| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Allahi ve yarattigi sistemi tanimak... nicht mehr und nicht weniger....
|
|
|||
![]() Türkiye Atatürkten, Menderes ve Özaldan sonra tarihinin en büyük atilimlarini gerceklestirdi......
Wo lebst du den man, hinterm Mond etwa ??? |
|
|||
![]() Forumda bazi kisiler, hem Almanyada yasayip para aliyorlar, Sozialamt, Arbeitsamt oder sonst wo, birde kalkip Almanlar kafirdir söyledir böyledir deyip duruyorlar...
Benim sözüm böyle olan kisilere, sana degil, üzerine alinmandan cok anlamsiz...... Ben her zaman ayni seyleri söylüyorum, Allah Almanlardan razi olsun, cünkü bizlere burada calisma imkani sagladigi icin...... günün birinde begenmeyip geri dönersem kapi kule elbette acik..... Öyle Forumu sürekli izlemedinmi, yazilanlari anlaman güc olacaktir |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() olmayan bir sey Kuranda yazmaz.....
Das nur zur Erklärung..... Biraz felsefede kafan karisik galiba.... olmakla olmamagin arasinda farki bir anlasan olacak bu is |
|
||||
![]() niye bu atilimlar 80 sene sonra yapilabiliyor? Özal orduya ragmen bazi seyleri yapmasaydi yine bu atilimlari yapamiyacakti. ama ordu istemeseydi özal bu atilimlari da yapamayacakti. menderes yaptida iyi mi etti? Kellesini ucurdular.
sen kelleni koltuk altina alip orduya ragmen atilimlar yapmaya cesaret edebilirmiydin? ben tayyibin buna cesaret ettigine inanmiyorum. |