| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yahu bu adama ESEK diyenin kendisi ESEKTIR !! ve bu YARATANA hakarattir...
BU ADAMA HITAP EDILECEK ISIM BULUNMADI KESF EDILMEDI HENÜZ... |
|
|||
![]() tebrikler... su "ismi daha henüz kesf edilmemis sahisa" verilecek bence en makul cevabi verdin...
Parmaklarina saglik kardes... |
|
|||
![]() olayi arastirmadan bilmeden medeniyet serbeti icmeden... eninde sonunda Politikaya geliyorsunuz.... zaten kalbiniztde yatan devlet iradesini kendi ellerinize falan almaktir....
Mesela..... Laik sistem seni benden koruyor... yoksa benim din anlayisimi sana dayatirsam ne yaparsin ????? heeeee Benim gibilerin yani Demokratik insanlarin bir Basbakan olam ihtimali sizlerinkinden kat kat daha fazla oldugu icin... benim dini anlayisimi size dayatirsam nbe yaparsiniz... Ben söyliyieyim aslinda Müslüman olursunuz, ama sizin anlayisinizla FELGEINIZI sasirmisa dönersiniz...... Olay Kurada aciktir... isteyen inkar etsin... tüm insanlik birer Halifedir en azindan din acisindan... yani Allahin tek oilan dinini yaymak ve güzellikler üretmek... Bu Hiristiyanliktada böyledir.. yani Misyonerlik.... Islamdada böyledir ve diger dinlerde aslen böledir.... Nasil iszler kendi sahsi menfaat dininizi yaymaya ugrasiyorsunuzya...... iste ayni sekilde Cebrailin lütfü olayn Kurandaki dinde ayni sekilde yailmasi icin tüm insanliga hitab eder.... Olay genis ve felsevi boyuttadir... belki seni asar |
|
|||
![]() zaten tüm Sülocular yada Erbakancilar, sadece zorbaliktan hakaretten anlarlar.... die sind einfach so... ungebildet.. ich sage immer SOFTTERRORISTEN
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() belki zamanla o erdeme erisiriz... bir Ahmed Hulusi olmasakta, en azindan o ve onun gibileri anlayan birisi olabileyim, o bana yeter
|
|
||||
![]() insanlar idi onun icin sunu murad eylemisler:
yolsuza nasihat kuru emektir yola gelmiyenin hakki kötektir. bu böyledir. isiktan yoksun karanlikta bogulup kalmis bir zavallisin sen. gollum gollum deyip kusmaktan baska birsey yapamiyorsun. |