| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() wie kommst du auf 3-0 ahmetdursun..
ne ne ne ne |
|
||||
|
||||
![]() simdi sizle oyniyacaktikki sizede atacaktik 2-3 tane :-) kötü zamanimiza denk geldiniz hehe
|
|
||||
|
||||
![]() Mustafa ve fatihin sakatliklarida gecti ve Konya maci kadrosuna alindilar, del bosque bu iki oyuncuyuda ilk 11 de oynatacak büyük ihtimal, yarinki ilk 11 söyle olur:
---------------Ramazan----------------- Fatih---Mustafa------Emre----Juanfran Ali----Okan-----Ahmet-------Ibrahim Akin -----------Sergen-------Carew----------- |
|
||||
|
||||
![]() iyi ozaman umarim maci aliriz
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Konyaspor-Besiktas 2-2
Goller: 8.dk Tayfun Korkut 0-1 49.dk Zafer Biryol(pen.) 1-1 55.dk Zafer Biryol(pen.) 2-1 89.dk John Carew (pen.) 2-2 |
|
||||
|
||||
![]() önce 1. yari maci iyi götürdük ve erken atilan bi golle öne gectik ama ikinci yarin basinda verilen aleyhimize 2 penalti ve ondan gelen goller planlarimizi altüst etti ama en son dakikada bu sefer bizden gelen penalti gol bizi yenilmekten kurtardi ama maalesef bu maci almaliydik biraz buruk oldu bu hafta sonu.
|
|
||||
|
||||
![]() iki takimda ayni düzeyde oynadi, konya 10 kisi olmasina ragmen besiktasin seviyesinde oynadi, bizde kötüydük aslinda, iki takimda kacirdi golleri, 2:2 lik sonuc gayet normal bence
ayrica hakemde cok iyi mac yönetti, tebrikler |
|
||||
|
||||
![]() mac icinde olsun mac sonrasi olsun sacmalamaktan baska birsey yapmadi, Ahmed Hassana degmedim diyor adam ya, allahin yokmu senin be adam
|
|
||||
|
||||
![]() Ulan 10 kisiye karsi bile maci ceviremediniz
![]() ![]() ne dedim ben sana ??? Schau mal nochmal nach im beitrag von mir... Del bosquenin suratini, Carew penalti atarken gördün mü ??? Adam resmen dua ediyor yaw ![]() vah vaaaaah ![]() gecmis olsun!!! |