| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kurandaki kavram Sünnetullahtir.... o baska bir olay.....
Piyasadaki Sünnet ILAVE DINDIR..... EVET ILAVE DINDIR..... cünkü HZ Muhammedden gelen uygulama yada inanc degil... insanlarin kendini Allahlastirmasindan dogan Ilavelerdir....... |
|
|||
![]() der war Cool... oder ????
|
|
|||
![]() sadece erkekler kilabilir diye neresinde yaziyor......
Sen bana o yeri göster amenna kabul edecegim |
|
|||
![]() Ilave dindir und nichts anderes....
Forumda Kurandaki Sünnet kavrami baskadir.... Sünnetullahtir...... Sünnetullahin aciklamasinida Oezsu Foruma güzel bir sekilde yazdi.... biraz övdük firca cekti.... ama olsun... ben uslüba degil yazilana bakarim..... Sen bir oku o Mekaleyi.... ondan sonra seninle yine Sünneti tartisalim...... Piyasada yasli adamlarin arasinda gecen sünnet Hurafettir ve bazende tam anlamiyla SISRKTIR..... hele hele bu mecburidir denirse.... |
|
|||
![]() seni övdük firca cektin.... ich sage gar nichts mehr.....
|
|
||||
![]() firca cektigim yok benim
![]() kimseyi övme, tek tarafli görme... hey das reimt sich! ![]() arastirmadan red etme! hocan demis 16, sen yutmussun ben sadece dogrulara yaklasmani istiyorum o kadar! bi zamanlarda Allah kelimesini alip türkcelestireyim deyip Tanri ile etiketliyordun güzel kardesim! ![]() |
|
|||
![]() etmedik zaten..... kaldiki sen korkma Enis hem bu dünyada hemde öbür dünyada yüzmesini bilir....
Elemek diyorsun... Kurani bilmeden zaten eleyemezsin.... Eeeeee Kurani bildigimize yada bildigimizi zannettigimize göre, neyi elemeye kalkiyorsun...... Söyle diyebiliriz..... "Su Hadisler Kuranin Ruhuna uygundur ve HZ Resülün agzindan cikmis olmasi mümkündür/muhtemeldir" Ve bunlari birer hatira yada zenginlik olsun diye okuruz usw.... Ama kalkip bunlari dindir diye dayatirsak.... ohoooooo.... ben simdiden 40 - 50 tane Hadis yazarimki... bundan yüzyillar sonra din olur cikarlar...... Hadis Islam dininde vardir..... Kurandaki dine bakacagiz, yani Kurandaki Islama..... Ben Hadissiz Kuran nalasilamaz fasa fisosuna kattiyyen katilamam... cünkü akilla bagdasmayan bir olay |