| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Cos jesus he knows me
And he knows I’m right I’ve been talking to jesus all my life Oh yes he knows me And he knows I’m right And he’s been telling me Everything is alright ......... Jsusu bile din ile devletin farkli bir seyler oldugunu devleti degil, kisileri Allah sinava sokacagi acikken... sen dahlen eskide kal bu kafayla kalirsin yolda... kalmissin zaten..... |
|
|||
![]() Bazi DIN YOBAZLARI diger CAHILI kesimini ALLH ile kandirmaya calisiyorlar.... oysa acik ve net bir sekilde Allah Kuranda belirtiyor...
"Sizleri benle kandirmasinlar" Kuranin bir cok yerinde geciyor ayni sözler... Fatir Suresi 5. Ayet Ey insanlar, Allah"ın vaadi haktır! O halde iğreti dünya hayatı sizi sakın aldatmasın! O yaman aldatıcı, o çok gururlu, sizi sakın Allah ile aldatmasın. Enam Suresi 112. Ayet İşte böyle, biz peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman yaptık. Bunlar aldatmak için birbirlerine lafın yaldızlısını fısıldarlar. Rabbin dileseydi onu yapamazlardı. Bırak onları, düzdükleri iftiralarla başbaşa kalsınlar; Lukman Suresi 33. Ayet Ey insanlar! Rabbinizden korkun! Herhangi bir şeyde babanın, evladı; evladın da babası yerine karşılık ödemeyeceği günden ürperin! Allah"ın vaadi haktır; dünya hayatı sizi sakın aldatmasın. O yaman aldatıcı, sakın sizi Allah ile aldatmasın! Mümin Suresi 4. Ayet Allah"ın ayetleri hakkında, küfre sapmış olanlardan başkası çekişip didişmez. Onların beldelerde dolaşıp durmaları seni aldatmasın. Nahl Suresi 94. Ayet Yeminlerinizi aranızda hile ve aldatma aracı yapmayın; aksi halde, ayak sağlam bastıktan sonra kayar ve Allah yolundan alıkoyduğunuz için acıyı tadarsınız. Üstelik büyük bir azaba da uğrarsınız. Bakara Suresi 9. Ayet Allah"ı ve inanmış olanları aldatma yoluna giderler. Gerçekte ise onlar öz benliklerinden başkasını aldatmıyorlar. Ne var ki, bunun farkında olamıyorlar. Ali İmran Suresi 24. Ayet Bunun sebebi onların, "Ateş bize sayılı birkaç gün dışında asla dokunmayacaktır" demeleridir. Uydurmuş oldukları yalanlar, dinlerinde kendilerini aldatmaktadır. Ali İmran Suresi 196. Ayet Küfre sapanların öyle belde belde dolaşmaları seni sakın aldatmasın. Nisa Suresi 142. Ayet Şu bir gerçek ki, ikiyüzlüler hileler düzerek Allah"ı aldatmaya uğraşıyorlar. Ama Allah da onları aldatıyor. Onlar namaza kalktıklarında tembel-miskin bir halde kalkarlar, insanlara gösteriş yaparlar. Onlar Allah"ı çok az hatırlarlar. ----------------------------------- Allah ve Kuranla milleti kandiran en büyük Allahsiz ve kitapsiz olanidir..... Hic bir kimse Allah adina yada din adina FETVA veremez.... Sadece görüs bildirebilir |
|
|||
![]() ben yerlerini kitapta siraladim...
Bi oku bak.... |
|
|||
![]() öyle mubarek suymus falan bunlari bir gecelim... yok böyle sey Kuranda...
Sen eminim Enerji acisindan soruyorsun... eger sorun oy yönde ise, benim evdeki muslukta akan sudada Enerji var, ama kutsal falan degil..... Hac ise ibadettir, Hacda ve Arafat daginda elde edecegin dualar ve ibadetler karsiligindaki Enerji=sevap diyelim, iste onlarin karsiligina normal hayattaki Salih ibadet ve Amelleri eklersek, belki düyevi yercekiminden uzaklasip, günesin siddetinden kurtulursun.... Es scheint auch eine Physikalische größe dort zu existieren, was dem Menschen Energie auf eine Art zu geben.... Ama Zemzemin kutsiyeti, bir HURAFETTEN ibarettir |
|
|||
![]() nereden aldin bu kopyayi... wer hat es verfasst ???
|
|
|||
![]() kendini yetistirmeyen her zaman digerinin zenginin malini mülkünü hor görüs kiskanir hatta ona karsi savasi DIN sayar....
Sende ölye olmussun.... sorun Demokrasi devletleri degil.... onlarin nellerindeki imkanlari calmak yok etmek.... baska bir sey degil...... Düpedüz kiskancliktir bu..... Amac hep ayni... Allah ile milleti mobilisieren edip diger daha iyi konumdaki olanlarin malini mülkünü elinden alip kendi cebe atmaktir.... Git AB ve diger Demokratik Ülkelerin yerini biliyorsun... git bunlari anlat onlara, yada git Tayibe yada Cumhurreisine anlat bunlari, ders ver onlara deki.. sizler manyaksiniz ben sizdlerden daha akilliyim... veee BENIM DIN ANLAYISIMI SIZLER DIN OLARAK ALMALISINIZ ve herkese dayatmalisiniz de bakalim.. Belli olmaz belki sen bizim yakinda Allahimiz olursun o zaman |
|
|||
![]() sen istersen bir görüsde benim...
"devletin dini olmaz.... devlet yaratik " Beitragima bir görüs bildir bakalim |
|
|||
![]() ve kendini ben Müslümanim ve Üstadim görüs sekilleri artik IFLAS etti.....
Kimse kimseyi ne parasiyla, ne kafasindaki Allahiyla nede Ideoljisiyle kandirabiliyor.... Eski nesillerde Ümit ve hayat yok, cogulari ölüme hazirlaniyorlar, ama yeni nesil gencler ise, hem moderin hem aydin ve ayni zamanda Allah katindaki dine bagli..... Din elden gidiyor FASA FISOLARINI bir gecelim.... din degil elden giden HURAFET elden gidiyor... gisin cani cehemmeme Hurafetcilerin.... Tahminim böyle 50 yil falaln devam ederse kesin, Islam daha temiz ve gercekci bir hal alacaktir.... 1000 yildan beri yan yatip ve Hurafetlerle kendi kendilerini kandiranlar artik uyanmak üzere... gözlerini uykudan actilar... bazilari oturuyor bazilarida kosmaya basladi bile.... Dinde Reform olmaz, cünkü Allah katindaki din hep aynidir.... ama insanlar katindaki Hurafet dini Reform degil.. yok edilmeli, düpesüz silinip cöpe atilmali..... Ideolojileri, Mezhepleri ve Hurafetleri din yapanlari yüce Allah CEHALETLE cezalandirdi.... Inanmayan bir kendi haline baksin ve bir AB yada bir aydin insanin yasam kalitesine baksin...... Madem Islmada suc yok, o halde suc bizde.... |