| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() yani simdi ahmet kayadami parmagini orasina burasina soktu diye böyle UZUN hava besteliyor?
Sen anlat bize....Müslümanca bir cevap istiyorum, cart curt küfür etmek yok bugün Ramazan! SAKALISERIF ON TOUR! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hat deine frau mal für"n augenblick zeit?
ist doch ok für dich, oder? |
|
||||
|
||||
![]() Ihr seid doch richtige Moslems mit Französischen Mundkenntnissen. Bleibt doch sachlich und zeigt mir Suren und Hadisen im Kuran und nicht gleich auf die emo schiene.
Ich bewundere dich wie du immernoch so deutlich sprechen kannst, hast du nach soviel OV kein Schluckauf? SAKALISERIF ON TOUR! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() karistirma, orda cemlerde anne baba kendi cocuklarina yagli mum veriyor, ama sana tek mum degil el arabasi vermisler!
SAKALI SERIF ON TOUR! |
|
||||
|
||||
![]() bilmiyor onun icin ermeniliklen karistirdi,
mumcu kardesini af et! SAKALI SERIF ON TOUR! |
|
||||
|
||||
![]() Hayir ucuncu defa karisi 8 dokugaracak ve her birinin adi Kurt olacak.
Bu adamlar manyak yahu, aldirma arkadas. |
|
||||
|
||||
![]() otobanlarina sicayim
|
|
||||
|
||||
![]() etmesi gerekiyor.
Bu Forumdan bir kac misal vereyim, herkez anlasin yoksa Arapca konusursam anlayamazlar. Aynur76 hanim, soyulmus zeytinyagli soganlan baslayip, aglatiyor kendisini ve sular gelince hemen bala bandirilmis havucu alip ise basliyor. Ayni zamanda OrijinalGueler de yardim edebilir, cünkü yardim etmek Abdest bozar ama Oruc bozmaz. aynur76 öyle bir durumda havucu ilik suda yikayip o suylan abdestini tazelerse olur. Fakat dönme ve Duplo Schwuletten gibi mesela HenryMiller, simdi hayirli Ramazanda Havus degil Isirkanlan kendisini isitip sonrada muzlan kendisini rahat bir sekilde mutluluga ucurabiliyorsa mutlaka Abdest almasi lazim. Oruc bozulmus oluyor cünkü Muz dedigimiz ürün Almanyada yetismiyor, Yahudi MALI oldugundan Allah af etmiyor. Muzu ezip bir Bebek sisesine doldurup birde 4 kasik süt kattiktan sonra icmesi gerekiyor. Sonra taze abdest ve Oruclan Ramazan ayi devam edebilir. SAKALISERIF ON TOUR! |