| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ..bizi zor günlere düsürmez umarim.
ali günes ile kafa toplarinda güclü olan i. toramanin boslugu belli FB"de.Hic saklanmasin bu zayif yer. aurelio en az 2 kisi icin kosan oyuncu..burdan kazandigimiz handicapimizi orta sahsina taktiksel olarak iyi kullaniyoruz...ama sag kanatimiz cok top kaciriyor...ali günes yok burda.. gecen sene orta sahsinda eksikligimiz bu sene defansa kaldi.. oyunun bazi periodlerinde servet sanki tek basina defans kurmus gibi mücadele ediyor. böylece zor maclar gelir önümüze taratarlar.. hele lyon gibi hizli oynanyan ekipe karsi,,bu eksikligimizi aggressiv top oyunusuyla ve durmadan atak etmemizde esitlememiz lazim..juninho sakatmis belkin bunu degerlendirmek lazim...daum bunu biliyor ve bunun cözümünü bulur.. Hadi hayirlisi.. Hoscakalin degerli Arkadaslar |
|
|||
![]() trabzondan pes yok bizden"de yok gs"da ugrasiyor..
böyle giderse hepimiz bundan faydanaliriz cünkü heycan sürer gider son maca kadar.. ben bjk"i bile unutmadim.. 2 hafta sonra cok terletecekler bizi ozaman belkin kaparsiniz liderligi ![]() ama bi kaptinizmi kendi evinizde sizi yenmeye ugrasagiz.bunu unutmayin ha ![]() heycanli lig istiyoruz bide temiz oldumu hepimiz kazaniriz bundan. |
|
|||
![]() ezik olan aynada her sabah gördünügün sirf goca burunlu "sey"dir
![]() simdi Fenerbahceyi birak,ulusoy manipulation yaptigi harekteler bizi 2004 avrupa"dan eksik birakti. ulusoy gs"ya faydaliydi bu dediklerime zaten sirf gs"lilar karsi gelir. gs zayif günlerinde ts bir an güclendi. tabiki spor bu iyi oynayan kazanir.ama bu dar sonuclarda bir mac ya sampiyonlugu kazandirir ya da kaybettirir..bir takimin sahsini kapatip öbürününde ayni hatada yapmayip ap acik ortada sen kendin diyorsun gs"in o 10 yil boyu zafer süresini ulusoymu kazandirdi ?! hayir o degil ama ondan önce yoktunuz siz biz 97 yil boyu ugrasiyoruz bu ligde.. gentlemence bile 15 sampiyonlugu degil diger sampiyonlugumuzuda katmadik o "yildiz" takma dönemlerinde.. ama FARK etmez..önemli olan önümüzdeki günler..eskilerine baktikmi galatazarar"in haline düseriz.Nostaljide yasama haline. ______________________________________________ sizden adam cikmadi ve de cikmaz ultraaslan genclik |
|
|||
![]() Avrupada ve WM de heyecan sariyor.....
Ligde kendi aramizda birbirimize hava basiyoruz..... ama disari gelince yeterince icraat yok..... und das macht mich etwas wütend.... Trabzon bile hic bir varlik gösteremedi Avrupada...... Selam Enis |
|
|||
![]() ama ilk önce sahdaki küfürlerin kalkmasi lazim..ben tek tük kisiden gelen küfürü demiyorum..toplam olarak gelen küfürleri..
bu oyunculari cok kötü etkilendiriyor enis.. |
|
|||
![]() sadece karsi takimdaki Futbolculara degil.... kendi takimindakilerede acayip sekilde küfür basiyorlar.....
Hele derbilerde..... Ama bunlar ancak zamanla düzelebilen seyler.... Türkiye olarak yeni cagdas bir toplum olmaya basladik..... Bis dann Enis |
|
|||
![]() OCH olsun yazardim
![]() bizi kimse batirmadi cünkü oynamadik,düskün olmayalim,oddset"de bile.. |