| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() mehr aber auch nicht....
|
|
|||
![]() Allah ile kandirmak, Kuranda varmis gibi gösterip olmayan seyleri Allah adina yapanlardir....
Seyhlerin cogu hoikaye anlatirlar ve Allah söyle yapar böyle yapar derler.. halbuki bu Hurafetlerin hicbiri Kuranda gecmez hatta Ehli kitaptada gecemez..... Milletin cogu cahildir ve Kurani acip okumadiklari icin böyle insanlara inanirlar, tüm mal mülklerinide nu tip insanlara verirler..... ISte Allah ile kandirma böyle olur, Allahin demedigini demis gibi gösterip san söhret pesinde kosanlari kast etmektedir bu ve benzeri Ayetler.... Kuranla insanlari yönlendirmektir benim yaptigim... bunun neresi kandirmaktirki... Ayetler apacik ortada... BAkara 62, MAide 69 |
|
||||
![]() YASAR NURI OZTURK
Evet degerli okuyucuyularim bugunku, Konumuz bir insan,daha dogrusu bir hayvan. Bu (Yasar Nuri Ozturk) denen ucube seytan. degerli okuyucularim bu seytan, sanki Ýslamci veya bir alim edasiyla ortaya cikmis, ve islam adina kitab yazmis hatta islamdaki, bazi kurallarin islamdan olmadigina dair aciklamalar yapmis ve halada yapmaktadir. Ýslama yakin bir insan dusunun ve solcu olsun, Solculuk bir defa islama aykiri bir kuram. Bunu her hangi bir asiri solcuya sorun size cevaplasin. Ama bu gizli seytan bu kefere bu Yasar Nuri Ozturk denen zindik, insana benzemeyen cirkin yaratik Turkiyede solcu bir parti olan CHP den milletvekili olmustur chp kimdir. Chp nin basindaki insan kimdir Deniz baykal. Deniz baykal kimdir deniz baykal denen adam Deniz Gezmis, Mahir Cayan ve buna benzer uc bes capulcuyla 1970 lerde kominizm Tanri tanimazlik ve buna benzer seyler yapmis bir kafirdir peki boyle bir kafirin yaninda onun partisinden milletvekili olan bir imamin imamligindan nasil emin olabiliriz? Neler oluyor Turkiye"de? Turkiye"de akli basinda dinimiz olan islami yorumluycak baska kisi kalmadi mi? Neden bu ne idugu belirsiz sahsiyet tv lere cikip islam dini adina konusmuyor? Benim kanaatime gore bu Yasar Nuri Ozturk ve bununla birlikte zekeriya beyaz denen zibidi ve bunun gibi insanlar Islam"a ve Islam dinine zarar veriyor, neden diyanet cikip bu kisileri durdurmuyor? Evet degerli okuyucularim Turkiye tuhaf bir ulke ve biz tuhaf bir milletiz. Adam acik acik yalan soyluyor, Sol bir partiden milletvekili oluyor ve bizim milletimiz hala bu seytanin bu zebaninin bu cenabet insanin pesinden surukleniyor ne yapalim hayirlisi. Saglicakla kalin 19/04/04 09:46 Bu makale su ana kadar 1120 defa okundu <a href="redirect.jsp?url=http://www.turkla.com/yazar.php?mid=204&yid=14" target="_blank">http://www.turkla.com/yazar.php?mid=204&yid=14</a> |
|
||||
![]() Zamanin birinde.
Adamin teki ogluna ikide bir oglum sen adam olmazsin demis cocuk ne yaparsa yapsin babasi kafasini sallayip oglum sen adam olmazsin deyormus. Babasinin garezine cocuk okulunu okuyor ve büyük yerlere cikiyor. Söförüne oglum git su babami cagir getir yanima. Söför gidib babasini getiriyor cocugun ayaklari masada agzinda malboro Baba Babaa bak sen hep bana ben adam olamam diyordun bakkk Adammm oldum adammm :=))) Babasi kafasini gine salliyarak Oglum sen hala Adam olamamissin. Oglu siddetle ayaga kalkiyor sennnn nediyorsun bak emrimde nice adamlar varmakamim büyükk. Okuya bilirsin bir yerede gele bilirsin ama Babana saygin yok. Babani ayagina cagiriyorsun ayagin masada uzanmis vaziyette agzinda cigara sen olsan olsan Esek Oglu Esek olabilirsin demis Babasi. Yaniii diyecegim suuu enis nice okumus ve kitab yazmis zirtolar vardirki daha kicini nasil silecegini bilmiyor. Sende bir iki dibloma aldin diye eline kendini ne saniyorsun lennn zirrrtoooo. Burasii ingonun ahirimi yoksam meydani bosmu buldun :=)))))) Daha okumamis baban bile senden daha akilli her önüne gelene inanmiyor GB de tartismistik demistin Babam biiileeee sizin gibi düsünüyor. Baban demir döküm ocaklarinda calisa bilir kömür ocaklarinda calisa bilir. Ama bu su deyildirki onun cahil oldugu sendede beyin var ondada bunu unutma. Sen saniyorsunki sendeki beyin daha güclü ve bilincli hayir 5 kurus etmez o kafandaki burnunda sümüklü önce taharet almayi ögren Islamin temizliklerini ögren. Koltugu killi dassak,lari trassiz solcu Imamlara inanma. |
|
|||
![]() Hurafet dininimi bana karsi savunuyorsun..... ???
Was willst du überhaupt... persönlich olmaya kalkanlar stoßen bei mir auf Taube Ohren, damit das klar ist.... Bana karsi ancak kaynakli bir sekilde akla ve mantiga dayanarak bir seyler karsilik verebiliyorsan o zaman dediklerimi cürütebilirsin, sadece din acisindan degil, her acidan ben öyleyimdir..... Öyle adam olmazsin madam olmaszin laflarini sen bir gec... karnim tok öyle hava basmalara.... Saddamda basip dururdu... bos ve Hurafet laflarla ne dünye dönüyor nede basari elde ediliyor.... Seni benden daha üstün kilan nedir... bagli oldugun Ideolojin, egitim seviyen, asaletin yada tipinmi.... ????? |
|
|||
![]() etmiyorsun.....
Bu dünyada sade sen yoksun, Islam dinide seninle ibaret degildir.... Kaldiki sana Sarap helaldir.... mesela Imami Azamin dinindensen, yani Mezhebine ibadet ediyorsan, sarhos olmayacak sekilde yada miktarda sana icki HELALDIR..... FREU DICH DOCH |