Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 04.10.2004, 10:14
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard fehler oder taktik? bye bye del bosque?

also gestern hat del bosque beim stande von 0-1 carew raus geholt, dafür ein mittelfeldspieler rein getan. obwohl er einer der wenigen *guten* spieler von bjk war.
Alt 04.10.2004, 12:12
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

1 Fenerbahçe 8 22
2 Trabzonspor 8 22
3 Galatasaray 8 19
4 Malatyaspor 8 16
5 Denizlispor 8 15
6 Gaziantepspor 8 14
7 Ç. Rizespor 8 12
14 Beþiktaþ 8 6

da gibt es eigentlich nix mehr zu bereden ama ne hikmetse hala del bosque ye destek, yönetime destek, suclu kim peki ??? cildirmamamk elde degil, ya sabirrr
Alt 04.10.2004, 12:21
unknown

Standard o.T.

Suclu yönetim del Bosque hat keinen der Spieler haben wollen, bis auf Juan_Fran, nicht mal den Carew weil der nicht ins sein System passt, jetzt können die den auch nicht fristlos kündigen, naja es ist vertarglich vereinbart, wenn der der Verein den Vertrag kündigt muss del Bosque in höhe von:

400000;? entschädigt werden!

Es kann nie dazu führen dass man automatisch erfolg hat wenn man Spieler kauft, ohne irgendwelche details über die Spieler zu sammeln, wo gibts den so etwas noch zu Tage das ein Präsidium Masseneinkäufe an Fussballern betätigt ohne, den Trainer,!?

Naja irgendwie tut der del Bosque mir leid:-(
Alt 04.10.2004, 13:40
airdem

Standard Bana neden gecmis olsun? :)

Bin schließlich Tabellenführer ))
Alt 04.10.2004, 13:49
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard shubou´ya katiliyorum...

yildirim demirören baskan olmak icin, eline her gecen oyuncuyu aldi.
yani besiktasda emre, ronalda, ibrahim, ahmet vs. gibi 4-5 defans oyuncusu varken..

gitdi ali günesi, fatihi, cagdasi aldi..

önce antrönörü getirse ve oyunculuri ona aldirsaydi böyle olmazdi besiktasin hali.

fener ve trabzona 16 puan fark var...yani iki takimda 6 defa yenilmesi lazimki besiktas onlari gecsin, tabii besiktas iki mistli mac kazanmasi gerekli, yani IMKANSIZ!

ahmet dursun ve ilhani gönderip yerine hic bir oyuncu almayan baskan, gidip star diye carewi getirdi. del bosqueya sorsalardi kesin hayir derdi. adam kanat yerinde göbekden oynatiyor, ve bu futbolla carewin pozisyona girmesi cok zor.
Alt 04.10.2004, 13:54
tarik21

Standard van hooijdonk traut sich wohl nit!!!!

er hat wohl meine meinung über ihn letztens hier im forum gelesen, ich frage mich wieso er sich nicht traut, öffentlich hier dazu zu äussern und stattdessen bei mir im GB asosiale äusserungen macht....
hat wohl schiss seine meinung vor allen leuten zu äussern, stimmts deli hakan????
komm sag es uns....
adam ülkesindeymissssss misss.... IYI GÜN TARAFTARI iste, wo war er denn wo seine mannschaft seinen "FAN" gebraucht hat hier im forum???? herkes buradaydi... ya o?
aber auf einmal als ich oder bzw ich und einpaar kollegen hier über ihn gelästert hatten war er da, undzwar in meinem GB...

hey vanhooijdonk, sabber mein GB nicht voll, burada yazilanlar burada kalir, düsüncelerini ve cevaplarini aynen buraya yaz, herkes okusun!
Alt 04.10.2004, 13:54
airdem

Standard Suclu demek yanlis ama hata yönetimin

Senin dedigin gibi antrenörleri olmadan bir sürü oyuncu aldilar.

Bosque kadroyu 23e indirmek zorundayiz, yoksa sorun yasariz dediginde dinlemediler.

Del Boyque istemiyor diye, türk yardimci almadilar. Isteselerdi, yaptirirlardi.

Del Bosque keci gibi 4lü oynayacagim diyor, baska bir sey demiyor. Madem cok iyi antrenörsün, degisik sistemlerde oynatabilme kabiliyetine, bilgisine sahib olmalisin!

Tabii sadece bu faktörler degil bu durumu getiren.

Besiktasin kazanabilecegi maclarda bariz hakem hatalari vardi. Bunu inanmayanlara sadece bir istatistik vereyim:

7. Haftaya kadar hakemlere verilen notlarin 4ünde Besiktas macini yöneten hakemlere en düsük not verildi!

8., yani dünkü maca gelince. Verilen kartlarda hata bulmuyorum. Ilk sariyi verdigi pozisyonda bana göre bariz gol sansi dogmayacakti cünkü Toraman önünü kapatirdi Thijsin. Hadi diyelim öyle yorumladi, ona da birsey demiyelim.

Cagdasin ikinci pozisyonunda 100%lük karti önce vermeyecekti. Faul gösterdi. Yanina bir sürü Trabzonlu oyuncu kosunca dayanamadi, cikardi karti.

Fatih Tekkenin elle attigi gölü süzen hakemler, Ali Günesin yerden kesildigini nasil göremiyorlar. Sirf daha önce iki kez baska oyuncular hakemi aldatmaya yönelik hareketler yaptigi icin, % 100lük penaltiyi vermedi.

Üstelik Besiktasli oyuncularin sanki düsmaniymis gibi üstlerine yürüyerek, kosarak gösterdi kartlari.

Ben buna düpedüs kiskirtici derim!

Allah Besiktasin yardimcisi olsun. Insallah takim hakemide yenebilecegi duruma gelirde, bizde bunlari yazmayiz.
Alt 04.10.2004, 13:56
tarik21

Standard hat nicht gereicht!!!!

scheisse wahr? ben denizli taraftari olarak cok üzüldüm, fenere dersini veremedik ya...
ilk golden önceki pozisyon bence fairplaye yakismiyor!
eger bu kelime fenerbahce takimi icin bir sey ifade ediyorsa...
topun disariya atilmasi gerekirdi ama tabiki mecbur degil...
Alt 04.10.2004, 14:05
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard gecen sene cimbom az cekmedi..

hakemlerin...

DÜSENIN DOSDU OLMAZ

....

dün hakem gercekden cokkk kötüydü!

ama besiktaslada cok ilgisi yokki airdem.

evinde ankarasporu yenemiyorsan, hakemin sucu ne?? yani büyük takim evinde iyi oynarsa hakem hatasinla kurban olmaz.
Alt 04.10.2004, 14:17
airdem

Standard Ben hakemlerin yüzünden bunlarin oldu

gunu demiyorum. Ama 8 haftada en cok (5) kötü yönetilen maclar bizim maclar.

Hadi bi olur, iki olur neyse. Das ist kein Zufall mehr!

Takimin gücü ilk haftalarda zar zor ve kötü futbolla yenebilecek durumdaysa ve bu sansida hakemler elinden aliyorsa bu ciddi bir konudur bence.

Ama yine diyorum. Besiktas gibi bir kulüb hakemleride yenebilecek durumda olmali.

Hani bir zamanlar derdik ya Avrupa maclarinda "Hakemi yenemedik". Simdi bu kelime yurt icinde gecerli olmaya basladi maalesef.
Antwort