| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Ilk olarak bir soru:
GERCEKTEN takip etmedigim icin, kim ona "Vatan Haini" olarak hitab etti ve neden varsa ... NIYE ? (Hakan"in Röpörtajinda yeterici bir aciklama göremiyorum) (Hoffe es war kein FB"ler!) Simdi bir yerde ilk yaptigi aciklamayada BRAVO demek lazim: "Milli takıma seçilmemeyi haksızlık olarak görmüyorum, buna saygılı olduğumu söylüyorum. Hdcamız bana çok güzel şeyler söylemiş bir insan. Onların başarısı için dua etmek isterim. Kötü düşünmeye hakkım yok, önümüzdeki cumartesi ve çarşamba gününe kadar çok vakit var. Bu tür tartışmalarla vakit geçirilmesini doğru bulmuyorum. Şu anda orda benim yerimde oynayacak arkadaşlar var ve çok formdalar." Böyle aciklamalari önceden yapsaydi fazla yaygara olmazdi ama! (Önceden yaptiysa baska birsey, bizim Medya her seyi show"a dönüstürme keyfini biliyorum) al" |
|
||||
![]() gercekten bütün takim sanki Hakan icin oynuyordu ... ve bazilarimizin söyledigi gibi BECERIKLIGINDEN ve bazilarinin SANS yüzündende gollerini atiyordu!
Ama gercekten "basaridan" bahsediyorsan, o zaman Hakan"a RESMEN Haksizlik ediyorsun! Bir atak oyuncunun nesine bakilir ? Gollerine !!! Ehh ... Hakan Gol atiyormu ??? Atiyor ... o zaman haklidir Milli Takima cagrilmak istemesi! Bence baska nedenleri var ... ... hatirliyorsan ayni "KAVGALAR" Almanyadada vardi! YASLI Ulf Kirsten veya bir Preetz Bundesliga"da gollerini siraliyorlardi ... ama Milli Takim dogru düzgün cagrilmadilar ... ;-) Niye ? Hakani kritizie ediyorsak dogru nedenlerden edelim! al" |
|
||||
![]() Du weisst genausogut, dass man Besiktas NIE absteigen lassen würde!
Genauso wie man nie Galata oder Fenerbahce absteigen lassen würde! Ich muss aber sagen LEIDER! Weil das sportliche (NOCH) nicht vor "politischen" Entscheidungen geht! Seien wir mal ehrlich! al" |
|
||||
![]() ***
Stadımızda modern bir uygulama daha! 07.10.2004 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Yönetimi, takımımızın stadımızda oynadığı maçlarda bulunan eşyaların, sahiplerine iade edilmesi için “Kayıp Eşya İrtibat Bürosu” oluşturdu. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5332&SubCategoryName=futbol&Lang= TR Kes! Artik" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=5332&SubCategoryName=futbol&Lang= TR Kes! Artik</a> senin 6alatasarayin, her derbiden sonra kaybettiginiz Puanlarinizi buradan sorabilirsiniz hehehehehehhehehe muahahahhahahahhaha al" *fg* :-P ;-) |
|
|||
![]() macindan önce sakat oldugunu acikladigi icin.
|