| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Onurlu bir veda
Yıldırım Demirören ve Kıvanç Oktay, Futbol Şubesi’ndeki görevlerinden istifa ettiler Fitili derbi ateşledi Beşiktaş Yönetimi, derbi sonrası karışmıştı. Başkan Serdar Bilgili bir basın toplantısı düzenleyip Galatasaray’dan özür dilemiş, PFDK da İnönü’nün bir maç kapatılması yönünde karar almıştı. Bu esnada yönetim içinde de çalkantılar yaşanmıştı. Bu gelişmeler; Yıldırım Demirören ve Kıvanç Oktay’ın Futbol Şubesi’nden istifalarına neden oldu. Ocak’taki Genel Kurul’a kadar pasif görevde kalmaya karar veren iki yönetici dün sağduyulu birer bildiri yayınlayıp kararlarını duyurdu. ‘Fazlasıyla üzgünüm’ Demirören’in son gelişmeler ve sonuçları hakkında verdiği kararları ifade ettiği bildiride şu sözler yer aldı: “Herşeyin iyiye gittiği ve Beşiktaşımız’ın lehine geliştiği bir sırada meydana gelen müessif olaylar, her Beşiktaşlı gibi Beşiktaşlılık heyecan ve tutkusu gelenekselleşen Demirören ailesinin bir ferdi ve Beşiktaşımız’ın başarısı için özverili bir şekilde beyin ve beden gücünü ortaya koyup ter akıtan bir Beşiktaşlı olarak beni fazlasıyla üzmüştür.” ‘Herşey Beşiktaş için’ “Sayın Başkanımız ile yaptığım ikili görüşme sonucunda; Beşiktaşımız’ın yararı için Genel Kurul’a kadar yönetim kurulu üyeliğine devam etmeye ama, Futbol Şubesi Başkanlığı’ndan istifa etmeye karar vermiş bulunmaktayım. Yönetimde görev almanın, bazı egoları tatmin aracı olmadığını, bilakis görev alanlarının omuzlarına büyük sorumluluklar yüklediğine inanıyorum. Bugüne kadar Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalıştım, önümüzde Beşiktaşımız’a hizmet için çok zaman olduğu muhakkaktır.” Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() Four Four Two dergisi, G.Saray’ı şampiyon yaptıktan sonra görevine son verilen Lucescu"nun Beşiktaş’ı zirveye taşıyarak intikam aldığını yazdı
Kariyeri zafer dolu 2000-2001 sezonuyla birlikte Türkiye serüveni başlayan Mircea Lucescu, Galatasaray taraftarını Süper Kupa ile selamlamıştı. Ardından ilk yıl ikinci yaptığı takımını, ikinci sezonda şampiyonluğa ulaştırmıştı. Terim’in dönmesinin ardından Cim Bom’dan gönderilen ve Beşiktaş’a geçen Rumen hoca, Kartal’daki ilk sezonunda da zirveyi kimseye kaptırmadı. Luce ile röportaj yapan İngiliz Four Four Two dergisi, bu süreci manşetine taşıdı. ‘Aynı ruhu koruyoruz’ “İntikam soğuk yendiğinde, lezzetli olur” cümlesiyle başlayan röportajda, “Galatasaray’ı şampiyon yapıp gönderilen Lucescu, ertesi yıl geldiği Beşiktaş’ı mutlu sona ulaştırıp, bir nevi eski kulübünden intikam aldı” yorumu yapıldı. Luce ise şöyle konuştu: “Geçen yılki iskeleti koruyup yolumuza devam ediyoruz. Aynı ruhu korumamız ve herkesin birlikte savunmaya katkı yapması ve gole giderken de birlikte çaba göstermesi esasına göre oynuyoruz...” ‘Sergen: Turkish Gazza’ Dergi, Lucescu’nun yıldız oyuncuları kazanmasındaki başarısına da dikkat çekti. Sergen’i Gasgoigne’e benzeten Four Four Two, “Luce ‘Turkish Gazza’yı verimli kullandı. Hem Sergen kazandı hem de Türk Futbolu” diye yazdı. “Disiplin zorla olmaz, öyle olursa kıymeti kalmaz. Bir insan kendini eğitemiyorsa takımımda yeri yoktur” diyen Luce’nin 32 yıl sonra Rapid Bükreş’i şampiyon yaptığı, son 5 sezonda 3 ayrı takımla mutlu sona ulaştığı vurgulandı. Mircea Lucescu fakirleşti! Romanya’nın haftalık ekonomi gazetelerinden Kapital, ülkenin en zengin işadamları konusunda bir araştırma yaptı. TOP 300 adlı araştırmanın sonuçlarına göre, Türk Futbolu’na damgasını vuran üç spor adamı da bu listedeki yerini aldı. Petrol zengini İosif Constantin Dragan, 850 milyon dolarlık servetiyle zirveye oturdu. Geçen yıl 30 ile 40. sıralar arasında bulunan Mircea Lucescu, bu sene 28-30 milyon dolarlık malvarlığıyla 87. sıraya geriledi. Galatasaray’da unutulmaz maçlar çıkartan ve şu anda da Bursaspor’u çalıştıran Gheorghe Hagi 35-40 milyon dolarla 68., Sarı-Kırmızılılar’ın diğer yıldızı Popescu da 25 milyon dolarla 97. sırada gösterildi. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() tartismasi yapiyordum ben ya?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ama gitmez olaydim....
