| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sadece TVde söylenenleri yazdim.
Maratonda Sansal Büyükaga ve Erman Toroglu konuyu ele aldilar. Bu ikili bu konulara dikkat ediyorlar, uydurma oldugunu sanmiyorum. Besiktasli oldugum, bu konulari ele alma yasagini getirmez bana. Her ne kadar puan cetvelinde geride olsakta. Hepimiz küfüre karsi degil miyiz?!? |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() olmadi aidem yani sen yapma bari ... o kadar aciz mi koskoca fb .... ne oldugunu tam olarak izlemek istiyorsan ögrenmek istiyorsan gir fb sitesine ac fb tv gör görünteleri ....
kural nedir ögrenin !!!! sabikaniz zaten kabarik gecen seneden yapmadigin sey kalmadi cakici dahil !!!!! el ele mafya ile ... bu maca gelince kornerdekileride gördük ne oldu ohaaaa yani koskoca sopa atildi !!!! daha bu birsey degil yakinda olanlar olunca konusurz daha.....sen kendini kandir daha !!! bu baskanida küfürle kovmayin haaa hehehe ne de olsa puaniniz 6 suan ..... benden söylemesi ..... |
|
||||
![]() ***
Eeh, asil konusulmasi gereken olay, koskoca Fenerbahce Cumhuriyetinin baskaninin bir basin görevlisine saydigi küfürler! Fenerli arkadaslar ne düsünüyor bu konu hakkindan? Eeh, vatandassiniz nede olsa ![]() *** Hic mir "mis" veya "mesela" görebiliyormusun? Öyle olmus gibi gösteriyorsun! Aynisini Lucescu, Sinan Engin ve Adnan(??) Kalkavan"da gecen sezon yapti !!! AYNISINI!!! "Fenerbahce TESVIK PRIMI VERDI" "Fenerbahce"yi hakemler tutuyor" "Fenerbahce"yi Federasyon tutuyor" Sacma sapan ortam yaratildi! Simdi sen ciktin Besiktas ilen alakasi yokmus gibi gösteriyorsun. 1. Sen kimin taraftarisin ???? 2. Yazinda hangi takim/stad icin basladin??? 3. Aziz Yildirim, Fenerbahce Cumhuriyeti ve "Vatandaslari" icin nasil bir degerlenderin bir yaptin!??!?!? Tekrarliyorum CAMUR AT IZI KALSIN !!! Taktigi bu! |
|
|||
![]() sagol Trabzonspor..böyle oyuncuyu bize verdiginize..
harika oyuncu yaaa ortadefansda herseyi biciyor.. ligde olsun avrupada olsun Kararimi verdim Onun Formasini alcam.. Servet,Ümit veya Aurelio düsündüm..Aurelionunkini alcam.. Adam benim ufakkene oynadigim pozisiyonda oynuyor zaten :-P |