| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() anders kann ichmir deine MEinung nicht erklären!
Ps.: Auch Männer können sich wie "Schlampen" benehmen! SOrry aber ist doch wahr! |
|
||||
|
||||
![]() Türkiye nin en büyük sorunu su an BASÖRTÜSÜ zülmü
Basörtüsü ile okumak isteyen temiz dindar kizlarin haklari cignenmekte Önce bu büyük sorun cözülmeli Biz Anadolu kültürüyle yetismis müslüman bir milletiz.. Bizim aslimiz özümüz temiz asil sanli… Bizim dinimiz müslüman bir bayanin müslüman olmayan bir erkekle evlenmesini bile haram kiliyor.. Kuran da apacik ayet var.. Ben dogu kökenliyim.. Allaha sükürler olsun, bizim oranin halkin büyük bir kismi hala dinine kültürüne bagli… O Antalya da Avrupaya gelmek icin yabancilarla evlenen serefsizler gibi degil.. Asil bunlar import erkek kadin |
|
|||
|
|||
![]() büyük Sorun Tas Beyinliler !!
Aslinda Türkiye nin Avrupa Birliligine de girememesi burdaki Türklerin yaptiklari yüzünden... Dogru bulmadigim bir Konu Insanlari Dinlerinden dolayi kisitlamak buna kimsenin hakki yok OK !! AMa baskalarin Görüsleri veya Hayat Yasama tarzlari icin onlara Küfür yagdiran, asaglamaya calisan kim acaba !! Yani sira istekleri olan cok kafasizlar var !!! Bir yandan kiziyor Kizlarimiz Bas örtüsü ile Okula gidemiyor diye öbür yandan ama degisik dinden veya degisik görüsleri olana Diktir cekiyor ... ehh ne oldu simdi bu is? Eger beklentin varsa ILK KENDIN YERINE GETIR .. Terbiye ve Ahlak bos bos konusmaklar yerine gelmez !! Kimsenin ne Ailesine nede Yasamina sana DIL uzatmak düser ( anlayana.... ) |
|
||||
|
||||
![]() Sen almanlasmissin… seni kaybetmisiz..
Senin gibilerle ortak bir yanimiz yok.. Basörtüsü sorunu cözülmedikce o bahsettim kesim benim icin serefsiz namussuz kalacak.. Asil geri kafali bu avrupalilar.. Al, oku, icin acilsin assagidaki yaziyi.. Böyle sapiklari asmak gerekli.. Avrupa birligine girmek zerre kadar aklimin ucundan gecmiyor.. Neden bir Japonya veya Cin gibi Avrupasiz ilerlemeyelim? Türkiye Akdenizde hotel yaparak bir yere varamaz.. Zaten ahlaki cökmüs buralar.. Sanki baska bir Türkiye.. Bak Onur air e bir yassak getirdiler.. Ne kadar zarar getirebilir Türkiye ekonomisi icin.. Yassagi getirenler ermeni sornunu destekleyen ayni serefsiz avrupalilar.. Bize agir sanaii ileri teknojiler lazim.. Bu is hotelllerle, Erurovizyonla, güzellik yarismalariyla olmaz.. Kendimiz üretmemiz gelistirmemiz gerekli.. iste güncel bir haber.. simdi okuyabilirsin beyinsiz.. bu gibi sabiklar türkyiede var.. Bizim orada böyle sapiklari yasatmazlar.. Allah sükürler olsun.. Verdächtiger führt Polizei zu Leiche Der mutmaßliche Entführer der sechsjährigen Ayla aus Zwickau hat den Mord an dem Mädchen gestanden. Der wegen Sexualdelikten vorbestrafte 37-Jährige brachte die Ermittler zu einer Mädchenleiche. Die Polizei geht davon aus, dass es sich um Ayla handelt. DPA Opfer Ayla Zwickau - Einzelheiten wollen Staatsanwaltschaft und Polizei am Mittag in Zwickau mitteilen. Der wegen sexuellen Missbrauchs von Kindern bereits 1997 zu einer zweijährigen Haftstrafe verurteilte Tatverdächtige war am Dienstagabend vor seiner Wohnung in Reinsdorf bei Zwickau festgenommen worden. Er soll selbst zweifacher Vater sein. Nachdem