böyle rezalet görmedim ya...futbol´la hic bir alakasi yokdu milli takimin ortaya koydugu *futbol* sadece bir sansimiz vardi...onuda halil ayagindan cok acdi... birde bizim futbolcular kendini cok begenmisler ya..taraftar oyunculari cagriyor, kimse tribüne gitmek istemiyor....uzakdan el kaldiriyor...bunlari görünce yense bile sevinemem ya... ama onlara iyi bir ders oldu..bakalim sali günü ne yapacaklar. bu arada ata selam ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Valla ne yalan ben fark bekliyordum bizimkilerden ama hayal kirikligina ugradim. Bu kadar mi kötü oynanir allah askina. Ilk yari Ibrahim Toraman iyidi ikinci yari oyundan düstü ama en begendim oyuncu 3 numarayla Serkandi, cok seri bir futbolcu yanliz son paslari biraz daha iyi olabilir ama gelecegi süper.
Mac disinda tribünler muhtesemdi, tüm herkese maca geldigi icin tsk ler. almanlara saskin saskin baskiyorlardi bize. Mesaleler yandigi andan itibiran stad yikildi adeta. Istanbulda böyle oynarsak alamayiz maci, insallah yeneriz su almanlari istanbulda, yazik oldu okadar taraftara. ayrica mactan sonra tribünlerin önüne kadar gelen Hamit Altintopa tsk ler, diger oyuncularida beklerdik aslinda. seni ve AhmetDursun arkadasi gördügüme sevindim kes, fazla sohbet edemedik ama baska zamana insallah ;-) HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Baska bir macda kesin bulusuruz hehe
![]() ama ben serkani cok kötü gördüm...topu aliyor...10metre kosuyor..sonra ne yapacagni bilmiyor. ama bakalim istanbulda ne olacak.. |
|
||||
|
||||
![]() Taraftarlarin puanini toplamak yerine her takimdan sadece bir taraftarin puani hesaba alinsin. O da, en cok puan alan taraftarin puani olsun. Böylece ATA ve BradPitt"in degindigi problem cözülmüs olur.
Örnegin: Fenerli"nin tahminleri .... 6 puan Fenerli tipps.... 5 puan BJK taraftarin meineleri... 7 puan Bjk"li 2 puan GS"li 4 puan Gs"li tahmins 1 puan Böylece Fenerin o hafta kasasina 6, Bjk 7, GS 4 puan yazilsin. Lig"in 2. yarisin"da 0"dan baslanabilir! |
|
||||
|
||||
![]() wie kann man nur gegen so ein land wie lettland verlieren...
ne ne..unsere spieler sollten sich schämen.. noch etwas diesmal war hakan sükür nicht dabei, mal sehen wer für euch der sündenbock ist...es liegt doch nicht an hakan wenn türkei verliert..ok zum glück und ich hoffe es das er mittwoch spielt..nur er macht in solchen spielen die wichtigen tore. |
|
|||
|
|||
![]() hakanin eksikligi dün belli oldu, ilhan mansiz ist nicht soweit, kaldiramiyo bu yükü,
birde ilk 11de oynayan ve disarda top kosturan oyunculardan, takimlarinin ilk 11inde oynayan bir nihat vardi, oda formsuzdu bence en iyi adam, besiktastan IBRAHIMdi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() so ist
aber in 3 tagén, wird hoffentlich die mannschaft anders aufgestellt. wie wärs mit... 1.ömer 2.deniz 3.bülent 4.ümit davala 5.emre 6.ergün 7.okan 8.tugay 9.hakan 10.nihat 11.tuncay |