Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.09.2004, 18:49
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Besiktasi o kadar övdün !!! Bu ne ???

Ayıp ettiler
G.Saray kafilesini stada getiren otobüse saldıran taraftarlar, iki takım kaptanının yaptığı centilmenlik çağrısına da aldırmadı. Daha 7. dakikada korner atışını kullanmak isteyen Sabri yabancı madde yağmuru altında kaldı.

DÜNYA Fair-Play Günü nedeniyle 2 takım oyuncuları sahaya birlikte çıkıp ‘Spor sevgi, kardeşlik ve barıştır. Fair-Play sportmence yarıştır’ yazılı pankart taşıdı. İki takımın kaptanları Sergen Yalçın ve Hakan Şükür, maç öncesi stat hoparlörlerinden taraftarlara Fair Play Bildirisi okuyup, centilmenlik çağrısında bulundu. Bu sırada Sergen alkışlanırken, Hakan ıslıklandı. Hakem Mustafa Çulcu, kale ve top seçimi sırasındaki kura atışında iki kaptana ‘FIFA mı? Fair-Play mi?’ diye sordu.

Başkandan teşekkür

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, maç öncesi sahaya inerek, taraftarlara yönelik kısa bir konuşma yaptı. Stadın yapımında emeği geçen yönetici İlhan Durusoy’a teşekkür eden Demirören, ‘Sizlere güvenerek tel örgüleri kaldırdık. İnanıyorum ki burada Beşiktaşlılar’a yakışır bir şekilde maç izleyeceğiz. Sizlerden ricam, centilmenliğinizi her zaman gösterin’ dedi. Demirören, stadın yapımına verdiği desteklerden dolayı İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah’a da birer plaket verdi.

Çirkin görüntüler

Ancak maç öncesi yaşanan çirkin görüntüler derbi sırasında da sürdü. G.Saray kafilesi stada gelirken bir grup Beşiktaş taraftarının taşlı sopalı saldırısına uğradı. Song, otobüsün içinde paniğe kapılıp koşuşturdu. Necati Ateş’in taraftarın kötü tezühüratına cevap vermesi dikkat çekti. Beşiktaşlı taraftarlar G.Saraylı taraftarların otobüslerine de saldırdı. Bazı otobüslerin camları kırıldı. Stat içinde de bazı G.Saray taraftarları koltukları söküp attı.

Yabancı madde yağdı

Fair-Play çağrılarına rağmen maçın 7. dakikasında Sabri, kullanmak istediği korner atışı sırasında taraftarların yabancı madde yağmuru altında kaldı. Sabri üzerine yağan yabancı maddelerden kaçarak korunmaya çalıştı. Korner direği yakınındaki polisler kalkanlarıyla bir set oluşturup Sabri’nin atışı kullanmasına yardımcı oldu.

YENİLENİP kapasitesi artırılan BJK İnönü Stadı’nda tel örgülerin olmayışı, tribülerin sahaya yakın oluşu nedeniyle güvenlik için polisler seferber edildi. Tel örgü olmadığı ve stada çok yakın olduğu için eleştirilen iki açık tribünün ön koltuklarında polisler oturtuldu. Özellikle korner direkleri ve takımların çıktığı tünelin bulunduğu bölümlerde daha çok güvenlik önlemi alındı. Ayrıca bu bölümlerin önündeki zeminde de köpekli polisler görev yaptı.

Carew 2 hafta yok

BEŞİKTAŞ, iki puan kaybettiği G.Saray derbisinde bir de fire verdi. Takımın en önemli gol umudu Carew, baldırından sakatlandı. Norveçli futbolcu, ‘Sakat olduğumu devre arasında hocama söyledim. Bana ‘ikinci yarıya çık, ağrıların artarsa seni alırız’ dedi. Topla ilk buluşmamda müthiş bir acı hissedince oyundan çıktım’ diye konuştu. Doktorlar, baldırında yırtık olmasından şüphelenilen Carew’in durumunun bugün netleşeceğini, ancak en iyi ihtimalle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdi. Ayrıca, Sergen de sol ayağından sakatlandığı için 70. dakikada oyundan çıktı. Aşırı yorgunluktan kaynaklanan bir rahatsızlık geçiren yıldız futbolcunun 2 gün dinlendirileceği açıklandı.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~470878,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~470878,00.asp</a>
Alt 20.09.2004, 18:54
Neuer Benutzer

Standard Komm mir nicht damit !

Du hast es bewusst so dargestellt!

Du stellst es wahr da!

Es ist kein Zitat!

Da ist kein konjunktiv!

Jetzt kommt ihr wieder mit euren Ablenkungsmanövern.

Das mir nicht ja inzwischen nicht neu ist.

Lies nochmal deinen eigene Beitrag durch und KOMMENTIER IHN MIR NOCHMAL BITTE !

al"
Alt 20.09.2004, 18:57
Neuer Benutzer

Standard Özdemir: Küfür yok, ikaz var

Lies auch das!
Özdemir: Küfür yok, ikaz var
Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Malatyaspor maçından sonra soyunma odası koridorunda, Başkan Aziz Yıldırım"la, Lig TV muhabiri arasında geçen diyalogla ilgili olarak, Yıldırım"ın küfür etmediğini, sadece ikazda bulunduğunu söyledi. Özdemir, "Herkes kurallara uyarsa sorun yaşanmaz" dedi.

