| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() takimda iyi gidise dogru hicbir isik bile yok, defans allahlik, forvet zaten yok gecen seneden bu yana, kimbilir Ahmet Dursunuda almazlar, hani forvet bollugu varya.
Yanlis adamlar oynatiliyor, oyuncular yanlis mevkilerde oynatiliyor, misal Okan Buruk, orta sahanin ortasina yakin oynuyor, halbuki gs de sag kanatda döktürüyordu. Bu sistemde Ronaldo defansda oynamaz, Cagdas gibi adam var ama daha bi kere oynatmadi. Gereksiz oyuncular alindi ve kadro gereksiz yere kalabalik bu yüzden. Yani kisacasi Besiktas kisa bi süre sonra düzelemez bence, düzelmesine düzeliriz ama is isten gecmis olur. |
|
|||
![]() Ben Sergeni sevmiyorum diye birseyde söylemedim.
Hastayim bende oyununa, topa vurusuna. Ama böylede olmaz ki. Topa dogru hareket ettiginde bile belli oluyor kilolarinin ona agir geldigi. Sanki halatla biri arkasindan keciyor. Dün maci tabiiki onun yüzünden degil, tüm takimin acizliginden kaybettik. Bu arada, Besiktas simdiye dek izledigim en kötü futbolu oynamistir dün ki, 10 yildan fazla bir süredir maclarini izliyorum. |
|
|||
![]() onu anlamis degilim. Systemle ilgili birsey degil diyor ama ayni zamanda uygulayamadik diyor.
Ben sevmiyorum acikcasi 4lü defans oyununu. 3-5-2de orta sayada iyi adamlarin olunca, ki bizde var, cok daha iyi oyun cikiyor ortaya. Dagilis daha iyi oluyor. Böyle bir 10 numaraniz bile serbest oynayamiyor ki o zaman Sergenden kilolu halinde bile her mac faydalanabilirdi. |