| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Senin yüzünden Canima,
Damarimdaki Kanima Kuran´ima Kitabima, KÜSTÜM Daha seninle konusmam KÜSTÜM, KÜSTÜM Ne yaparsan yap barismam KÜSTÜM, KÜSTÜM Artik sana hic karismam KÜSTÜM, KÜSTÜM KÜSTÜM oy oy Ekmegimin tuzu olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM Kaderimde yazi olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM Padisahin kizi olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM KÜSTÜM oy oy Bitsin bu Sevdamiz bitsin, Nereye giderse gitsin x2 Konusursam dilim kopsun, KÜSTÜM KÜSTÜM Kara Gözlerine KÜSTÜM, KÜSTÜM KÜSTÜM Aci Sözlerine KÜSTÜM, KÜSTÜM Gölgesine, Izlerine KÜSTÜM, KÜSTÜM KÜSTÜM oy oy Ekmegimin tuzu olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM Kaderimde yazi olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM Padisahin kizi olsan KÜSTÜM, KÜSTÜM KÜSTÜM oy oy "Daha seninle konusmam, Ne yaparsan yap barismam, Artik sana hic karismam, Ekmegimin tuzu olsan, Kaderimde yazi olsan, Padisahin kizi olsan, KÜSTÜM" |
|
|||
![]() sene önce Diyanet Islerinin Sayfasinda tüm ortak imzalanan aciklamalari yazdirmistim... orada yaziyordu.... hani Ilahiyetcilarla Diyanetin Mehmet Nuru Yilmazin döneminde vardi ya... bundan zannediyorum 3 sene önceydi veya 4 te olabilir... weiss nicht mehr so genbau....
Da stand 16 Hadis die von denen im Einvernehmen den Resül zugeordnet werden konnte bzw... en azindan Kurana uygundur diye kabul görenlerdi..... yani Sahih Hadis ancak bunlara denilebilir.... Istersen Diyanet Islerinin sayfasinda bir arastir, mutlaka Arsivde bulunur.... Hatta bende bakamam lagzim |
|
||||
![]() meshepcileri sikayet edecekmis of of ...
ne alim insanmissin ya ![]() bedduaya bak. gercek müslüman karsisindakinine müslüman olmasi icin calisir. Allaha dua eder onlar bilmiyordu veya onlari af et diye. Senin gibi sikayet adalet koltunuguna oturmazlar ! |
|
|||
![]() konuyu saptirmayalim... artik bundan sonra bir konuyu tam bitirdikten sonra digerine gecelim
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() cünkü Allah degildir.... ama Peygamber Vahyyi araciligiyla bizler icin lütfettigi yoldan gidebilir... ve gitmistirde..... yani Allahin insanlik icin cizdigi yoldan gecmistir.. hemde en kalitelisi biur sekilde......
|
|
|||
![]() Allah sinirisz ucsuz bucaksit tektir.....
mecaz anlamda... kainaatin ruhu und darüber hinaus..... oy üzden sinirsiz tek deriz... weil es nur einen gibt..... Ondan daha ötesi olmadigi icin yolu falan olamz... Ve mecaz anlamdada denilse... Allahin yolu diye tebir edilmesi kesinblikle yanlistri |
|
|||
![]() ohne Text
|