| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yarisina kadar bile okumadim cünkü galiba olaydan haberin bile yok...
senin SIZ dediginiz nedir? ben kendi adima konusurum, herzaman yaptigim gibi. deli hakan dediysem dogrudur, delidir!, kendisi gelsin buraya ona da derim. sadece ben degil, yasadigim yerde onu taniyan onu o lakabiyla taniyor! hem ortada fenerbahce ile alakali bir olay yok, birseyden habersiz ortaya bos konusma, bence en iyisi öyle olur... hem kimseye de küfür ettigim de olmadi, ne ben, nede diger buradaki arkadaslardan.... sen onun avukatimisin? fenerbahce ile alakali bir yazi yazsaydim hadi neyse senin herzaman fenerbahceyi müdafa ettigini biliyorum ,ozaman yazmis oldugun yaziyi kabul edebilirdim ve saygi gösterirdim tepkine. ama bu ne??? herkes kendisini koruyabilir. gecen günlerde yazilanlar icin kes ve ahmet dursun arkadaslara da sorabilirsin, acaba birtane küfür varmiymis... |
|
||||
![]() Was hat nun die Türkische Liga mit manu zu tun !??!?!?!??!!?
Aber gut das du es erwähnst !!! Erinnert ihr euch, wie oft ich mich darüber beklagte, dass wir eine schwache Liga hätten !??!?! Lies mal jetzt den neuesten Beitrag!!! Ich bin nicht der einzige der anscheinend darauf gekommen ist!!! al" |
|
||||
![]() Deswegen kam ich auf die wahnwitzige Idee zu behaupten, dass Fenerbahce letzte Saison (mit 11 Punkten Rückstand) Meister werden würde!?!
Das Besiktas froh sein könnte, wenn sie noch in den UEFA Cup kommen würden ... und auf jeden Fall von Trabzon überholt werden würden!?! Habe ich nicht die ganze Zeit gefordert, dass eine "TEMIZ LIG" kommen müsse! Das dann dadurch die türkische Liga STÄRKER werden würde !?!??! Nun ... Liest euch das durch !!! Kommt es euch irgendwie bekannt vor ?!?!?! *** Suçlu ayağa kalk Türkiye"de güle oynaya kazanıp, Avrupa"da fark yiyen Fenerbahçe"de mi suç! Yoksa şartları oluşturan Süper Ligimiz de mi? Kalite yükselmezse, Edirne"nin dışında daha çok hüsran yaşayacağımız bilinmeli TAMER BAĞLAN İstanbulspor, Kayserispor, Sebatspor gibi takımlarla antrenman yapıp Old Trafford"a çıkan Fenerbahçe, Arsenal, Chelsea, Everton gibilerle mücadele eden bir rakibe boyun eğip hayal kırıklığı yaşamıştı salı gecesi. Cumartesi akşamki amacı, hem üç puan hem de orada kaybettiği morali geri kazanmaktı. Rakip; Türkiye Süper Ligi"nin güçlü takımlarından Denizlispor"du. O kadar güçlüydü ki Yeşil - Siyahlı ekip, karşılaşmada ilk pozisyonunu 82. dakikada buldu.. Ve 88"de üç metre ofsaytan da olsa ikinci ve son gol girişiminde bulunarak, koca 90 dakikayı tamamladı. Bu hafta bir kez daha kanıtlandığı üzere; Türkiye"deki seri galibiyetler, 7 haftadır sürekli kazanan, ancak ortaya koyduğu futbol hâlâ beğenilmeyen Fenerbahçe"nin adeta kaderi. Malatyaspor maçı dışında, kendisine kafa tutabilecek takım gibi takım bulamayan Sarı - Lacivertliler"i Manchester şoku nedeniyle acımasızca eleştirenler, ülkemizdeki futbol düzeyini gözardı etmemeli... Maç öncesi, Trabzonspor zirvede, Beşiktaş hiç alışık olmadığı bir yerdeydi. İki taraf tartıya konduğunda, evsahibi kesin favoriydi.. Ve beklenen oldu, ortada gibi geçen oyunu Trabzonspor farkı kaçırarak kazandı. İşin ilginç yönü, maç sonrası Beşiktaş"ın beğeni toplayıp, Bordo - Mavililer"in eleştiri almasıydı. İddia edildiği gibi, bu en kötü oyunuysa eğer Trabzonspor"un, vay iyi günlerinde rakiplerinin haline.. Ve eğer, bu iyi oyunuysa Siyah - Beyazlılar"ın, vay Kartal"ın kötü günlerine... Hagi, Del Bosque"nin bir hafta önce yaptığı hataya düşmeyerek Ankaraspor"un etkili yabancılarına tedbir alınca, Galatasaray kolay kazandı Ankara"da. Bu maçta da görüldü ki; Song, Tomas ve önlerindeki Saidou ile geçilmesi zor bir üçlü oluşturdu Sarı - Kırmızılılar. Savunma yönü çok güçlü, savaşan bir orta saha ve Necati gibi formunun zirvesindeki bir forvetle şampiyonluğun üç adayından biri de onlar. Ancak, bu uzun maratonu sonuna kadar sürdürebilmek için, orta alandaki yaratıcı, yönlendirici sorununu mutlaka çözmek zorundalar. Bir de Hakan Şükür meselesi var. Galatasaray atakları, milli takımdan aforoz edilen kralın kendini kanıtlama davasına dönüşürse, Cim Bom"un canı çok yanar. İyi savunma yapan, savaşan, disiplinli bir rakibe karşı, üstelik dış sahada, anormal hava ve saha koşullarında bile kazanmayı becerebiliyorsa Malatyaspor, Aykut Kocaman"ın ekibi için "Ligin sonuna kadar zirveyi zorlar" demenin hiçbir mahsuru yok. Ancak, belki de oyunun büyük bölümünü rakip sahada oynamaktan kaynaklanan bir handikapı var Sarı - Kırmızılılar"ın. Savunmada hemen her maç birkaç kez yaşadıkları ve rakipleri golle burun buruna getiren konsantrasyon sorunu. Bunu çözemezlerse, ilerleyen haftalarda zirvede üç takım kalır ve düşer ligin tansiyonu... *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/10/05/spor/spo00.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/10/05/spor/spo00.html</a> |
|
|||
![]() basarilar..