er die Ermittler in der vergangenen Nacht zum Fundort der Leiche geführt hatte, wurde Haftbefehl gegen ihn erlassen. Zeugen hatten beobachtet, wie das kleine Mädchen am Dienstagmorgen auf dem Weg zur Schule von einem Mann gewaltsam in den Kofferraum eines dunkelfarbigen Autos gezogen wurde. Nach ersten Ermittlungen waren der Wagen und sein Halter, der Tatverdächtige, gefunden worden. An der Suche nach der Sechsjährigen waren mehrere hundert Polizisten, darunter eine Reiter- und eine Hundestaffel, in der Region Zwickau und im benachbarten Thüringen im Einsatz. Die Staatsanwaltschaft hatte dafür eine Sonderkommission "Ayla" mit rund 65 Beamten eingesetzt. Die Vernehmung des 28 Jahre alten türkischstämmigen Vaters des Mädchens hatte nach Polizeiangaben bereits am Dienstagabend ergeben, dass er als möglicher Täter nicht in Frage kommt. Von der in Zwickau lebenden Mutter Aylas ist er seit mehreren Jahren geschieden und lebt in Bayern. Er hatte sich bei der Polizei gemeldet, nachdem er von der Entführung seiner Tochter erfahren hatte. |
|
|||
|
|||
![]() yazdiklarimi iyi oku terbiyesiz
Sen nerden nereye gidiyorsun da haberin yok !! Burda Duygu sömürüsüne baslama !! O Yavrucagizin basina gelen Ailesine olan aci Kader hic bir seyle denglesemez yine !! Kapat o Konuyu aciyi yasayan bilir !!! TR deki Sübyancilara hic gelme !! Cok bilmis gibi yapan salak terbiyesiz !! Doguda Kizlarini 13, 14 ile yasi gecmis moruklara satanlara bak... TR de cocuklara sarkintilik yapanlari yakaladiklari zaman yasatmiyorlar belki oldu bu tür Olaylar ama yakalamalari icin zaten cok istiyor... Ac gözünü tekrar oku anlamadiysan senin gibiler burnun ucundaki görmeyenler.... |
|
||||
|
||||
![]() solche Leute mußt du einfach ignorieren. Das ist wahrscheinlich einer, der hier keine Frau abkriegt. Und die, die er aus der Türkei holt, heiratet ihn sowieso nur wegen Deutschland, das ist Jacke wie Hose eigentlich ama onda onu anlayacak kafa nerde?!
|
|
||||
|
||||
![]() Komm ich verkuppel dich mit meiner Großmutter, die erfüllt auch deine Kriterien hehe :-)
*saka* |
|
|||
|
|||
![]() aber ich halte das dann doch nicht aus ;-) und muss meinen Senf dazu abgeben !! Manchmal sollten Reaktionen erfolgen damit sich solche nicht noch bestätigt fühlen....
|
|
||||
|
||||
![]() Asil sana söylenecek sey var salak kus beyinli abtal yaratik
yazdiklarimi anlamadiysan benim sucum ne.. o kadar abtal oldugunu bilmiyordum.. orasi TR degil Türkiye.. dogru Türkiyede var böyle sünyancilar.. sapiklar.. onlari da imha etmek gerekli alman sapilari gibi… olamdigini söyleyen kim geri zekali.. bizim oralarda hic olmazsa böylelerine hak ettigi ceza veriliyor.. zorla evlilige ben karsiyim.. bunun bizim dinimizde asla katiyen yeri yok.. böyle vakalar her yerde olabilir.. Türkiyenin her yerinde.. Tailand da aileler kizlarini avruplali erkeklerle fuhusa cocukken tesvik ediyorlar.. satiyorlar.. O kizi öldürüleni cok iyi anliyorum.. O alman sapigini linc etmek gerekli.. iskence ederek öldürmek gerekli.. Böyle cezalar böyle sapik ibnelere ibret olur her zaman.. Ben cok bilmisim.. Bilgim senden üstün.. adim gibi eminim.. seni gidi salak.. |
|
||||
|
||||
![]() Wenn du Hilfe brauchst, sag Bescheid :-)
|