| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yani Sülocular milli.. kis teskilatimi devleti kurtardi...
Sen acaba Filimlerimi karistirdin..... Tüm Süloculari bir arya getisen yada milli görüscüleri benim kadar dinden anlarlarsa... ben cehennemde yanmaya hazirim |
|
|||
![]() yada Evrenin ucsuz bucaksiz yaraticisi kendisidir..... kesinlikle kabul ederler ve tüm dinler Teolojisini hemen kabul edip..... kendilerine Müslüman demeseler bile iman edenlerden olurlar....
Olay Atheistlerin sucu degil... bende piyasada dönen Islam dininden degilim..... Ben sadece Müslümanim..... das ist alles..... |
|
|||
![]() ne sagci ne solcu kaldi artik... artik herkes sadece Türk... begenmeyen devletimizi terk edebilir
|
|
|||
![]() yüzünden Cebrailden firca yemisti... ben bir serde okumustum.... görevin teblig etmektir degilde benzeri Ayetti... ich muss mir mal ein Arschiv zu legen...
|
|
|||
![]() en azindan au anki Islam fikihiyla ilgili veya Ilmihallerde o sekilde görülüyor...
Asil Cihad ic savastir.... benimde ne büyük savasimda dahlen odur.... insanlardan zarar gelmez... ama insanin kendine ettigimi dünya Alem bir arya gelse edemez..... Ancak Ruhaniyetini Cihadla tedavi etmis olan insan her na ve her serde husu ve sukunet icerisindedir...... hem hayatini yasamasini eglenmesini ve Allahini taniyarak ibadetini bilir... Allah hepimizi ic Cihadimizda Muzaffer kilsin..... gercekten bu cok cok az insanlara mahsus bir olay.. ve insallah bir 10 yil icerisinde banada rastlar |
|
|||
![]() kann sein das ich der einzige bin.. hehe
|
|
|||
![]() dünyada...... offf ben ciahadin 4 üncü boyutunu yapacagim bu Foruma hehehe...
Hadi sana iyi gecler simdilik |