| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() kadinlarda EMANZIPIERT degildi Halilcik :-) ahhh ORTACAG ahhh :-)
|
|
|||
![]() HATA !!!
|
|
|||
![]() yazacagini arka arkaya yazma ! Birak bir konu üzerinde tartisilsin ! Aksi takdirde kimse yazdiklarini OKUMAZ (ben dahil) !!!
Dileyen GOOGLE de konuyu arar ve gider orda okur... Also kendi kelimelerin ile yaziyi düzenle ve üzerinde tartisma yapacak hale getir !!! |
|
|||
![]() olay dedigin gibi.... ama eger birisinin din anlayisinda Salih Amel yapan ve Ahiret gününe inanan tüm insanlar Cennete giremeyecekse.... dinin bir anlami kalmadi... kaldiki Salih Amel islaeyen tüm insanlik Müslüman olmasada Müslümanligin buyruklarini yapmaktalar... kaldiki kabul edenlerde var.. yani Kurani Kerimi Ehli Kitabin bir benzeri olarak kabul edenler cok... ama yasanis seklini piyasadaki Müslümanlara göre yorumladiklari icin, Müslüman olamak istemezler....
Olay cok aciktir bence... eger sadece Müslüman kelimesiyle Cennetlik olunuyorsa... Hlat etmis onu diyen.. isterse Resül olsun.. cünkü ne akla ne mantiga, kaldiki Kuranada aykiri bir olay..... Benim algilayisim bu yönde... tek amacim Salih Amel... ve Allahin affina siginmak.. cünkü sadece beni kurtarabilecek seyin Salih Amel oldugunu acikca biliyorum ve ayni zamandada Kuranda belirtilmistir... Iyi olmanin yada iyilik yapmanin mükafati sadece Müslüman kelimesine mahsus degildir.... Museviler yada Hiristiyanlar yada Budistlerdende iyi insanlar cikabilir... |
|
|||
![]() olay ne biliyormusun.. ben Müslümanim diyeni herkes HZ. Muhammed zannediyor
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bilen cok cok azda ondan....
Eger sinirsiz ucsuz bucaksiz tek dersen belki anlamayanlarda anlar... ama hangi Hoca biliyor bunu ???? |
|
|||
![]() Üstad Yasar-Nuri Öztürk Meali
8. Allah sizi, din hakkinda sizinle savasmayan ve sizi yurtlarinizdan çikarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adaletli davranmaktan men etmez. Allah, adaleti ayakta tutanlarý sever. 9. Allah sizi; ancak din hakkinda sizinle savasan, sizi yurtlarinizdan çikaran, çikarilmaniza yardim eden kimselerle dost olmaktan yasaklar. Böyleleriyle dost olanlar, zalimlerin ta kendileridir. Demekki Co Existenz her zaman ve her yerde mümkün... olay ancak beyni yetistirme meselesi |