university of Islam which attracts to it people from all walks of life and from the four coners of the world; it is the largest annual conference of faith where Muslims get to know one another, discuss their common affairs and promote their general welfare; it is the reminder of the Grand Assembly on the Day of Judgement when people will stand equal before the Lord of the worlds (Rabbilaleymin). Aus The Conduct of the Prophet During Hajj by Faisal Al-Baadani Bunu bilin can dostlarim, mahser gününde hiristanyalin ve jahudilerin yarisi cennet`e yarisi cehennem`e gidecek, ve Alhamddullillah Müslüman deyende amellerine göre teraze den sonra yollar ayrilacek...Tövbe eddin, Allah tövbe yi cok sever ve merhamet eder, ins`ALLAH...birbirinizi sevin, sevmegen imanli degildir...Seytan`nin hiylerine uymayin, aramiza girmesin, küfürlen, gönül, kalb kirarak..bilmiyormusunuz...bir kelime insani ölüme götürür, veya cennete.. Bilmiyormussunuzzzzz???? ALLAHIM, bize aci, merhametin bizim üzerimize, biz ne nankörüz, hersey, ama hersey, nimet, rizk, senden geliyor, biz sana nasil sükür edebiliriz, sana layik olan ibadeti nasil sergelesek ..yetersiz. Bize aklimizi kulanmamizi ve iyi ahlag`a ulastir. AMIN |