SAHA İÇİ YASAK

Olay sırasında kendisinin de orada bulunduğunu anlatan Özdemir, “Orada küfür olmadı, başkanımız sadece ikaz etti. O muhabir de (Ben böyle bir yönetmeliğin olduğunu bilmiyordum, hata yaptım) dedi. Küfür, taciz olmadı. Saha içine girip, fubolcularla röportaj yapmak yasak, o muhabir saha içine girmişti. Herkesin Futbol Federasyonu"nun genelge ve yönetmeliklerine uygun davranması lazım. Fenerbahçe yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları da buna uymak zorunda. Herkes kurallara uyarsa sorun yaşanmaz. Avrupa Şampiyonlar Ligi"nde AC Sparta Prag ile yaptığımız maçta sorun yaşanmadı. Saha içinde bir tane kamera yoktu” diye konuştu.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım"ın da yarın saat 13.00"te Fenerbahçe Burnu"ndaki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek, Malatyaspor maçının ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalar yapacağı bildirildi.
...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~471092,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~471092,00.asp</a>
Alt 20.09.2004, 19:15
Neuer Benutzer

Standard "G.Saray 1 puan cikardi. B.Tas 2 p. kayb

Vedat OKYAR
Stat güzel ama

HER futbol insanının elinde futbol kantarı vardır. Maç öncesi tartarsın, düşünürsün, ekersin, biçersin ama ne düşündüğün tutar, ne de maç öncesi teknik adamların yazdığı senaryo.

Hele hele benim için derbilerin mantık taşıyan favorisi yoktur. Benim gönül favorim Beşiktaş’tır. Beşiktaş kazansın isterim. Dün akşam için olmadı.

Ligin zirve sıcaklığına bakıyorum. Dün akşamki oyundan Galatasaray 1 puan çıkardı. Beşiktaş’ın 2 puan kaybı var. Kaldı ki Galatasaray’ın kaçırdığı bir de penaltı. Ama Beşiktaş’ın girdiği pozisyon daha fazla. Kazanmak için atacaksın. Saha Beşiktaş’ın, tribündeki insan Beşiktaş’ın ama top Beşiktaş’ın değil. Yine çok top kaybı vardı.

...

Bu maç zirve için Beşiktaş’ın iştahını kabartacak bir maçtı. Ama olmadı. Bundan sonra nasıl olur, benim aklımın bastığını söyleyeyim. Puan kaybı için kredi kartı cepten düştü. Bundan sonra ilk yarının sonuna kadar puan kaybedilmez ise bu işin içinde Beşiktaş olur. Öbür türlüsünü düşünmek bile istemiyorum. Stat çok güzel, kalabalık muhteşem ama takım iyi değil. Dünkü maçın ana fikri bu.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~67@sid~14@nvid~470871,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~67@sid~14@nvid~470871,00.asp</a>
Alt 20.09.2004, 19:43
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard vergleichst tuncay mit hakan???

ne ne ne ne

susdum
Alt 20.09.2004, 19:51
Neuer Benutzer

Standard Aber echt eyh !!!

Sanli Tuncay und Torinolu $akan

sind nicht vergleichbar

hehehhehehehehheheehhehehe
Alt 20.09.2004, 20:35
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard und barcelonali zügürt aga???

ihr labbert wieder nur scheisse

hakan war damals 23 jahre alt..der türkische fussball war nicht fortschritten wie jetzt...

rüstü en iyi zamamninda gitdi rezil oldui..wieso sagst du nix über rüstü???
Alt 20.09.2004, 20:44
Neuer Benutzer

Standard Al Rüstüyü Sabanin basina cal hehhehehe

Ben Rüstü"yü kisisel sporcu olarak zaten artik takdir etmiyorum!

Ben zaten Dönek"ligi hic sevmem ... iki sezon öncekileri unutmadim ben!

Simdi dönmesinede karsiydim!

Ama Christoph Daum istedi ve sonunda geldi ... o yüzden onu "profesyonel" biri olarak görüyorum!

Düsün bir Rüstü"yü takdir etmiyorum ama hala Balic gibi birisine kötü hisler beslemiyorum!

Farki anladinmi???

Ben Saban"a Galatasaray"da oynadigi icin öyle kiyaslamiyorum!
Tamamen kisiligine bagli ... nasil Ergün gibi bir oyuncunuzu herzaman takdir ettim!?!

Anlayacagin, sen saldirilarin bosa gidiyor ... ben bir Oyuncu burada orada oludugu icin degerlendirmiyorum!

Fenerbahce"dede hala oyuncu var ... bize yakismayan!

al"
Alt 20.09.2004, 21:46
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard wieso ergün ya???

su an galatasarayda ilk 11´de oynayan en kötü futbolcu

nur weil er fair play süchtig ist...gitsin basketball oynasin..sogar dort würde er nicht foulen...

hauptsache fair play...ich mag den typen nicht mehr,...
Alt 20.09.2004, 22:48
airdem

Standard Klar habe ich es so geschrieben!

Weil ich es so gehört habe und weil ich Yildirim schonmal fluchen sah, kommt mir das nicht als eine reine Behauptung ohne Wahrheitsgehalt dar!

Nur weil es nicht gestattet ist dort zu filmen gibt es keinem das Recht zu fluchen!
Antwort