| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() iki tür nokta var
Biri önüne ve ardına bakar, Biri ardına bakmaz, Ardını noktalar. ÖZDEMİR ASAF |
|
|||
|
|||
![]() SENSİZ
Sensiz de denizi seyredebiliyorum. Hem dalgaların dili seninkinden açık. Ne kadar hatırlatsan kendini boş. Sensiz de seni sevebiliyorum. Hep boş konuşurduk hatırlar mısın, bula bula, Karşılaştığımız zamanlarda. Sen, sevgiden şımaran çocuk, Ben şaşıran budala. Özdemir Asaf |
|
|||
|
|||
![]() BEKLE DEDİ
Bekle dedi gitti Ben beklemedim, o da gelmedi... Ölüm gibi bir şey oldu Ama kimse ölmedi. ÖZDEMİR ASAF |
|
|||
|
|||
![]() Öğüt
Okulda, anladıkça başaracaksın, Yaşamda, başardıkça anlayacaksın. Gelecek mutlu-mutsuz, inanmasam da Gözlerin yaşardıkça anlayacaksın. Özdemir Asaf |
|
|||
|
|||
![]() ANAHTAR
Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. özdemir asaf |
|
|||
|
|||
![]() LAVİNİA
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal. Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim. Ama gitme Lavinia. Adını gizleyeceğim, Sen de bilme Lavinia ÖZDEMİR ASAF Feridun Düzagactan http://www.youtube.com/watch?v=Jl12E...eature=related Baris Akarsu´dan: http://www.youtube.com/watch?v=1iOUP...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() DUVARA ASTIĞIM
Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem. Ben seni beklerken ölmem ki.. Beklersem.. ( Sen SEN Sen ) |
|
|||
|
|||
![]() BAĞLI
Beni öyle bir yalana inandır ki, Ömrümce sürsün doğruluğu. BİL Adının üstüne Anılar koyma. Sen mezar değilsin Anılar Adının ardından gelsin Sen duvar değilsin İSİMSİZ Biri sana sorarsa; Sana, beni sorarsa; Gitti, der misin? Gittiğimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? MYTHE Artık beni kimse yalnız bırakamaz. JÜRİ Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, Birinciliği beyaza verdiler. ( Dünya Kaçtı Gözüme ) DO Dün sabaha karsı kendimle konuştum Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokusun basında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum Özdemir Asaf |
|
|||
|
|||
![]() YÖN
Sen bana bakma, Ben senin baktığın yönde olurum Özdemir Asaf |
|
|||
|
|||
![]() Beyaz Sevda - Yusuf Hayaloğlu
Sen mapusta solan gülsün her yanın duvar Sen ağlama kan olur bana o yaşlar Sen hayatın küskünüsün acının suskunu Gözümde sana dair cisiltiler var Sen yaylada bir baharsın, tarlada rüzgar İçimde sana dair bembeyaz bir sevda var Sen torosta yağan karsın tarlada rüzgar Sakın esme toz olur kapanır yollar Sen eylemin yangınısın hayatın cılgını Tenimde sana dair ürpertiler var Sen munzurda akan çaysın yaylada bahar Sen gülünce gül açar yine o dağlar Sen sevincin dudağısın sevdanın sapağı Sazımda sana dair esintiler var... http://www.youtube.com/watch?v=r-clZXFp0s0 |