|
|
||||
![]() Okumadiysan hangi yüzlen
1) %99 fasa fiso diye degerlendirme cesareti gösteriyorsun !?!? 2) Neye cevap vermek istiyorsun !?!?! Yaptigin tamamen sacma bir aciklama!!! Diyorsun ki Fenerbahce ilen alakasi olmadigi icin, ben elestiremezmisim!!! 1) O zaman "vanHoijdoonk17" kisisel SALDIRIIN ne ariyor Futbol forumunda !?!?!? 2) Bunu yaptigin icin, ben seni haksiz görüyorsam niye bunu elestiremiyormusum yani?? 3) Fenerbahce ilen mi alakali olmasi lazim, benim sana cevap vermem !?! Ve YETERINCE FENERBAHCE"ye karsi KÜFÜR edildigini simdi yalanlamak mi istiyorsun ? Siz nasil bir olupda vanHooijdonka saldiriyorsaniz, nasil sasirdiginiz tuhafima gidiyor, birisi cikip da ona destek olmak istedigi zaman! Evet onu Fenerbahce"li oldugu icin savunuyorum! Bu hale geldiyse bu Forum, sizler bundan sorumlusunuz! Kalkipda simdi bana masal anlatmayin. Simdi yine okumani tavsiye ederim sana! O zaman kalkip bana cevap verebilirsin! Okumadan bos bos hikaye anlatma! al" |
|
||||
![]() ***
Hakem faktörü F.Bahçe maçlarını kazanıyor. Hakemlerden hiç yardım almadan kazanıyor. Doğrusu da bu. Ama son iki maçta gördük ki F.Bahçe hakemlere rağmen kazanıyor. Denizli iki kez cezaalanına girdi, rezalet yaşandı (ya daha çok girselerdi ne olurdu?). Aslında ikinci girişleri Ersen"in Luciano"yu formasından çekmesiyle oldu. Mustafa Çulcu"nun bu pozisyona "devam" demesi çok manidar. Aynı, Nobre"nin düşürülmesine "devam" demesi gibi. Peki pozisyonun devamında üç metre ofsaytı göremeyen Şahan Yılmaz"a ne diyeceğiz! Böyle iki tane anormal hata arka arkaya, hem de 89"uncu dakikada yapılacak biz de gargara yapıp yiyeceğiz! Yok öyle yağma. F.Bahçe"nin yolunu kesmek için ince ayarlar başlamıştır, benden hatırlatması... *** Daha ne diyecegin var kes"cigim ? :-) <a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-113.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-113.html</a> |
|
||||
![]() ***
... Not: Şampiyonlar Ligi"nde en farklı yenilgiyi G.Saray"ın Chelsea karşısında 5-0"la aldığını yazmıştım. G.Saraylılar"dan müthiş tepki geldi, düzeltmek istiyorlar: "Rekor bizde değil Leeds"e 6-0 yenilen Beşiktaşlılar"dadır" diyorlar. Haklılar, bazen böyle hatalar yapabiliyoruz. Düzeltmesini de biliyoruz. Öyle değil mi? Haa, bir de Hakan Şükür"ü Milli Takım"a F.Bahçeliler aldırmıyormuş(!) Bak sen. Hep diyorum; Kadıköy"de yağmur yağsa, gribe Florya"dakiler yakalanıyor. Demek ki yine böyle bir şey olmuş. Ne diyeyim, geçmiş olsun... Selcuk Yula *** ;-) Yazik Saban"a ... kes hakliymis ... Fenerbahceliler sevmiyor diye bu hallere düstü ... vah ... vah ... <a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-113.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-113.html</a> |